Μάλιστα...Καιρός να εμφανιστώ κι εγώ κάπου εδώ...

Εκπλήσσομαι πραγματικά από τη διαφωνία μεταξύ Ηρούς και fandago...Έχασα την μπάλα κάποια στιγμη καθώς διάβαζα τα ποστς...
Πιστεύω πως η Ηρώ έχει κάποιο ρόλο...Όχι όμως αυτόν του δολοφόνου...Δε θα ήτανε νομίζω το ίδιο οδοστρωτήρας όπως τώρα αλλά θα μιλούσε λιγότερο και από όσο ξέρω ήθελε πάρα πολύ έναν ρόλο διαφορετικό από όσους μέχρι στιγμής είχε...Άρα ρουφιάνα ή ιερόδουλη;;;Και στις δύο περιπτώσεις θα επέμενε πάρα πολύ σε κάποια άτομα...Ως ιερόδουλη ωστόσο πιστεύω πως θα επέμενε πάρα πολύ σε κάποια άτομα σταθερά από την αρχή...Ενώ πριν καν προλάβει να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος άλλαζε τους υπόπτους της πολύ εύκολα...Έτσι καταλήγω προς το παρόν σε ρουφιάνα...
Δεν ήμουνα ποτέ πολύ φίλος του επιχειρήματος ότι και καλά έχει καιρό ή δεν έχει πάρει ποτέ το συγκεκριμένο ρόλο κάποιος άρα μάλλον τον έχει τώρα...Η youki μας είπε ότι όλα έγιναν στην τύχη και δεν έχω λόγο να μην την πιστεύω...Γι'αυτό και προς το παρόν δε στρέφομαι σε jrot6 αν και τα δύο μέχρι στιγμής ποστς του είχανε μία δόση ανησυχίας και διστακτικότητας (έτσι τουλάχιστον κατάλαβα εγώ)...
Ο μίστερ Παλέρμο fandago (

) κάπου μου τα χαλάει είναι η αλήθεια...Η αλλαγή από τους αρχικούς υπόπτους είναι συνηθισμένη για πολλούς όπως άλλωστε έκανε και η Ηρώ...Η ψήφος όμως στην κατά τη γνώμη του ρουφιάνα ήταν λίγο κεραμίδα...Εάν είσαι πολίτης δεν ψηφίζεις κατ'εμέ τη ρουφιάνα...Και μάλιστα ψήφος στη ρουφιάνα σε γύρο που δε φαίνεται καν η ιδιότητα όποιου αποχωρεί...
Η Niyia ακόμα δε μου δείχνει κάτι...Ούτε αθώα ούτε ένοχη...Όπως και η xanp...
Αν και η xanp νομίζω ότι είναι αθώα...
Η Lorelai πολύ τσαμπουκαλεμένη μπήκε πάλι στο παιχνίδι...Όχι ότι σε προηγούμενο που την είχα πετύχει ήταν ήρεμη

αλλά κάτι μου βρωμάει...Μου βρωμάει συντονισμός και επιμονή στον τσαμπουκά της...Οψόμεθα...
Resident να πω ότι δε σε κατηγόρησα...Απλά παρατήρησα ότι θα ήσουνα εξαιρετική επιλογή...Αλλά από ό,τι είδα το πρόσεξες και στα δύο ποστς σου...

Για το φίλτατο fantasmeno δε λέω ακόμα τίποτα γιατί σίγουρα θα πέσω έξω...

Neraida θα έχω ένα μάτι και επάνω σου...Σε κάθε παιχνίδι άλλωστε το κάνω...

Για τους υπόλοιπους δεν έχω ιδιαίτερες υποψίες...
Όσον αφορά το χρυσό μετάλλιο...Μμμμ...Μάλλον θα πάει στο fandago...Εάν δούμε βεβαίως βεβαίως ότι η ιδιότητά του είναι η πολυπόθητη τότε έχουμε απλό κέρδος...Βέβαια εάν δεν είναι έχουμε διπλό κέρδος...Την Ηρώ και δολοφόνα και γυμνή...

Ψήφος στο fandago...