Διάβασα όλες τις σελίδες από εχτές, από την ώρα που βγήκα, ήθελα να πω αρκετά πράγματα, αλλά επειδή έχω πονοκέφαλο θα προσπαθήσω να συνοψίσω.
Πρώτον, σε όσα post με ψιλοκατηγορούν ή δημιουργούν υπόνοιες εις βάρος μου, δεν θα με υπερασπιστώ, για έναν απλό λόγο! Όσοι μιλάνε πολύ και [SIZE=-1]διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν είναι δολοφόνοι, οι υπόλοιποι τους υποπτευόμαστε, ορθώς αν θέλετε την γνώμη μου. Ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει όποιον θέλει.
Στο μόνο ποστ που θα σταθώ, είναι στο ποστ του fandago, καθώς έχει πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης μου

Δύο points μόνο θέλω να κάνω, 1) Δεν ψηφίζω την Niyia γιατί είναι καινούριο μέλος και πιστεύω ότι δικαιούται να παίξει λίγο παραπάνω, ακόμα κι αν είναι δολοφόνος, 2) Νομίζω ότι έχω δικαιολογήσει επαρκώς τις ψήφους μου μέχρι τώρα, και σε περίπτωση που ήμουν δολοφόνα θα ακολουθούσα ακριβώς την ίδια τακτική που ακολούθησαν οι δολοφόνοι στο προηγούμενο παιχνίδι, καθώς αυτή τους οδήγησε στην νίκη.
Χαλάλι στον κόπο σου fandago!! Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό σε κάνει αθώο ή ακόμα πιο ένοχο στα μάτια μου.

Τελοσπάντων, έχουμε ώρα ακόμα!
[/SIZE]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.