Τhanks Ρηνούλα!
Δεν ήξερα τι "φίδι" είχα στο σβέρκο μου τόσο καιρό!

Αφού είχα πάρει ένα δρόμο με συνοδηγούς μου κάποιους, που μου ΄λεγαν "καλά πας"! Εεεεε αυτός ο δρόμος μ έβγαλε σε αδιέξοδο.. τους ρίχνω από μια μπάτσα και κάνω του κεφαλιού μου!
Το ότι με πήγαν εκεί, να μη με κάνει να πιστεύω πως είχαν όφελος; Φυσικά και είχαν!
Με πρώτο και καλύτερο τον fandago, τη μέγα ιερόδουλη, απ΄τα καλύτερα μπ**ρδέλα μας έχει έρθει
Με το παραπάνω σου μηνυματάκι αγαπητή μου, τελικά με κάνεις να καταλάβω ότι εσύ ήσουν.. γιατί ξέρεις εκεί μες το δάσος που ήταν το δρομάκι, δεν έβλεπα καλά.
Να θυμηθώ πως τη Lorelai την ψήφισες 18.13 ακριβώς και ενώ ήδη ήταν πιο μπροστά από τους υπόλοιπους με τον αμέσως επόμενο σε ψήφους Lorien.
Ότι και να ψήφιζες το ίδιο και το αυτό θα ήταν για σένα.. γιατί να μην ψηφίσεις Λορελαι, να έχεις και ελαφρυντικά στην πορεία;
To μόνο που με προβληματίζει σε όλο αυτό, είναι ότι αν έβαζε και ΄σενα και τη lorelai ο Βill πολλά νεούδια δε θα είχε βάλει;
Απ΄ότι φαίνεται η ψήφος μου θα πάει στη nininaou
Ελπίζω τώρα στην επιστροφή να μη φάει ο κακός ο λύκος (aka δολοφόνοι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.