Από την αρχή έλεγα για jrot6, Niyia και ήταν οι τελευταίοι που ψήφισαν.

Οι επιλογές τους
με έκαναν να καταλάβω επιτέλους τι συμβαίνει με αυτούς τους 2.Και θα σας εξηγήσω παρακάτω.
Είχα δώσει λοιπόν αυτούς τους πιθανούς συνδυασμούς δολοφόνων:
[1]
και
[2]
Επειδή ήμουν δολοφόνα όταν ο fandago ήταν ΣΕ, μπορώ να πω πως ξέρω τι θα πρότεινε στους συνδολοφόνους του και ποια τακτική παιχνιδιού θα ακολουθούσε.
Σίγουρα θα τους έλεγε να ψηφίσουν και οι 3 κάτι διαφορετικό για να μην καρφωθούν.
Το γεγονός ότι η Niyia μπήκε πραγματικά τελευταία στιγμή και ψήφισε jrot6, ενώ δεν αλλάζε το αποτέλεσμα και ότι ήταν ένας παίκτης που εγώ είχα κατηγορήσει, με κάνει πλέον να είμαι σίγουρη πως αυτή είναι η δολοφόνα και ο jtor6 η ιερόδουλη.
Όπως βλέπουμε
ο fandago ψήφισε Ηρώ
η Niyia: jrot6
και η Lorelai τελείως άκυρα Neraida
Δεν μπορώ να αφήσω απαρατήρητο το γεγονός ότι ο fandago, ενώ υποψιάζεται και καλά πως είμαι η ρουφιάνα, έρχεται και με ψηφίζει.

Αν κάποιον υποψιάζεσαι για ρουφιάνο, τον αφήνεις έστω ένα γύρο μέσα για να δεις αν θα επαληθευτεί.
Δεν το έκανε.
Επίσης ενώ αρχικά κατηγορούσε jrot6, γιατί φυσικά δε γνώριζε ότι είναι η ιερόδουλη.. και είδε στην πορεία το κόλλημά μου με αυτόν, πήρε πίσω τις υποψίες του γιατί προφανώς σκέφτηκε:
"
Κάτσε μη φάω την πουτ@να"
Είχα πει πως η επόμενη για μένα θα είναι η
Niyia και θα το κάνω πράξη.
Ο
jrot6 είναι μια απλή ιερόδουλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.