17-07-08

01:07
Φαντ ορίστε και η απάντηση που μάλλον περιμένεις.

Αν ημουν δολοφονος και με κατονομαζε η Ηρω πιστευεις οτι θα την εβγαζα;Η επιλογή της εξυπηρετει καλα τα δολοφονια μάλλον.
Κατονομάζει ατομα που σας βολευουν,την τρωτε και μετα κατηγορειτε αυτους που ψηφισε η Ηρω.
Προβλέψιμο;

Τελικά είμαστε ή δεν είμαστε δολοφόνια;Για να ξέρω δηλαδή.Κατά δεύτερον δεν εννόησα ποτέ εγώ ότι εσύ και η Φοίβη πηγαίνετε πακέτο ως δολοφόνοι...Εξήγησα για ποιούς λόγους θα μπορούσε ο καθένας σας να θεωρηθεί δολοφόνος και οι λόγοι αυτοί ήταν διαφορετικοί μεταξύ τους...Πιαστήκατε και οι δύο σας από μία κουβέντα που είπα...Ότι η Φοίβη σε ψήφισε ενώ εσύ δεν ψήφισες τη συνδολοφόνα σου Φοίβη...Δεν είπα ποτέ εγώ εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα (στους οποίους παρεπιπτόντως δεν είδα να αναφέρεστε) ότι εσείς πάτε ζευγάρι και είστε δολοφόνοι...

Δεν μου φαίνεσαι για τον vendetta που είχα παρατηρήσει ως πολίτη.Από την άλλη διαβάζω όλα τα ποστς σου και το μόνο που βλέπω είναι να έχεις κολλήσει στο δικό μου όνομα αλλά χωρίς να μπορείς να στηρίξεις την ψήφο σου...Με ψηφίζεις γιατί πολύ απλά κάτι δε σου πηγαίνει καλά με μένα...
Μήπως σε βολεύει αρκετά αυτό το επιχείρημα;Βλέπω παρατήρησες ότι η Ηρώ δεν αναφέρθηκε σε μένα ως ύποπτο και έσπευσες να το σχολιάσεις...Σε ενόχλησε φαντάζομαι που μία παίκτρια της οποίας η γνώμη μετράει εδώ μέσα δεν αναφέρθηκε σε μένα αλλά σε...σένα...Και ως διά μαγείας λοιπόν Bill η Ηρώ δολοφονήθηκε...Σύμπτωση;;;![]()

Κατονομάζει ατομα που σας βολευουν,την τρωτε και μετα κατηγορειτε αυτους που ψηφισε η Ηρω.
Προβλέψιμο;

Σίγουρα;Το σκέφτομαι γιατί ακριβώς αυτό έκανα Bill στον προηγούμενο γύρο που ήμουνα δολοφόνος...Και μάλιστα νομίζω το ανέφερα κάπου στο τέλος του παιχνιδιού...Αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού...

Εγώ θα επιμείνω Vendetta.Ψηφιζω Vendetta.Επομένως, λοιπόν, Bill από μένα για αυτή την ψηφοφορία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.