Oh well, στο προηγουμενο παιχνιδι ηταν ολιγον τι, και στα προηγουμενα απ αυτο απ οτι ακουω. Κανονικα θα επρεπε να ειναι ισης δυσκολιας και για τους 2

Ας ελπισουμε οτι σε αυτο το γυρο...
Justice will prevail!
Βασικά παρεξηγήσατε, στο προηγούμενο παιχνίδι, το μόνο που έκανα ήταν να δώσω μια στρατηγική στα παιδιά και να τους επισημάνω τα λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνουν. Επίσης αν ΔΕΝ ήμουν εγώ η ρουφιάνα Angie, θα είχε φύγει από δολοφονία πριν ανοίξει το στόμα της.
επισης, δε μου αρεσε και καθολου το οτι ηθελε να το βουλωσω κοινως.....και ναι φαν μου αυτα δεν αρεσουν ουτε στις τριανταρες....
Καλά, εγώ φταίω που προσπαθώ να σου μάθω να παίζεις
Πχ εγω που καποιες μερες λειπω, μπαινω μεσα και εχω χασει ολιγον το τοπι

και αν διαβασω τον πινακα-αναλυση αντι τα ποστς, μπορει να στηριχτω εκει αντι να κρινω μονος μου.
Καταρχήν δεν έχω κάνει πίνακα ακόμα

Κατά δεύτερον, ΑΝ κάνω πίνακα και είναι σωστός, γιατί να μη στηριχθείς εκεί; Κρίση δεν έχεις;
Από τη μία, παραείναι καλό παιδί για να μου κάτσει για δολοφόνος. Αλλά μάλλον βιάστηκα να σιγουρευτώ γιατί δεν έχω άλλα επιχειρήματα.
Από την άλλη, δεν είναι και απίθανο να είναι. Άλλωστε άνετα θα έπαιζε το ρόλο του έμπειρου παίχτη- "αρχιδολοφόνου".
Και θα έφτιαχνε και τις ευρηματικές προκηρυξούλες του.
Ευχαριστώ για τα πολύ καλά σου λόγια, μήπως προσπαθείς να κερδίσεις την εύνοια μου;
Συμφωνω με το συλλογισμό σου, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί στην κατηγορία "καθοδηγητές" έβγαλες την αφεντομουτσουνάρα σου απέξω...
Την έχω σε μία κατηγορία καθοδηγητές καλό μου. Δεν με διαβάζεις καλά

Απλά λες να είχα στους υπόπτους τον εαυτό μου;
Ψηφίζω Nininaou. Αύριο η αιτιολόγηση...
(Και όποιος πει ότι το κάνω για να σκεφτώ πειστική αιτία είναι killer)
Και όποιος δεν το πει πάλι killer θα είναι. Πολύ αερολογείς...
Να ας πούμε ένα υποπτο ποστ...Ετσι καρφώθηκα κι εγώ κάποτες...ο δολοφόνος που προσπαθεί να κρατήσει μέσα το συναδελφό του.
Και επειδή εσύ έκανες κάποτε πατάτα, πρέπει να την κάνουν και οι άλλοι;

Και σιγά που ανησυχούσε η Lorelai ότι φεύγω, οπότε πρέπει να κάνει κάτι να με σώσει
Για ένα πράγμα που χαίρομαι είναι ότι η ανάλυση μου έδωσε σε κάποιους πατήματα να μιλήσουν. Αντίθετα η ανάλυση της Ηρούς, πέρασε σχεδόν ασχολίαστη. Μάλλον κάποιους τους βολεύει η δική μου ανάλυση, ή απλά με θεωρούν μεγαλύτερη απειλή από την Ηρώ
Οπότε αν και οι Nininaou (μπήκε δυναμικά), Lorelai (το νιώθει το παιχνίδι), xanp & nina21 (μιλάνε πολύ περισσότερο από άλλα παιχνίδια που δεν είχε ενεργό ρόλο) ΔΕΝ με έχουν κατηγορήσει άμεσα (ίσως να φοβούνται την κόντρα μαζί μου

), είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα τους κρύβονται τουλάχιστον 2 δολοφόνοι. Επίσης ο watson μου, η youki, με προβληματίζει γιατί συνήθως αυτή ήταν που με στήριζε να μην φύγω από την αρχή από το παιχνίδι, ενώ τώρα μου κάνει "επίθεση"
Εγώ θα επιμείνω πάντως. Αν και σίγουρα έχουν ως τώρα μιλήσει κάποιοι δολοφόνοι, θεωρώ ότι τουλάχιστον στον πρώτο γύρο, πρέπει να φύγει κάποιος από αυτούς που ΔΕΝ μιλάνε και τουλάχιστον για μένα, ένας από τους υπόπτους μου.
Άρα έχουμε τους Αννούλα, Bill_Slayer, jrot6,
Niyia, Vkey που μας έχουν γραμμένους τελείως οπότε μιας και από αυτούς μοναδική ύποπτο έχω την
Niyia, για
πρώτο γύρο, λέω να
ψηφίσω αυτήν μπας και βγει από το κρησφύγετο της και μιλήσει για να υποστηρίξει τον εαυτό της
Να τονίσω για όσους δεν με ξέρουν σαν παίκτη, ότι πριν καταλήξω σε κάποιους, προκαλώ όλους να μιλήσουν (όπως πολύ πετυχημένα κάνει και η Lorelai) γιατί χωρίς μιλητό ΔΕΝ έχεις συμπεράσματα.