24-06-08

21:46
Εγώ δεν είπα ότι σαν περτικαλί θα πας δολοφόνα, αλλά ότι πλέον έχεις κάνει πολίτης, έχεις κάνει ρουφιάνα οπότε πας βουρ για δολοφόνα!αν είχα ψηφίσει την Lorelai θα ήμουν "ασταθής" και δεν με σύμφερε ειδικά αφού έβλεπα ότι έτσι κι αλλιώς η μία δολοφόνα φεύγει
στόχος μου ήταν να φύγουν οι γνωστοί σε μένα δολοφόνοι, το με ποιο τρόπο θα γινόταν αυτό δε με ένοιαζεκαθώς και το αν θα έπρεπε να φύγω εγώ για να αποδειχτεί κάτι που λέω
πραγματικά το μόνο που με ένοιαζε ήταν το 2/2 άρα εγώ θεωρώ ότι έπαιξα μια χαρά και να πας να κάνεις κακά σου εντάξει?
επίσης, διαμαρτύρομαι εντόνως
αυτή η προκατάληψη του στο επόμενο θα είσαι δολοφόνος κόντεψε να με φάει και σε αυτό που κάποιοι θεώρησαν δεδομένο ότι σαν περτικαλί πρέπει να είμαι δολοφόνα![]()

Επίσης ναι μεν καλό το 2/2 αλλά κανείς δεν το κατάλαβε και εκεί έχασες. Δηλαδή για τους άλλους ΔΕΝ έκανες 2/2 αφού ούτε Lorelai έδιωξες ούτε Lorien, οπότε κανείς δεν θεώρησε νωρίς ότι είσαι ρουφιάνα

Βρε Neraidούλα, μιλάμε για το 1 λεπτό στο τέλος, η επιμονή σου φόβισε τον papasΚαι αναφερεσαι που ακριβως...δε σε εννοω.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.