xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:10 Η xanp έγραψε: #5.841 30-05-08 21:10 Δολοφόνοι Vkey Fantasmenos Bill Ηρώ Ventetta Ρουφιάνος Angie_Ann Ιερόδουλη ΚΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:10 Ο Bill_1992: #5.842 30-05-08 21:10 Ανανεωμένη λίστα Ηρώ Vkey fantasmenos Bill Lorien +ρουφιάνος η Angie_Ann Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:12 Η xanp έγραψε: #5.843 30-05-08 21:12 βρε Slayer ο Lorien ήταν πολίτης το μάθαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:13 Ο Bill_1992: #5.844 30-05-08 21:13 Αααα οκ γιατί απ'τη στιγμή που βγήκα δεν το προσέχω και πολύ το game.Βάζω vendetta κι εγώ τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #5.845 30-05-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: για τον φαντασμένο... τον ΚΟΒΩ όταν με ψήφισε κι άρχισε εκείνες τις αερολογίες αναρωτιόμουν ΓΙΑΤΙ δεν τον βλέπετε πολίτες μου Click για ανάπτυξη... Ρε συ Αναστασια παντως....τι μπερδεγουει κατασταση ησουν.... Απορω οι πολιτες μεταξυ μας γιατι ειχαμε παθει τετοιο ταρακουλο και υποπτευομασταν ο ενας τον αλλο...οχι τπτ αλλο αλλα εγω ειδικα με το που με υποπτευοταν καποιος τον υποπτευομουν αντιστοιχα και μερικοι μερικοι το εκμεταλλευτηκαν ...ονομα δε λεμε....υποληψεις δε θιγουμε! Αλλη φορα να προσεχετε ποιον υποπτευστε λοιπον....(να προσεχετε με μενα δηλαδη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Ο vendetta έγραψε: #5.846 30-05-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: λολ ΚΕ Λοιπόν δολοφόνοι Ηρώ,Vkey,Bill,Fantasmenos και 5ο άντε ας βάλω το Lorien.Δηλαδή συμφωνώ με Κουε πάνω κάτω.Ρουφιάνο δεν ξέρω.Για ιερόδουλη...δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Μπα τον πέμπτο δολοφόνο είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχεις πετύχει... Ποιός είναι γαμώτο...;;; Όσο για ιερόδουλη ε όχι και δεν έχεις ιδέα...Μπαμ έκανες από την αρχή σχεδόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η fantasmenos: #5.847 30-05-08 21:18 Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Τεσπα, τα πράγματα που έμαθα από τους δολοφόνους (Όντας δολοφόνος ): 1) Οι προδότες κερδίζουν. Όσο περισσότερο προδίδεις τους δικούς σου τόσο περισσότερο σε σέβονται οι πολίτες... 2) Οι ρουφιάνοι κερδίζουν. Όσο περισσότερο ρουφιανεύεις τόσο περισσότερο σε υπολογίζουν... 3) Οι ψεύτες κερδίζουν. Όσο περισσότερα ψέματα λες τόσο πιο πολύ τίμιο σε θεωρούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η Κακή Επιρροή: #5.848 30-05-08 21:19 ρε εγώ την πάτησα που στην αρχή κόλλησα με Ντίνα και Αθηνά... από κει και μετά, το εκμεταλεύτηκαν μερικοί για να στρέψουν τις υποψίες πάνω μου όποιος διάβαζε απ την αρχή προσεκτικά θα έβλεπε ότι είχα ένα σκεπτικό γιατί από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω και απλά μου βγήκε λάθος μετά όμως που είδα το λάθος, έπεφτα μέσα αλλά δε με άκουγε κανένας με θεωρούσατε ιερόδουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:20 Η Κακή Επιρροή: #5.849 30-05-08 21:20 ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δολοφόνοι Vkey Fantasmenos Bill Ηρώ Ventetta Ρουφιάνος Angie_Ann Ιερόδουλη ΚΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:10 Ο Bill_1992: #5.842 30-05-08 21:10 Ανανεωμένη λίστα Ηρώ Vkey fantasmenos Bill Lorien +ρουφιάνος η Angie_Ann Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:12 Η xanp έγραψε: #5.843 30-05-08 21:12 βρε Slayer ο Lorien ήταν πολίτης το μάθαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:13 Ο Bill_1992: #5.844 30-05-08 21:13 Αααα οκ γιατί απ'τη στιγμή που βγήκα δεν το προσέχω και πολύ το game.Βάζω vendetta κι εγώ τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #5.845 30-05-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: για τον φαντασμένο... τον ΚΟΒΩ όταν με ψήφισε κι άρχισε εκείνες τις αερολογίες αναρωτιόμουν ΓΙΑΤΙ δεν τον βλέπετε πολίτες μου Click για ανάπτυξη... Ρε συ Αναστασια παντως....τι μπερδεγουει κατασταση ησουν.... Απορω οι πολιτες μεταξυ μας γιατι ειχαμε παθει τετοιο ταρακουλο και υποπτευομασταν ο ενας τον αλλο...οχι τπτ αλλο αλλα εγω ειδικα με το που με υποπτευοταν καποιος τον υποπτευομουν αντιστοιχα και μερικοι μερικοι το εκμεταλλευτηκαν ...ονομα δε λεμε....υποληψεις δε θιγουμε! Αλλη φορα να προσεχετε ποιον υποπτευστε λοιπον....(να προσεχετε με μενα δηλαδη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Ο vendetta έγραψε: #5.846 30-05-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: λολ ΚΕ Λοιπόν δολοφόνοι Ηρώ,Vkey,Bill,Fantasmenos και 5ο άντε ας βάλω το Lorien.Δηλαδή συμφωνώ με Κουε πάνω κάτω.Ρουφιάνο δεν ξέρω.Για ιερόδουλη...δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Μπα τον πέμπτο δολοφόνο είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχεις πετύχει... Ποιός είναι γαμώτο...;;; Όσο για ιερόδουλη ε όχι και δεν έχεις ιδέα...Μπαμ έκανες από την αρχή σχεδόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η fantasmenos: #5.847 30-05-08 21:18 Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Τεσπα, τα πράγματα που έμαθα από τους δολοφόνους (Όντας δολοφόνος ): 1) Οι προδότες κερδίζουν. Όσο περισσότερο προδίδεις τους δικούς σου τόσο περισσότερο σε σέβονται οι πολίτες... 2) Οι ρουφιάνοι κερδίζουν. Όσο περισσότερο ρουφιανεύεις τόσο περισσότερο σε υπολογίζουν... 3) Οι ψεύτες κερδίζουν. Όσο περισσότερα ψέματα λες τόσο πιο πολύ τίμιο σε θεωρούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η Κακή Επιρροή: #5.848 30-05-08 21:19 ρε εγώ την πάτησα που στην αρχή κόλλησα με Ντίνα και Αθηνά... από κει και μετά, το εκμεταλεύτηκαν μερικοί για να στρέψουν τις υποψίες πάνω μου όποιος διάβαζε απ την αρχή προσεκτικά θα έβλεπε ότι είχα ένα σκεπτικό γιατί από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω και απλά μου βγήκε λάθος μετά όμως που είδα το λάθος, έπεφτα μέσα αλλά δε με άκουγε κανένας με θεωρούσατε ιερόδουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:20 Η Κακή Επιρροή: #5.849 30-05-08 21:20 ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανανεωμένη λίστα Ηρώ Vkey fantasmenos Bill Lorien +ρουφιάνος η Angie_Ann Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:12 Η xanp έγραψε: #5.843 30-05-08 21:12 βρε Slayer ο Lorien ήταν πολίτης το μάθαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:13 Ο Bill_1992: #5.844 30-05-08 21:13 Αααα οκ γιατί απ'τη στιγμή που βγήκα δεν το προσέχω και πολύ το game.Βάζω vendetta κι εγώ τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #5.845 30-05-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: για τον φαντασμένο... τον ΚΟΒΩ όταν με ψήφισε κι άρχισε εκείνες τις αερολογίες αναρωτιόμουν ΓΙΑΤΙ δεν τον βλέπετε πολίτες μου Click για ανάπτυξη... Ρε συ Αναστασια παντως....τι μπερδεγουει κατασταση ησουν.... Απορω οι πολιτες μεταξυ μας γιατι ειχαμε παθει τετοιο ταρακουλο και υποπτευομασταν ο ενας τον αλλο...οχι τπτ αλλο αλλα εγω ειδικα με το που με υποπτευοταν καποιος τον υποπτευομουν αντιστοιχα και μερικοι μερικοι το εκμεταλλευτηκαν ...ονομα δε λεμε....υποληψεις δε θιγουμε! Αλλη φορα να προσεχετε ποιον υποπτευστε λοιπον....(να προσεχετε με μενα δηλαδη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Ο vendetta έγραψε: #5.846 30-05-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: λολ ΚΕ Λοιπόν δολοφόνοι Ηρώ,Vkey,Bill,Fantasmenos και 5ο άντε ας βάλω το Lorien.Δηλαδή συμφωνώ με Κουε πάνω κάτω.Ρουφιάνο δεν ξέρω.Για ιερόδουλη...δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Μπα τον πέμπτο δολοφόνο είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχεις πετύχει... Ποιός είναι γαμώτο...;;; Όσο για ιερόδουλη ε όχι και δεν έχεις ιδέα...Μπαμ έκανες από την αρχή σχεδόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η fantasmenos: #5.847 30-05-08 21:18 Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Τεσπα, τα πράγματα που έμαθα από τους δολοφόνους (Όντας δολοφόνος ): 1) Οι προδότες κερδίζουν. Όσο περισσότερο προδίδεις τους δικούς σου τόσο περισσότερο σε σέβονται οι πολίτες... 2) Οι ρουφιάνοι κερδίζουν. Όσο περισσότερο ρουφιανεύεις τόσο περισσότερο σε υπολογίζουν... 3) Οι ψεύτες κερδίζουν. Όσο περισσότερα ψέματα λες τόσο πιο πολύ τίμιο σε θεωρούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η Κακή Επιρροή: #5.848 30-05-08 21:19 ρε εγώ την πάτησα που στην αρχή κόλλησα με Ντίνα και Αθηνά... από κει και μετά, το εκμεταλεύτηκαν μερικοί για να στρέψουν τις υποψίες πάνω μου όποιος διάβαζε απ την αρχή προσεκτικά θα έβλεπε ότι είχα ένα σκεπτικό γιατί από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω και απλά μου βγήκε λάθος μετά όμως που είδα το λάθος, έπεφτα μέσα αλλά δε με άκουγε κανένας με θεωρούσατε ιερόδουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:20 Η Κακή Επιρροή: #5.849 30-05-08 21:20 ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε Slayer ο Lorien ήταν πολίτης το μάθαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:13 Ο Bill_1992: #5.844 30-05-08 21:13 Αααα οκ γιατί απ'τη στιγμή που βγήκα δεν το προσέχω και πολύ το game.Βάζω vendetta κι εγώ τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #5.845 30-05-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: για τον φαντασμένο... τον ΚΟΒΩ όταν με ψήφισε κι άρχισε εκείνες τις αερολογίες αναρωτιόμουν ΓΙΑΤΙ δεν τον βλέπετε πολίτες μου Click για ανάπτυξη... Ρε συ Αναστασια παντως....τι μπερδεγουει κατασταση ησουν.... Απορω οι πολιτες μεταξυ μας γιατι ειχαμε παθει τετοιο ταρακουλο και υποπτευομασταν ο ενας τον αλλο...οχι τπτ αλλο αλλα εγω ειδικα με το που με υποπτευοταν καποιος τον υποπτευομουν αντιστοιχα και μερικοι μερικοι το εκμεταλλευτηκαν ...ονομα δε λεμε....υποληψεις δε θιγουμε! Αλλη φορα να προσεχετε ποιον υποπτευστε λοιπον....(να προσεχετε με μενα δηλαδη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Ο vendetta έγραψε: #5.846 30-05-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: λολ ΚΕ Λοιπόν δολοφόνοι Ηρώ,Vkey,Bill,Fantasmenos και 5ο άντε ας βάλω το Lorien.Δηλαδή συμφωνώ με Κουε πάνω κάτω.Ρουφιάνο δεν ξέρω.Για ιερόδουλη...δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Μπα τον πέμπτο δολοφόνο είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχεις πετύχει... Ποιός είναι γαμώτο...;;; Όσο για ιερόδουλη ε όχι και δεν έχεις ιδέα...Μπαμ έκανες από την αρχή σχεδόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η fantasmenos: #5.847 30-05-08 21:18 Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Τεσπα, τα πράγματα που έμαθα από τους δολοφόνους (Όντας δολοφόνος ): 1) Οι προδότες κερδίζουν. Όσο περισσότερο προδίδεις τους δικούς σου τόσο περισσότερο σε σέβονται οι πολίτες... 2) Οι ρουφιάνοι κερδίζουν. Όσο περισσότερο ρουφιανεύεις τόσο περισσότερο σε υπολογίζουν... 3) Οι ψεύτες κερδίζουν. Όσο περισσότερα ψέματα λες τόσο πιο πολύ τίμιο σε θεωρούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η Κακή Επιρροή: #5.848 30-05-08 21:19 ρε εγώ την πάτησα που στην αρχή κόλλησα με Ντίνα και Αθηνά... από κει και μετά, το εκμεταλεύτηκαν μερικοί για να στρέψουν τις υποψίες πάνω μου όποιος διάβαζε απ την αρχή προσεκτικά θα έβλεπε ότι είχα ένα σκεπτικό γιατί από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω και απλά μου βγήκε λάθος μετά όμως που είδα το λάθος, έπεφτα μέσα αλλά δε με άκουγε κανένας με θεωρούσατε ιερόδουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:20 Η Κακή Επιρροή: #5.849 30-05-08 21:20 ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααα οκ γιατί απ'τη στιγμή που βγήκα δεν το προσέχω και πολύ το game.Βάζω vendetta κι εγώ τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #5.845 30-05-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: για τον φαντασμένο... τον ΚΟΒΩ όταν με ψήφισε κι άρχισε εκείνες τις αερολογίες αναρωτιόμουν ΓΙΑΤΙ δεν τον βλέπετε πολίτες μου Click για ανάπτυξη... Ρε συ Αναστασια παντως....τι μπερδεγουει κατασταση ησουν.... Απορω οι πολιτες μεταξυ μας γιατι ειχαμε παθει τετοιο ταρακουλο και υποπτευομασταν ο ενας τον αλλο...οχι τπτ αλλο αλλα εγω ειδικα με το που με υποπτευοταν καποιος τον υποπτευομουν αντιστοιχα και μερικοι μερικοι το εκμεταλλευτηκαν ...ονομα δε λεμε....υποληψεις δε θιγουμε! Αλλη φορα να προσεχετε ποιον υποπτευστε λοιπον....(να προσεχετε με μενα δηλαδη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Ο vendetta έγραψε: #5.846 30-05-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: λολ ΚΕ Λοιπόν δολοφόνοι Ηρώ,Vkey,Bill,Fantasmenos και 5ο άντε ας βάλω το Lorien.Δηλαδή συμφωνώ με Κουε πάνω κάτω.Ρουφιάνο δεν ξέρω.Για ιερόδουλη...δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Μπα τον πέμπτο δολοφόνο είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχεις πετύχει... Ποιός είναι γαμώτο...;;; Όσο για ιερόδουλη ε όχι και δεν έχεις ιδέα...Μπαμ έκανες από την αρχή σχεδόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η fantasmenos: #5.847 30-05-08 21:18 Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Τεσπα, τα πράγματα που έμαθα από τους δολοφόνους (Όντας δολοφόνος ): 1) Οι προδότες κερδίζουν. Όσο περισσότερο προδίδεις τους δικούς σου τόσο περισσότερο σε σέβονται οι πολίτες... 2) Οι ρουφιάνοι κερδίζουν. Όσο περισσότερο ρουφιανεύεις τόσο περισσότερο σε υπολογίζουν... 3) Οι ψεύτες κερδίζουν. Όσο περισσότερα ψέματα λες τόσο πιο πολύ τίμιο σε θεωρούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η Κακή Επιρροή: #5.848 30-05-08 21:19 ρε εγώ την πάτησα που στην αρχή κόλλησα με Ντίνα και Αθηνά... από κει και μετά, το εκμεταλεύτηκαν μερικοί για να στρέψουν τις υποψίες πάνω μου όποιος διάβαζε απ την αρχή προσεκτικά θα έβλεπε ότι είχα ένα σκεπτικό γιατί από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω και απλά μου βγήκε λάθος μετά όμως που είδα το λάθος, έπεφτα μέσα αλλά δε με άκουγε κανένας με θεωρούσατε ιερόδουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:20 Η Κακή Επιρροή: #5.849 30-05-08 21:20 ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: για τον φαντασμένο... τον ΚΟΒΩ όταν με ψήφισε κι άρχισε εκείνες τις αερολογίες αναρωτιόμουν ΓΙΑΤΙ δεν τον βλέπετε πολίτες μου Click για ανάπτυξη... Ρε συ Αναστασια παντως....τι μπερδεγουει κατασταση ησουν.... Απορω οι πολιτες μεταξυ μας γιατι ειχαμε παθει τετοιο ταρακουλο και υποπτευομασταν ο ενας τον αλλο...οχι τπτ αλλο αλλα εγω ειδικα με το που με υποπτευοταν καποιος τον υποπτευομουν αντιστοιχα και μερικοι μερικοι το εκμεταλλευτηκαν ...ονομα δε λεμε....υποληψεις δε θιγουμε! Αλλη φορα να προσεχετε ποιον υποπτευστε λοιπον....(να προσεχετε με μενα δηλαδη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Ο vendetta έγραψε: #5.846 30-05-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: λολ ΚΕ Λοιπόν δολοφόνοι Ηρώ,Vkey,Bill,Fantasmenos και 5ο άντε ας βάλω το Lorien.Δηλαδή συμφωνώ με Κουε πάνω κάτω.Ρουφιάνο δεν ξέρω.Για ιερόδουλη...δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Μπα τον πέμπτο δολοφόνο είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχεις πετύχει... Ποιός είναι γαμώτο...;;; Όσο για ιερόδουλη ε όχι και δεν έχεις ιδέα...Μπαμ έκανες από την αρχή σχεδόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η fantasmenos: #5.847 30-05-08 21:18 Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Τεσπα, τα πράγματα που έμαθα από τους δολοφόνους (Όντας δολοφόνος ): 1) Οι προδότες κερδίζουν. Όσο περισσότερο προδίδεις τους δικούς σου τόσο περισσότερο σε σέβονται οι πολίτες... 2) Οι ρουφιάνοι κερδίζουν. Όσο περισσότερο ρουφιανεύεις τόσο περισσότερο σε υπολογίζουν... 3) Οι ψεύτες κερδίζουν. Όσο περισσότερα ψέματα λες τόσο πιο πολύ τίμιο σε θεωρούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η Κακή Επιρροή: #5.848 30-05-08 21:19 ρε εγώ την πάτησα που στην αρχή κόλλησα με Ντίνα και Αθηνά... από κει και μετά, το εκμεταλεύτηκαν μερικοί για να στρέψουν τις υποψίες πάνω μου όποιος διάβαζε απ την αρχή προσεκτικά θα έβλεπε ότι είχα ένα σκεπτικό γιατί από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω και απλά μου βγήκε λάθος μετά όμως που είδα το λάθος, έπεφτα μέσα αλλά δε με άκουγε κανένας με θεωρούσατε ιερόδουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:20 Η Κακή Επιρροή: #5.849 30-05-08 21:20 ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: λολ ΚΕ Λοιπόν δολοφόνοι Ηρώ,Vkey,Bill,Fantasmenos και 5ο άντε ας βάλω το Lorien.Δηλαδή συμφωνώ με Κουε πάνω κάτω.Ρουφιάνο δεν ξέρω.Για ιερόδουλη...δεν έχω ιδέα Click για ανάπτυξη... Μπα τον πέμπτο δολοφόνο είμαι σίγουρος ότι δεν τον έχεις πετύχει... Ποιός είναι γαμώτο...;;; Όσο για ιερόδουλη ε όχι και δεν έχεις ιδέα...Μπαμ έκανες από την αρχή σχεδόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:18 Η fantasmenos: #5.847 30-05-08 21:18 Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Τεσπα, τα πράγματα που έμαθα από τους δολοφόνους (Όντας δολοφόνος ): 1) Οι προδότες κερδίζουν. Όσο περισσότερο προδίδεις τους δικούς σου τόσο περισσότερο σε σέβονται οι πολίτες... 2) Οι ρουφιάνοι κερδίζουν. Όσο περισσότερο ρουφιανεύεις τόσο περισσότερο σε υπολογίζουν... 3) Οι ψεύτες κερδίζουν. Όσο περισσότερα ψέματα λες τόσο πιο πολύ τίμιο σε θεωρούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η Κακή Επιρροή: #5.848 30-05-08 21:19 ρε εγώ την πάτησα που στην αρχή κόλλησα με Ντίνα και Αθηνά... από κει και μετά, το εκμεταλεύτηκαν μερικοί για να στρέψουν τις υποψίες πάνω μου όποιος διάβαζε απ την αρχή προσεκτικά θα έβλεπε ότι είχα ένα σκεπτικό γιατί από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω και απλά μου βγήκε λάθος μετά όμως που είδα το λάθος, έπεφτα μέσα αλλά δε με άκουγε κανένας με θεωρούσατε ιερόδουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:20 Η Κακή Επιρροή: #5.849 30-05-08 21:20 ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Τεσπα, τα πράγματα που έμαθα από τους δολοφόνους (Όντας δολοφόνος ): 1) Οι προδότες κερδίζουν. Όσο περισσότερο προδίδεις τους δικούς σου τόσο περισσότερο σε σέβονται οι πολίτες... 2) Οι ρουφιάνοι κερδίζουν. Όσο περισσότερο ρουφιανεύεις τόσο περισσότερο σε υπολογίζουν... 3) Οι ψεύτες κερδίζουν. Όσο περισσότερα ψέματα λες τόσο πιο πολύ τίμιο σε θεωρούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η Κακή Επιρροή: #5.848 30-05-08 21:19 ρε εγώ την πάτησα που στην αρχή κόλλησα με Ντίνα και Αθηνά... από κει και μετά, το εκμεταλεύτηκαν μερικοί για να στρέψουν τις υποψίες πάνω μου όποιος διάβαζε απ την αρχή προσεκτικά θα έβλεπε ότι είχα ένα σκεπτικό γιατί από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω και απλά μου βγήκε λάθος μετά όμως που είδα το λάθος, έπεφτα μέσα αλλά δε με άκουγε κανένας με θεωρούσατε ιερόδουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:20 Η Κακή Επιρροή: #5.849 30-05-08 21:20 ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε εγώ την πάτησα που στην αρχή κόλλησα με Ντίνα και Αθηνά... από κει και μετά, το εκμεταλεύτηκαν μερικοί για να στρέψουν τις υποψίες πάνω μου όποιος διάβαζε απ την αρχή προσεκτικά θα έβλεπε ότι είχα ένα σκεπτικό γιατί από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω και απλά μου βγήκε λάθος μετά όμως που είδα το λάθος, έπεφτα μέσα αλλά δε με άκουγε κανένας με θεωρούσατε ιερόδουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:20 Η Κακή Επιρροή: #5.849 30-05-08 21:20 ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:22 Ο vendetta έγραψε: #5.850 30-05-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρουφιάνος ποιος ήταν ρε? lol Click για ανάπτυξη... Μάλλον η Angie_ann... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:24 Η Neraida έγραψε: #5.851 30-05-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Sorry fandago Εγώ το έλεγα ότι θα φάω γιούχα μετά... Ειδικά από την Neraida... Click για ανάπτυξη... Οχι τπτ αλλο αλλα εμενα με ειχες πεισει απολυτα.... Αχχχχχ!!!!!!! Τα νιατα εμπαιζουν τις μπαμπο του στεκιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η Κακή Επιρροή: #5.852 30-05-08 21:25 συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγχαρητήρια πάντως στους νικητές αν κι εγώ, μάλλον θα το σκεφτώ πολυυυυυυυυυυυ για να ξαναπαίξω πέσατε να με φάτε όλοι κι ήταν πολύ δύσκολο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:29 Ο vendetta έγραψε: #5.853 30-05-08 21:29 fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
fandago περιμένουμε και τα σχόλιά σου...Μην το ξεχνάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Neraida έγραψε: #5.854 30-05-08 21:30 εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:31 Η fantasmenos: #5.855 30-05-08 21:31 Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #5.856 30-05-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω παντως ενα καταλαβα....θα το παιζω φαντασμα αλα Βικυ.....για να ειμαι σιγουρη....ειτε ως πολιτης ειτε ως κατι αλλο.... βεβαια το θεμα ειναι να με συγκρατησω.....λιγο δυσκολο αλλα ενα τεστ ντραιβ δεν ειναι κακο! Click για ανάπτυξη... αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σκέφτομαι να μην ξαναπαίξω... εγώ δε μπορώ να μη μιλάω ρε... άλλωστε έτσι κι αλλιώς μπαίνω καθημερινά κι εγώ στο στέκι... τι.. θα μπαίνω και δε θα γράφω στους δολοφόνους? Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... ευτυχώς για σας, με θεωρούσαν ιερόδουλη και δε με πίστευαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:32 Ο Bill_1992: #5.857 30-05-08 21:32 vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:34 Η Neraida έγραψε: #5.858 30-05-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πάντως όλα παραλίγο να τα καταστρέψει η Κακή Επιρροή. Από τα άκυρα που έγραφα όταν ήταν να βγει... Click για ανάπτυξη... Να λες πως ολοι σχεδον την ειχαμε για ιεροδουλη και σε βολεψε να ενισχυσεις την εντυπωση που ειχαμε για σενα ως πολιτης...αιντεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Neraida έγραψε: #5.859 30-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: vendetta μόνο οι δολοφόνοι με κατάλαβαν...οι πολίτες όμως??Ούτε ένας δε σκέφτηκε ότι ήμουν ιερόδουλος Έχω και ένα παράπονο:ήξερα λίγους δολοφόνους ρε παιδιά!Δεν ήταν και εύκολο να τους υπερασπιστώ Click για ανάπτυξη... οτι μυριζες μυριζες...και σε ειχαμε για δολοφονο....αλλα για ιεροδουλη...μπαααααααααααα....μια αλλη σενιορα υποπτευομασταν....και φαγαμε τις κοτσιδες μας!!!! ΚΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2008 στις 21:36 Ο Bill_1992: #5.860 30-05-08 21:36 Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν με είχε η πλειοψηφία για δολοφόνο πάντως θα με είχατε διώξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.