οκ.... ότι και να πω χαμένο το 'χω....
αν δεν μιλούσα θα με ψηφίζατε επειδή δεν μιλάω
όταν μιλάω είναι σίγουρο ότι είμαι δολοφόνα επειδή συμφωνώ μαζί σου για ξεκάρφωμα
αλήθεια ποιο είναι το profile του μη δολοφόνου? ποια κριτήρια πρέπει να έχει για να τα υιοθετήσω ρε παιδιά
και την προηγούμενη φορά νομίζατε ότι κάτι ήμουν και φυσικά δεν ήμουν (όπως δεν είμαι και τώρα δλδ)
απο που βγήκε το συμπέρασμα ότι είμαι δολοφόνα θα ήθελα να μου πείτε δλδ... ποια ποστ μου σας κάνουν να πιστεύετε ότι είμαι δολοφόνα
γιατί εγώ όταν κατηγόρισα στον Lorien, το έκανα επειδή έκανε ένα ποστ εντελώς zdoning
και εν συνεχεία μπήκα σε σκέψεις για τον φαντασμένο που υπερασπιζόταν έως θανάτου τον Lorien
μετά σκέφτομαι ότι είναι κουλό να μην ψηφίζει ένα άτομο το οποίο είναι στο τσακ να βγει μαζί με ένα άλλο και να μην υπερασπίζεται τον εαυτό του έως θανάτου (κι ας ήταν και οι ψήφοι 2 όπως λέει ο Φαν... με την δική της ψήφο θα ήταν 1 η διαφορά... κι επειδή μέχρι τελευταία στιγμή ποτέ κανένας δεν ξέρει, ΦΥΣΙΚΑ και ελπίζεις)
Εσύ δλδ δεν θα ψήφιζες ακόμα και τον Φαν αν ήταν αυτός είχε 3 ψήφους κι εσύ 5 κι ήσουν έτοιμη να βγεις και άλλα 2 άτομα δεν είχαν ψηφίσει??
ΠΟΙΟΣ δεν θα ψήφιζε τον άλλον κοντινό σε ψήφους ενώ βλέπει ότι έρχεται η ώρα του?
εγώ πάντως όχι...
και σίγουρα και κανένας άλλος λογικός πολίτης
τα συμπεράσματα δικά σας και συνεχίστε να με κατηγορείτε
έχω ήδη ψηφίσει Lorien για Τρίτη (οκ RE?

)