Έτοιμα τα πράγματα και λίγο πριν το ταξίδι, ήθελα να δω αν τελικά βγάλατε την Lorelai.
Λοιπον..εγω ψηφιζω παλι Φαν...και εαν θελετε βγαλτε με σας παρακαλω....γιατι ναι ευκολα νευριαζω..και εχω αρχισει ηδη να βαριεμαι το παιχνιδι...
(και ψηφισα σαμαν για τον απλουστατο λογο οτι δεν θελω να βγει απο τωρα ο Λορυ (εκεινοι ειχαν ισοψηφισει οταν εγω μπηκα και διαβαζα τα ποστ...μετα ειδα οτι παιζει η λορελαι). Του εχω αδυναμια...Ευχαριστημενος τωρα?! Αντε πια)
Έλα βρε Νεραιδούλα που άρχισες να βαριέσαι το παιχνίδι, αφού το ξέρω, σε εξιτάρει!
Και η
δολοφόνα Lorelai μπορεί να μας πει τα τελευταία της λόγια
Μπούχαχα! Νομίζω 2 πράγματα:
Οι μέρες μου είναι μετρημένες και μάλλον οι δολοφόνοι θα με φάνε για να είμαι χαλαρός εκεί στην Κάρπαθο

Η ΣΕ δεν είναι καθόλου πρωτότυπη οπότε νομίζω ότι το σκεπτικό μου στην αρχή έχει πραγματικά εφαρμογή. Θυμίζω το post μου
[...]επειδή όμως την Τρίτη θα μάθουμε την ιδιότητα του άλλο μέλους... για Δευτέρα θα δω ποιον θα ψηφίσω βάσει του ποιου κατηγορούσε η Lorelai (να θυμήσω επίσης ότι η Lorelai με είχε για ύφοφτη

)
Δευτέρα ΔΕΝ ψηφίζουμε, Τρίτη είναι δολοφονία και μαθαίνουμε ποιος δολοφονήθηκε. Δεν νομίζω να μάθουμε κάτι άλλο πέρα από πολίτη.
Το ότι
σε κατηγορούσε πάντως, καλά έκανες και μας το θύμησες (όχι ότι το είχαμε ξεχάσει

) δεν σε βγάζει από τους ύποπτους, γιατί είναι αυτό που λέμε αλληλοκάλυψη
Καλό ταξίδι και να περάσετε τέλεια. Να κάνεις ό,τι σου είπα!
Οκ, αν ξεχάσω κάτι, θα μπω από κάνα νετ να μου πεις
Ένα μπράβο στον Μπιλλ που διατηρεί το ίδιο μοτίβο στα αποτελέσματα, βοηθάει πολύ. Μπράβο για τις επιλογές του επίσης που μας βοηθάει να βρούμε τα δολοφόνια (προβλέψιμος

), δεν το περίμενα ούτε εγώ. Επίσης δεν είναι καθόλου περίεργο να φεύγει δολοφόνος με την πρώτη, όταν ΕΓΩ με την παρέα μου, παίρνουμε μπρος
Λοιπόν βγάζοντας όσους ψήφισαν Lorelai, ας δούμε τι μένει:
- Αννούλα : shaman
- Bill_Slayer : Lorien
- fantasmenos : Lorien
- Κακή Επιρροή : Lorien
- Lorelai :
- Lorien : fandago
- Neraida : fandago
- nina21 : shaman
- Niyia :
- papas : shaman
- shaman : papas
- Vkey : Lorien
Με πορτοκαλί, έχω αυτούς που υποπτευόμουν από την αρχή και με κόκκινο αυτούς που με την ύποπτη συμπεριφορά τους στρέφουν την προσοχή μου πάνω τους.
Οι υπόλοιποι δεν μου κάνουν κάτι προς το παρόν. Η Νεράιδα είναι αυτή που ήταν πάντα, ο Lorien φαίνεται απλά έχει περισσότερη όρεξη, η Αννούλα και ο papas είναι πολύ νιάτα ακόμα στο παιχνίδι, φαίνεται δεν το έχουν μάθει καλά ακόμα, ο shaman είναι ο shaman και η Vkey δεν έχει τίποτα μεμπτο...