24-05-08

22:36
Επειδή βλέπω να με ψηφίζετε,θα προσπαθήσω να σας πείσω για την αθωότητά μου.
Στο παιχνίδι έχουν μείνει 10 πολίτες και 5 δολοφόνοι,ή 9 πολίτες και 6 δολοφόνοι αν δεχτούμε ότι η Ηρώ ήταν πολίτης.Άρα καταλαβαίνετε ότι αυτή η ψηφοφορία είναι σημαντική.Αν βγάλουμε πολίτη οι δολοφόνοι θα έχουν το πάνω χέρι.
Γι'αυτό πρέπει να σκεφτείτε την ψήφο σας καλά.
Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:ή να μη χειρίστηκα σωστά την κατάσταση(όπως ο Bill στον προηγούμενο γύρο) ή οι δολοφόνοι να μας έχουν φάει λάχανο
(πράγμα που γίνεται απ'ότι είδατε).Για τους δολοφόνους είναι η καλύτερη ευκαιρία να με βγάλουν τη Δευτέρα,γιατί δε θα μάθετε την ιδιότητά μου.Τουλάχιστον,ακόμα και αυτοί που νομίζουν ότι είμαι δολοφόνος,ας με ψηφίσουν την Τρίτη για να δουν όλοι την ιδιότητά μου(πολίτης) και να καταλάβετε το λάθος σας

Αυτά είχα να πω.
ΥΓ:όταν και άμα με βγάλετε και είμαι πολίτης δε δέχομαι συγγνώμες

Στο παιχνίδι έχουν μείνει 10 πολίτες και 5 δολοφόνοι,ή 9 πολίτες και 6 δολοφόνοι αν δεχτούμε ότι η Ηρώ ήταν πολίτης.Άρα καταλαβαίνετε ότι αυτή η ψηφοφορία είναι σημαντική.Αν βγάλουμε πολίτη οι δολοφόνοι θα έχουν το πάνω χέρι.

Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:ή να μη χειρίστηκα σωστά την κατάσταση(όπως ο Bill στον προηγούμενο γύρο) ή οι δολοφόνοι να μας έχουν φάει λάχανο

Αυτά είχα να πω.
ΥΓ:όταν και άμα με βγάλετε και είμαι πολίτης δε δέχομαι συγγνώμες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.