αυτό εσύ το λες σταθερότητα?
Κανει μπαμ ότι εισαι δολοφόνα! πετάς από την αρχή διάφορα ονόματα, θεωρόντας τα ύποπτα χωρίς να αιτιολογήσεις το παραμικρό..
Αν ήσουν πολίτης το ότι όλοι είναι ύποπτοι θα σου ήταν δεδομένο αφού το μόνο που ξέρεις είναι το τι είσαι εσύ! Και αυτό που θα κάνες θα ήταν να περιμένεις να μιλησουν για να βρεις πράγματα που να τους προδίδουν!
Αυτό που έκανες εσύ τι ήταν? ήξερες ποιοι ήταν οι δολοφόνοι άρα δε σε ενοιαζε να τους βρεις μόνο τον ρουφιάνο έψαχνες επομένως αρχισες να πετάς πολλά και διαφορα ονόματα για να αποπροσανατολίσεις και γι'αυτό και δε δικαιολογούσες τιποτα γιατί δεν είχες κάτι σοβαρό να τους προσάψεις!!
Κ αυτό επίσης είναι τακτική δολοφόνων:
Του στυλ "δε ξερω τι συμβαίνει εγώ ενα αθώο πολιτάκι είμαι ας μου πει κάποιος..."
και επειδή έχεις ξαναπαιξει δε δικαιολογουνται τέτοιες ερωτήσεις! και πόσοι είναι οι δολοφόνοι το ξέρεις εσύ καλύτερα απ'όλους!!
Η RE στη τελευταία της λίστα σε είχε βάλει και σ'ενα μέσα! Τι εχεις να πεις γι'αυτό?
Το οποίο βέβαια πιστεύω οτι το έκανε καθαρά για ξεκάρφωμα! έβαλε τα 3 ονόματα που βάζει συνήθως και μετα κότσαρε κ κανα 2 δολοφόνους....
Επίσης ακόμα πιο περίεργο είναι που Angie_ann, Neraida και RE συμφωνείται τόσο πολύ!
Γιατί κ η Angie και η RE σε θεωρούσαν πολίτη (η ΡΕ ξαφνικά σε θυμήθηκε, πρώτη φορά σε θεωρησε υποπτη) και στην Angie οταν τη ρωτησα γιατι ειναι τοσο σιγουρη πως η Νεραιδα ειναι αθωα και γιατι δε της φαινεται καθολου περιεργη η συμπεριφορά της αφού καρφωνεται από μόνη της, απλά απέφυγε να μου απαντήσει.....