Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα.

16-07-08

10:30
με δεύτερο επιλαχόντα τον tetra..(κι αυτός ήταν ήσυχος στον πρώτο γύρο....γουάι????).
Γιατί διάβαζα και μετά πήγα για καφέ.

Η doo δε μίλησε σχεδόν καθόλου και σα νέα (ή παλιά..τουλάχιστον σε όσους γύρους έχω συμμετάσχει εγώ, δεν έχει παίξει) στο παιχνίδι, θα μπορούσε να είναι δολοφόνα! Άλλωστε η ΣΕ μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους επιλογές![]()
Ελπίζω να μην είναι κάτι η dooo, γιατί ποστάρει τόσο λίγο που είναι αδύνατον να κρίνουμε τις προθέσεις της.
Ηρώ, Tetra, Youki, Papas, για μένα είστε ύποπτοι
πιστεύω ότι 2 από τους 4 είναι δολοφόνοι
μάλιστα, και τώρα που έφυγε τι συμπεράσματα έβγαλες για τη Phoebe?
νομίζω είναι πολύ νωρίς για τόσο προχωρημένους συνδυασμούς
ρωτάω κι εσένα, τώρα τι πιστεύεις για Bill και Phoebe?
μάλλον δεν έκανε και τόσο κρα τελικά
Ψηφίζω Youki
Είναι πολύ απλό. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος αυτή τη στιγμή ακόμα, αλλά θεωρώ αρκετά πιθανό η κυρία Youki να ήταν ρουφιάνα, και να αποφάσισε να καρφώσει και την ιερόδουλη και το δολοφόνο που ήξερε, και ότι κάτσει. Αν αυτό ισχύει, θα πρέπει από το δίδυμο Corpse-Phoebe η μία να είναι η ιερόδουλη και η άλλη η δολοφόνα. Δεν το βρίσκεις λίγο περίεργο ότι μόνο αυτές τσίτωσαν από τα άτομα που κατηγόρησε; Και τώρα εσυ ψηφίζεις Youki, το τελείως άκυρο, επειδή λες "όσοι ψήφισαν corpse είναι ύποπτοι". Ε λοιπόν αγαπητή Palladin εσύ με αυτή την συμπεριφορά σου είσαι ακόμα πιο ύποπτη, γιατί πας να βάλεις φιτιλιές χωρίς να έχεις επιχειρήματα. Δηλαδή αν είχε βγει ο papas, που είναι και στάνταρ πολίτης, αυτοί που θα τον είχαν ψηφίσει δεν θα ήταν ύποπτοι; Που ψήφισαν ένα άτομο που σίγουρα δεν ανήκει στην ομάδα των δολοφόνων; Σύμφωνα με σένα είναι πιο ύποπτοι αυτοί που ψήφισαν ένα πιθανο δολοφόνο/ιερόδουλη, ο οποίος παίζει ακόμα να είναι ιερόδουλη. (εγώ το θεωρώ πολύ πιθανό) Η ψήφος μου απόψε θα πάει σε σένα, γιατί για την Phoebe/Κουέ θέλω να την αφήσω για αύριο, να φανεί τι είναι. (αν και για την Κουέ έχω αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου) Σε κάλυψα;
Ψήφος στην Palladin από μενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.