Είναι πολύ απλό. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος αυτή τη στιγμή ακόμα, αλλά θεωρώ αρκετά πιθανό η κυρία Youki να ήταν ρουφιάνα, και να αποφάσισε να καρφώσει και την ιερόδουλη και το δολοφόνο που ήξερε, και ότι κάτσει. Αν αυτό ισχύει, θα πρέπει από το δίδυμο Corpse-Phoebe η μία να είναι η ιερόδουλη και η άλλη η δολοφόνα. Δεν το βρίσκεις λίγο περίεργο ότι μόνο αυτές τσίτωσαν από τα άτομα που κατηγόρησε; Και τώρα εσυ ψηφίζεις Youki, το τελείως άκυρο, επειδή λες "όσοι ψήφισαν corpse είναι ύποπτοι". Ε λοιπόν αγαπητή Palladin εσύ με αυτή την συμπεριφορά σου είσαι ακόμα πιο ύποπτη, γιατί πας να βάλεις φιτιλιές χωρίς να έχεις επιχειρήματα. Δηλαδή αν είχε βγει ο papas, που είναι και στάνταρ πολίτης, αυτοί που θα τον είχαν ψηφίσει δεν θα ήταν ύποπτοι; Που ψήφισαν ένα άτομο που σίγουρα δεν ανήκει στην ομάδα των δολοφόνων; Σύμφωνα με σένα είναι πιο ύποπτοι αυτοί που ψήφισαν ένα πιθανο δολοφόνο/ιερόδουλη, ο οποίος παίζει ακόμα να είναι ιερόδουλη. (εγώ το θεωρώ πολύ πιθανό) Η ψήφος μου απόψε θα πάει σε σένα, γιατί για την Phoebe/Κουέ θέλω να την αφήσω για αύριο, να φανεί τι είναι. (αν και για την Κουέ έχω αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου) Σε κάλυψα;
Ψήφος στην Palladin από μενα.