Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μια χαρά βλέπω χειρίζεστε τη δολοφονία του fandago..Να φεύγουν τα φώτα από πάνω σας.:shifty:

ε όχι δα!!!
με το που δολοφονήθηκε ο fandago μόνο που δεν άναψαν προβολείς να με δείχνουν ότι είμαι ένοχη!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχουμε κόντρα μεταξύ vendettas και μπίλλ...θα την αλλάξω την ψήφο γιατί θέλω να δω τι είναι ο βεντέτας.
ψηφίζω βεντέτα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ενδεχόμενο να τους συνέφερε να βγει για να κατευθυνθούν τις υποψιες προς αυτους που εβαλε στο ματι ο fand σου φαίνεται απιθανο;Αν ο fand ειναι δολοφονος τοτε δε θα μπορουσε να σκεφτει κατι τετοιο;
Κοίτα Bill...έχω κάνει μια φορά δολοφόνος. Αυτή τη μια φορά ήταν και ο Θοδωρής δολοφόνος. Κινδύνευε να βγει σε μέρα που θα μαθαιναμε την ιδιότητά του και ωστόσο σφαζόμασταν αν θα τον δολοφονήσουμε, αν θα καρφωθούμε προκειμένου να τον σώσουμε κλπ. Είμαι 100% βέβαιη ότι αν ήταν δολοφόνος ΔΕΝ θα άφηνε τους συνδολοφόνους του να τον δολοφονήσουν, πολύ περισσότερο ΕΝΩ ΔΕΝ κινδύνευε!
Δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου...

edit: μου...εμφανίστηκε η προκύρηξη!

περιττό να πω ότι τη βρίσκω καταπληκτική ε??? :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Μα αφού ετοιμαζόσουν να γράψεις το nick μου με ένα m! Σε είδα!:mad:"

:P

Δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου...

Η επιμονή μου έγγειται στην χρονική επιλογή της δολοφονίας του fandago και την κατασταση που εξυπηρετεί.
Μου φανηκε περιεργη η επιλογή του.

Τι στον κορακα συμβαινει εδω???:confused::confused:Πεθανε ενα απο τα μεγαλυτερα φαβορι για δολοφο...Εδω γινεται της τρελης....

έχουμε κόντρα μεταξύ vendettas και μπίλλ...θα την αλλάξω την ψήφο γιατί θέλω να δω τι είναι ο βεντέτας.
ψηφίζω βεντέτα!!

Γυαλο γυαλο,πηγαιναμε...Μεινε σταθερη και καπου,μην γινεται συμφεροντολογα δολοφο...:hmm:

Λίστα για Πέμπτη:
  1. Bill : vendetta
  2. dooο : vendetta
  3. fantasmenos : vendetta
  4. Κακή Επιρροή : Bill
  5. Μolka :
  6. papas :
  7. Phoebe : papas
  8. shaman :
  9. Tetragrammaton :vendetta
  10. vendetta : Bill
  11. Youki : Bill

Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης

vendetta 4
Bill 3
papas 1

Απουσίες
Molka 1

Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
  1. Corpse Bride #158 ψηφοφορία (πολίτης)
  2. Ηρώ #227 δολοφονία (πολίτης)
  3. Palladin #269 ψηφοφορια (?)
  4. fandago #324δολοφονία (?)
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)

Υπενθυμίζω ότι την Πέμπτη, θα μάθετε την ιδιότητα του ΜVP.

Papas, δώσε μου τα φώτα σου. Πες μου τι να ψηφίσω. Γίνε ο νέος φαντάγκο.

Papas, δώσε μου τα φώτα σου. Πες μου τι να ψηφίσω. Γίνε ο νέος φαντάγκο.

ΠΑΣΟΚ:P

Και η dooo πάντως έρχεται και "σώζει" τον bill ψηφίζοντας τελικά vendetta.

Ρε σεις όλο με "κατηγορείτε" ότι μιλάω πολύ αλλά μπορώ να αφήσω ασχολίαστο τούτο??
όχι πείτε μου...
Τι στον κορακα συμβαινει εδω???:confused::confused:Πεθανε ενα απο τα μεγαλυτερα φαβορι για δολοφο...Εδω γινεται της τρελης....

οκ, δεν το σχολιάζω, εκτός αν με παρακαλέσετε πολύ :P

Και η dooo πάντως έρχεται και "σώζει" τον bill ψηφίζοντας τελικά vendetta.

Και καλά κάνει και σώζει τον Bill αφού η δολοφονία είχε σαν στόχο να πέσουν πάνω σε Bill και Κακή Επιρροή... Περιττό να πω ότι η doo φαίνεται όμως όλο και πιο ένοχη

vendetta for president όπως έχω ξαναπεί. Μαθαίνουμε ιδιότητα σήμερα, ε? Ωραία... Vendetta γιατί ψηφίζεις Bill; Μου επαναλαμβάνεις ξανά τα επιχειρήματα σου ωρέ;!

Το ίδιο και εσύ Κακή Επιρροή: Γιατί ψήφος στον Bill; Οι κινήσεις του είναι πιο ύποπτες από vendetta?

Το ίδιο και εσύ Κακή Επιρροή: Γιατί ψήφος στον Bill; Οι κινήσεις του είναι πιο ύποπτες από vendetta?

θεωρώ ότι η δολοφονία του Fantago έγινε ακριβώς για να πέσουν όλα τα φώτα πάνω μου
ο Fantago ήταν κολλητάκι με τον Bill

αν έχεις να μου δώσεις καλύτερα στοιχεία για τον Vendetta, ευχαρίστως να τα δω και μέχρι τις 8 να αλλάξω την ψήφο μου

Σεναριο 1: Εχω παραπλανηθεί πολύ. Ο Μπιλ είναι ρουφιάνος, άρα ο Βεντετα είναι δολοφόνος και ο Φαν ήταν η ιερόδουλη που απλά δεν τον καταλάβαν οι δολοφόνοι και τον φάγαν.

Σενάριο 2: Ο Μπιλ είναι δολοφόνος και ο Φαν και ο Βεντετα αθώοι πολίτες.

Η επιμονή του Μπιλ με προβληματίζει. Ωστόσο δεν θα αλλάξω την ψήφο μου.

Σεναριο 1: Εχω παραπλανηθεί πολύ. Ο Μπιλ είναι ρουφιάνος, άρα ο Βεντετα είναι δολοφόνος και ο Φαν ήταν η ιερόδουλη που απλά δεν τον καταλάβαν οι δολοφόνοι και τον φάγαν.

Σενάριο 2: Ο Μπιλ είναι δολοφόνος και ο Φαν και ο Βεντετα αθώοι πολίτες.

Η επιμονή του Μπιλ με προβληματίζει. Ωστόσο δεν θα αλλάξω την ψήφο μου.

Υπάρχει και το 3 εξίσου πιθανό κατ'εμέ: ο Βεντέτα δολοφόνος, ο Φαν πολιτάκι, και τον σφάξανε για να βγάλουμε τον Μπιλ και την Κουε. Η αποψινή ψηφοφορία πάντως θα δείξει!

Υπάρχει και το 3 εξίσου πιθανό κατ'εμέ: ο Βεντέτα δολοφόνος, ο Φαν πολιτάκι, και τον σφάξανε για να βγάλουμε τον Μπιλ και την Κουε. Η αποψινή ψηφοφορία πάντως θα δείξει!
Ναι παίζει κι αυτό εξίσου!

Επειδή φεύγω τώρα και θα γυρίσω αργά το βράδυ, ψηφίζω Μπιλλ, για να δούμε ποιός θα σώσει ποιόν

Λίστα για Πέμπτη:
  1. Bill : vendetta
  2. dooο : vendetta
  3. fantasmenos : vendetta
  4. Κακή Επιρροή : Bill
  5. Μolka :
  6. papas :
  7. Phoebe : papas
  8. shaman : Bill
  9. Tetragrammaton :vendetta
  10. vendetta : Bill
  11. Youki : Bill

Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης

vendetta 4
Bill 4
papas 1

Απουσίες
Molka 1

Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
  1. Corpse Bride #158 ψηφοφορία (πολίτης)
  2. Ηρώ #227 δολοφονία (πολίτης)
  3. Palladin #269 ψηφοφορια (?)
  4. fandago #324δολοφονία (?)
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)

Υπενθυμίζω ότι την Πέμπτη, θα μάθετε την ιδιότητα του ΜVP.

Και καλά κάνει και σώζει τον Bill αφού η δολοφονία είχε σαν στόχο να πέσουν πάνω σε Bill και Κακή Επιρροή... Περιττό να πω ότι η doo φαίνεται όμως όλο και πιο ένοχη
δε σώζω τον μπίλυ, τον έχω γκίλτυ εξαρχής. Ο βεντέτας όμως δεν έχω ξεκαθαρίσει τι ρόλο βαράει, και θέλω να το μάθω τώρα, πριν είναι αργά.
Θα έρθει και η σειρά του μπίλιου. :P

αφού κι εσύ βεντέτα ψηφίζεις, στους λόγους θα κολλήσουμε?:P

Ψηφίζω vendetta για να πάει ήρεμος στην Σκιάθο!!! :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back