fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα.

23-05-08

20:26
Η Resident ήταν πολίτης. Κακό αυτό.
vendetta: Δεν νομίζω ούτε ο ίδιος να πιστεύει πια ότι είναι αθώος. Τον ψηφίζω. Η στάση του γεννά όλο υποψίες...
Δανάη: Μπορεί να ψήφιζα αυτή αλλά την αφήνω για μέρα όπου θα φαίνεται η ιδιότητα της. Όλα τα λεγόμενα της την προδίδουν επίσης αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...
Bill Slayer: Δεν κατάλαβα γιατί έφαγε 2 ψήφους... Περιμένω τις διευκρινήσεις
Προτείνω να φύγει vendeta μιας και έχει πολλές πιθανότητες να είναι killer ώστε να δούμε τι θα είναι αυτός που θα βγει την τρίτη. Ελπίζω να ζω μέχρι την Τρίτη βέβαια...
vendetta: Δεν νομίζω ούτε ο ίδιος να πιστεύει πια ότι είναι αθώος. Τον ψηφίζω. Η στάση του γεννά όλο υποψίες...
Δανάη: Μπορεί να ψήφιζα αυτή αλλά την αφήνω για μέρα όπου θα φαίνεται η ιδιότητα της. Όλα τα λεγόμενα της την προδίδουν επίσης αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...
Bill Slayer: Δεν κατάλαβα γιατί έφαγε 2 ψήφους... Περιμένω τις διευκρινήσεις
Προτείνω να φύγει vendeta μιας και έχει πολλές πιθανότητες να είναι killer ώστε να δούμε τι θα είναι αυτός που θα βγει την τρίτη. Ελπίζω να ζω μέχρι την Τρίτη βέβαια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.