Ουφ με μπερδέψατε... Η αλήθεια είναι ότι η Φοιμπς δείχνει ταυτόχρονα για πολιτάκι και δολοφόνι. Αλλά το ίδιο ισχύει για πολλούς εδώ μέσα...
Ποιος με κατηγόρησε;
Ποιός σε κατηγόρησε; Χμμμ, ξέρω για επιλεκτική μνήμη αλλά για επιλεκτική ανάγνωση δεν είχα ξανακούσει!
Η λίστα του shaman που σε βάζει στους υπόπτους του ή σε αυτόν δεν δίνουμε σημασία γιατι δεν πολυποστάρει; Πόσες φορές όμως έχει πέσει αρκετά μέσα στους δολοφόνους;
Ο fandago που σε είπε σε ποστ του ύποπτο, έστω και αν δεν ήταν σίγουρο; Τώρα θα μου πεις οτι όλοι ύποπτοι είμαστε αλλά δεν τους αναφέρουμε όλους τους παίχτες παρα μόνο όσοι σου κινούν υποψίες!
Η Resident που μετά είπε οτι αστειευόταν αλλά όπως και να το κάνεις δεν παύει να είναι μια κατηγορία!
Αν θες παραθέσεις ψάξτες γιατί για εμένα, που δεν με αφορά κιόλας, είναι χρονοβόρα διαδικασία και βαριέμαι!
Θα ψηφίσω από τώρα μόνο και μόνο για να μην χαθεί μια ψήφος αν δολοφονηθώ (πολύ πιθανό

) και θα ψηφίσω... τι;
Νομίζω ότι οι δολοφόνοι πλέον παίζουν ο καθένας για την πάρτη του και αλληλοψηφίζονται νομίζοντας ότι θα μας μπερδέψουν έτσι
Αν αυτό αναφερόταν και σε εμένα, συγνώμη αλλά είμαι χαζή και δεν καταλαβαίνω

, δεν νομίζω οτι οι δολοφόνοι είναι τόσο αφελείς ώστε να αλληλοψηφίζονται για να μην τους πάρουμε είδηση! Να μην έχουν το ίδιο στυλ ψηφίσματος ή να ψηφίζουν ο καθένας διαφορετικό άτομο για να μην τους υποπτευθούν ναι, αλλά να ψηφίζουν ο ένας τον άλλο δεν νομίζω! Βάζουν, δηλαδή, τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους;
Εντύπωση μου κάνει που μου είχες πει κάποτε οτι θα καταλάβαινες αμέσως αν είμαι πολίτης ή δολοφόνος! Τώρα γιατί δεν το έχεις καταλάβει, εσύ που είσαι ΤΟΣΟ παρατηρητικός; Ή μήπως δεν θέλεις να το καταλάβεις;
Ξαναβάλτε και μένα σε
Bill_Slayer, δείχνει πιο ύποπτος από το Φοιμπς... Και βλέπουμε!
Ναι όντως τώρα δείχνει πιο ύποπτος...
Το να με θεωρείς ένοχη δεν με καθιστά αυτομάτως δολοφόνο.Δηλαδή δεν παίζει εσύ να έχεις κάνει λάθος;Και απορώ γιατί σου φαίνεται περίεργο αφού πραγματικά πιστεύω πως είσαι πολίτης γιατί να σε κατηγορήσω;;;
Δεν είπα να με κατηγορήσεις αλλά ούτε να προσπαθήσεις να αντικρούσεις τα επιχειρήμα τα μου για να μου αποδείξεις, βρε αδερφέ, οτι λαθεμένα σε υποπτέυομαι; Και βέβαια μπορεί να έχω κάνει λάθος και οι δολοφόνοι να γελάνε, επειδή ίσως έχω στραφεί σε λάθος άτομο, αλλά από την στιγμή που δεν προσπαθείς ούτε καν να υπερασπιστείς την αθωώτητά σου θα συνεχίζω να σε κατηγορώ.-
Και τώρα που το θυμήθηκα, αν ήμουν στην θέση σου, και κάποιος με κατηγορούσε τόσο πολύ ΝΑΙ θα τον ψήφιζα και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα έλεγα οτι μου φάινεται πολίτης!
Ο fantasmenos που εξαφανίστηκε; Την Παρασκευή δεν τον αφήνατε στην ησυχία του και τώρα δεν τον αναφέρετε καθόλου; Περίεργα πράγματα!