29-06-08

14:05
Καταλαβαίνεις ότι αλλάζει τελείως το νόημα έτσι;Τώρα ίσως είναι καλύτερα:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.410 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.860 μηνύματα σε 105.889 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 377 άτομα.
Καταλαβαίνεις ότι αλλάζει τελείως το νόημα έτσι;Τώρα ίσως είναι καλύτερα:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με αφορμή εσένα και χωρίς να αναφέρομαι άμεσα σε εσένα:
Ο ρουφιάνος έχει σκοπό να βοηθήσει τους πολίτες ΟΧΙ απαραίτητα δίνοντας μόνο τους 3 που ξέρει και να φύγει. Είναι ένας πολίτης που έχει περισσότερα στοιχεία, άρα μπορεί με βεβαιότητα να ανακαλύπτει συνδέσεις των δολοφόνων που ξέρει με άλλους πολίτες. Αυτούς λοιπόν θα προσπαθήσει να δώσει στο λαό για λιθοβολισμό (). Καταλαβαίνω την νοοτροπία "δίνω αυτούς που ξέρω άρα έκανα τη δουλειά μου", αλλά για μένα δεν είναι αρκετό. Το σωστό για μένα είναι να δώσεις αυτούς που ξέρεις, αν γίνεται χωρίς να σε αντιληφθούν οι δολοφόνοι και να βοηθήσεις στο να φύγουν και αυτοί αλλά ΚΑΙ οι συνεργάτες τους.
Αν σκοπός του ρουφιάνου ήταν να δώσει μόνο 3, θα έβγαινε να τους πει, θα τους διώχναμε και θα συνεχίζαμε με 2 δολοφόνους. Ας ξεκινήσουμε τότε με 2 δολοφόνους και κανένα ρουφιάνο τότε να γλιτώσουμε τη διαδικασία![]()
Το λοιπον, για μενα οσοι δεν ψηφισαν βεντετα ειναι υποπτοι η ατυχοι.Λίστα για Παρασκευή:
- Bill: papas
- Βill_Slayer: Corpse Bride
- Corpse bride: vendetta
- Δανάη :
- fandago: vendetta
- fantasmenos: vendetta
- Ηρώ: vendetta
- Κακή Επιρροή: papas
- kalypso: ninaki
- Lorien:
- ninaki: vendetta
- Palladin: vendetta
- papas:
- Phoebe: xanp
- Resident Evil: vendetta
- shaman: Κακή Επιρροή
- Tetragrammaton: papas
- vendetta: Phoebe
- Vkey:
- xanp: vendetta
- Youki: papas
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe:Εγώ δεν ξέρω! Την πρώτη μέρα είμαι πάντα μπερδεμένη!
Συμφωνώ με κάποιους οτι ο papas μπερδεύει και δεν είναι τόσο σταθερός, τουλάχιστον στο προηγούμενο παιχνίδι!
Τον vendetta τον έχω στα υπόψιν γιατί ήταν ο πρώτος που με ψήφισε!
Μάλλον Bill θα ψηφίσω για να μην παραπονιέται οτι δεν πήρε καμία ψήφο!
Ναι η σταθερή αξία που δεν μου φαίνεται τόσο ύποπτη σε αυτό το γύρο!
Αρχική Δημοσίευση από xanp:edit:αφήστε ρε παιδιά Ηρώ και fandago μη πέφτετε πάντα πάνω τους από την αρχή είπαμε βοηθάνε και αν έχουν κακό ρολό θα φανούν στη συνέχεια...
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τους αφήσουμε! Ναι μπορεί να είναι χρήσιμοι ως πολίτες αλλά ως δολοφόνοι μπορούν να παραπλανήσουν τους πολίτες επειδή κάποιοι τους έχουν εμπιστοσύνη! Αυτό αφορά περισσότερο τον fandago, όπως αποδείχτηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι! Η Ηρώ καρφώνεται περισσότερο αν δεν είναι αθώα!
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe:Εμένα ο vendetta δεν μου φαίνεται και τόσο ύποπτος! Βασικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ! Όλοι μου φαίνονται αθώοι!
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe:Κανονικά πρέπει να ψηφίσω Bill αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά!
Ψηφίζω xanp!
[/list][/color] Το λοιπον, για μενα οσοι δεν ψηφισαν βεντετα ειναι υποπτοι η ατυχοι.
Αρα εχουμε και λεμε, Bill, Bill Slayer, KE, kalypso, phoebe, shaman, tetragrammaton και papas.
H phoebe αφου την ψηφισε ο βεντετας ειναι αθωα, αφου πηγαινε μονοκουκι η ψηφοφορια δε θα δινε δολοφονο, θα το ριχνε στο ασχετο, ΗΗΗΗΗΗΗ' θα το ριχνε γιατι θα σκεφτοταν αντιστροφα. Αρα δεν ξερουμε
Ο BillSlayer μου δειχνει συστηματικα την προτιμηση του σε οσους γυρους εχω παιξει οποτε δεν ξερω αν τον θεωρω ενοχο ακομη. Οτι τα κανε σε καποια δοση ροιδο παντως ειναι γεγονος(βαριεμαι να ψαχνω για quotes)
Απο τους υπολοιπους, αυτοι που ψηφισαν παπας ειναι υποπτοι περισσοτερο, γιατι προσπαθησαν να δημιουργησουν ρευμα ωστε να γλιτωσει βεντετα. Εχουμε λεπον Bill, KE, Youki και τετρα.
Αυτα ειναι τα φοβερα μου συμπερασματα μεχρι τωρα, πρεπει να διαβασω ακομα περισσοτερα (και βαριεεεεεμαι), οποτε αυριο θα ριξω την ψηφο μου που το αλανθαστο ενστικτο aqua forte θα μου χει δειξει το σωστο.
Adieu!
Αρχικά να πω, ότι τα δύο άτομα στον οποίων τα ποστ στάθηκα περισσότερο είναι ο Bill και η Phoebe. Έχω καταλάβει ότι αυτοί οι δύο πάνε πακέτο στο παιχνίδι (), αλλά τόσο πακέτο πια;
Τα αναμένω.Θα επανέλθω κάποια στιγμή με ανάλυση των ποστ του Bill, τα οποία δεν είναι τόσο καρφωτικά (), αλλά που θα μου πάει, θα τον τσακώσω
![]()
Εδώ υποστηρίζεις τη συνδολοφόνα σου Corpse.. και όπως θα δούμε παρακάτω το ίδιο θα κάνει και η ίδια για σένα.στη συνέχεια αναζητά επίμονα κάποια άτομα και κατηγορεί...
ενώ η corpse ήδη έχει απαντήσει...εθελοτύφλυσε άραγε;;;
Εσύ αυτό το ξέρεις καλύτερα..Λες οι δολοφόνοι να είναι τόσο χαζοί ώστε να σε βγάλουν την δευτέρα κιόλας και να ενισχύσουν τις κατηγορίες σου;;;Πιστεύω πάντως ότι μάλλον θα σε κρατούσαν για να παραπλανήσουν(προσωπική εκτίμηση πάντα) έτσι ώστε να φανούν άκυρα αυτά που λες...
Ώπααα.. τι έγινε εδώ.. έφτασες σε συμπέρασμα χωρίς να υποπτεύεσαι κανέναν; Το μόνο που αναλυεις είναι αν είναι ή όχι η Res ρουφιάνα, σαν πολίτης θα περιμέναμε κάτι περισσότερο σίγουρα από ΄σένα..Συμπερασματικά πιστεύω ακόμα ότι η RE είναι η ρουφ και προσπαθεί να μας βοηθήσει αλλά όχι με τόση σιγουριά πλέον όσο στην αρχή....
Κι εγώ σου λέω Corpse, πως 2 τουλάχιστον δολοφόνοι ψήφισαν vendetta, μόνο και μόνο να έχουν αυτό το άλλοθι, που χρησιμοποιείς εσύ τώρα.. για παράδειγμα εσύ με τη συνδολοφόνα σου xanp.[/list][/color] Το λοιπον, για μενα οσοι δεν ψηφισαν βεντετα ειναι υποπτοι η ατυχοι.
H phoebe αφου την ψηφισε ο βεντετας ειναι αθωα, αφου πηγαινε μονοκουκι η ψηφοφορια δε θα δινε δολοφονο, θα το ριχνε στο ασχετο, ΗΗΗΗΗΗΗ' θα το ριχνε γιατι θα σκεφτοταν αντιστροφα. Αρα δεν ξερουμε
Ο BillSlayer μου δειχνει συστηματικα την προτιμηση του σε οσους γυρους εχω παιξει οποτε δεν ξερω αν τον θεωρω ενοχο ακομη. Οτι τα κανε σε καποια δοση ροιδο παντως ειναι γεγονος(βαριεμαι να ψαχνω για quotes)
Απο τους υπολοιπους, αυτοι που ψηφισαν παπας ειναι υποπτοι περισσοτερο, γιατι προσπαθησαν να δημιουργησουν ρευμα ωστε να γλιτωσει βεντετα. Εχουμε λεπον Bill, KE, Youki και τετρα.
Αυτα ειναι τα φοβερα μου συμπερασματα μεχρι τωρα, πρεπει να διαβασω ακομα περισσοτερα (και βαριεεεεεμαι), οποτε αυριο θα ριξω την ψηφο μου που το αλανθαστο ενστικτο aqua forte θα μου χει δειξει το σωστο.
Adieu!
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride:H phoebe αφου την ψηφισε ο βεντετας ειναι αθωα, αφου πηγαινε μονοκουκι η ψηφοφορια δε θα δινε δολοφονο, θα το ριχνε στο ασχετο, ΗΗΗΗΗΗΗ' θα το ριχνε γιατι θα σκεφτοταν αντιστροφα. Αρα δεν ξερουμε![]()
Το αποπάνω ποστ της corpse που κάνει κρα ότι ειναι δολοφονα δε το βλέπεις ε;![]()
[/list][/color] Το λοιπον, για μενα οσοι δεν ψηφισαν βεντετα ειναι υποπτοι η ατυχοι.
Αρα εχουμε και λεμε, Bill, Bill Slayer, KE, kalypso, phoebe, shaman, tetragrammaton και papas.
Adieu!
Λοιπόοοοον, αποφάσισα να δώσω την ψήφο μου σήμερα, επειδή την Τρίτη δίνω μάθημα και θα πρέπει να στρωθώ λιγάκι...Το έψαξα λίγο το θέμα, ξαναδιάβασα όλα τα ποστ και είδα κάποια πράγματα που ειπώθηκαν από κάποιους, τα οποία πραγματικά μου κίνησαν το ενδιαφέρον (άλλος Σέρλοκ σας βρήκε...
). Σας τα παραθέτω, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τον συλλογισμό μου.
Αρχικά να πω, ότι τα δύο άτομα στον οποίων τα ποστ στάθηκα περισσότερο είναι ο Bill και η Phoebe. Έχω καταλάβει ότι αυτοί οι δύο πάνε πακέτο στο παιχνίδι (), αλλά τόσο πακέτο πια;
Προσέξτε:
Αρχίζω με Phoebe
Αργότερα, στο post νούμερο 150, λέει ο Bill "Είμαι σταθερή αξία εγώ" και απαντάει η Phoebe
Στη συνέχεια κατηγορεί Ηρώ και fandago
Μετά προσπαθεί να προστατέψει τον vendetta (ο οποίος τελικά αποδείχθηκε πως είναι δολοφόνος) στο ποστ 225
Και τέσσερα ποστ μετά (ποστ 229), καταλήγει να ψηφίσει xanp! Πάλι προστατεύοντας τον Bill...
Να σας πω τι πιστεύω εγώ; Phoebs ιερόδουλη, Bill δολοφόνος.
Θα επανέλθω κάποια στιγμή με ανάλυση των ποστ του Bill, τα οποία δεν είναι τόσο καρφωτικά (), αλλά που θα μου πάει, θα τον τσακώσω
Επομένως, για τη Δευτέρα ψηφίζω Phoebe
Πρέπει να είναι από τις λίγες φορές που γράφει η corpse τόσο μεγάλο ποστ!![]()
Αν θεωρείς τον BIll δολοφόνο γιατί δεν ψηφίζεις αυτόν; Νόμιζα οτι το παιχνίδι τελειώνει όταν διώξουμε όλους τους δολοφόνους και όχι την ιερόδουλη! Κάνω λάθος;![]()
H phoebe αθώα ε; Γιατί όμως δε σκέφτεσαι το γεγονός να το έκανε ο vendetta μόνο και μόνο για να την αποκλείσουμε;
Ας δούμε λίγα ποστ πιο πίσω ποιους θεωρούσα ένοχους.. και έρχονται και με επιβεβαιώνουν.. #297
![]()
Στο τέλος θα περιμένω την συγνώμη σου!![]()
Προτιμώ να βγάλω ιερόδουλη, από το να βγάλω κάποιον για τον οποίο δεν είμαι σίγουρη ότι είναι δολοφόνος (που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και πολίτης)
Και δεν είπα πουθενά ότι ο Bill απαλλάσσεται- είπα ότι θα το ερευνήσω περαιτέρω και υπάρχει πάντα η ψηφοφορία της Τρίτης(αν και ελπίζω να μην έχω βγει μέχρι τότε, αφού είναι ξεκάθαρο ότι σας ενοχλούν τα όσα λέω- σπεύσατε και οι δύο να απαντήσετε
)
Τώρα εμένα αυτό γιατί δε μου φαίνεται καλό;
Ποιος στο λέει αυτό την τελευταία βδομάδα;
Sorry, αλλά όταν καίγεσαι στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι!![]()
Και να σημειώσω εδώ οτι όταν ήμουν δολοφόνος όσο και να με κατηγορούσαν δεν απαντούσα! Τώρα δεν το κάνω, γιατί;Ίσως κάποιοι να ξέρουν την απάνηση!
![]()
Τα ίδια έλεγε και η neraida..με έβγαζε πονηρή και δολοπλόκα.. που την κατηγορώ!
Αλλά δε θα σε ψηφίσω τώρα καλή μου.. έχουν άλλοι σειρά.. η συνδολοφόνα σου xanp!
Η ψήφος μου στην xanp!
Βλέπω οτι αρκετοί προσπαθούν να με κατηγορήσουν! Γιατί άραγε; Τόσο πολύ έχουν πιστεί για την ενοχή μου;![]()
Για τους άλλους δεν είσαι σίγουρη, ενώ είσαι για εμενα;
Λογικό δεν είναι; Αν εσένα σε κατηγορούσαν δεν θα προσπαθούσες να αντικρούσεις τις κατηγορίες τους;
Και να σημειώσω εδώ οτι όταν ήμουν δολοφόνος όσο και να με κατηγορούσαν δεν απαντούσα! Τώρα δεν το κάνω, γιατί;Ίσως κάποιοι να ξέρουν την απάνηση!
![]()
Το αν τελικά Res είναι στην πλευρά των δολοφόνων ή όχι έχουμε δρόμο να το εξακριβώσουμε.
Για αρχή πάντως έχει μιλήσει περισσότερο από την xanp και προς το παρόν πείθομαι περισσότερο για την ενοχή της.Έχεις περιθώριο μέχρι την Δευτέρα να με πείσεις για το αντίθετο.