evouli
Διάσημο μέλος
Μηπως τα λες αυτα, για να μην σε υποψιαστουμε?
Μηπως να αλλαξω και να πω εβουλι τελικα?
μηπως να συνεχισεις με το παιχνιδι της παραπλανησης;; καλα το πας βλεπω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Αρκτούρος:
- adespoto: evouli
- Bill_Slayer:
- burbuja:
- Corpse Bride:
- Dark_Kronos:
- dooo: Dark_Kronos
- evouli: adespoto
- faithplus1:
- fandago:
- Kakerlak: evouli
- misslittledevil: Dark_kronos
- Molka:
- Phoebe: Corpse Bride
- XRZ: adespoto
- Youki: Bill_Slayer
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
γμτ και ηταν και δυο εικονιτσες.......
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξερω ποια απ'τις δυο, αν δεν μπορεσω να επανελθω, ριξτε τη δικια μου στην ευη.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
Έχε χάρη που σ' αγαπάω.. τώρα τις βλέπεις;
κι εγω αγαπαω kajiri νι, νι.....
ευχαριστω
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
evouli: 3Λίστα για Πέμπτη:
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
- Αρκτούρος:
- Bill_Slayer:
- burbuja:
- Corpse Bride:evouli
- Dark_Kronos:
- faithplus1:
- fandago:
- Molka:
- Youki: Bill_Slayer
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
adespoto: 2
dark_kronos:2
καλα πάει! ντέρμπι!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Σ'αυτη τη φαση μου φαινεται υπερβολικη η αναλυση του ευουλιου ακομη και για τα ποπ κορν της διαβολενιας, κι ειναι η πιο υποπτη τωρα για μενα. Ακολουθει βεβαιως η διαβολενια
Δεν ξερω ποια απ'τις δυο, αν δεν μπορεσω να επανελθω, ριξτε τη δικια μου στην ευη.
Συμφωνω για το μπολνταρισμενο. Για το υπολοιπο οχι εννοειται.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Αρκτούρος:
- Bill_Slayer:
- burbuja:
- Corpse Bride: evouli
- Dark_Kronos:
- faithplus1:
- fandago:
- Molka: fandago
- Youki: adespoto
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να περάσουμε και στο θέμα μας πάντως, επιμένω fandago, έχω ήδη πει γιατί.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν ή είσαι δολοφόνος ή δεν σκεφτέσαι τι λες...Είναι λάθος πιστεύω να βγάλουμε απ'το παιχνίδι evouli ή dark_kronos.Οι δολοφόνοι μας καθοδηγούν και θα βγάλουμε άλλον έναν πολίτη.Δείτε ποιοι ψήφισαν evouli Και θα καταλάβετε.Έτσι νομίζω πάντωςΕίμαι ανάμεσα σε δύο,μέχρι το βράδυ θα έχω αποφασίσει
κ το λεω μόνο κ μόνο επειδή ξέρω τι είμαι...
misslittledevil
Επιφανές μέλος
κ το λεω μόνο κ μόνο επειδή ξέρω τι είμαι...
Ολοι, με βαση αυτο λεμε οτι λεμε εδω μεσα.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Συγχωρέστε με πάλι με τα πινακάκια μου, αλλά πιο πολύ το κάνω για δική μου βοήθεια, αν δεν σας βοηθάνε μην τους δίνετε σημασία. Για όσους ενδιαφέρονται στο παρακάτω έχω με πορτοκαλί πάλι όσους στον προηγούμενο γύρο ψήφισαν κάποιον που είναι ακόμα στο παιχνίδι και τώρα δεν τον ψηφίζουν. Με μπλε έχω σημειώσει όσους ψήφισαν Niyia από τον γύρο ντέρμπι οπότε ίσως ήξεραν ότι είναι πολίτης. Το γαλάζιο αγνοήστε το, θα δείξει αργότερα... Αν δείτε, η Karkelak έχει ψηφίσει 4 διαφορετικά τελείως άτομα! Επίσης είχε ψηφίσει την Niyia από πριν και τέλος σε παλαιότερο μου post είχα πει ότι την υποπτεύομαι (έχοντας τότε μαζέψει αρκετά χαρακτηριστικά δολοφόνου) οπότε τώρα θα ψηφίσω αυτήν. Επίσης ύποπτη μου κάνει και το adespoto, οπότε αν παίζει πάλι ισοψηφία μπορεί να αλλάξω την ψήφο μου.
Ψηφίζω προς το παρόν Karkelak λοιπόν, όπως έχω ξανακάνει.
Όσο για αυτούς που με κατηγορούν, να ξέρουν ότι παρακολουθώ τις κινήσεις τους και ότι δεν έχω δει κάποιο αξιόλογο επιχείρημα εναντίον μου, παρά μόνο λόγια του στυλ "οι κινήσεις του μου φαίνονται ύποπτες".
let the fight begin!!
- Αρκτούρος : Dark_kronos > misslittledevil > misslittledevil >
- adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli
- Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ >
- burbuja: phoebe> Niyia > Νiyia >
- Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli
- Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer >
- dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos
- evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto
- faithplus1: burbuja > κενό > XRZ >
- fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia > Kakerlak
- Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka
- Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία
- misslittledevil: adespoto > Founes > Dark_kronos > Dark_kronos
- Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago
- Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli
- mania : Youki > ψηφοφορία >
- Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία
- Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε > Corpse Bride
- thodoris28: mania > δολοφονήθηκε
- XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > adespoto
- Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Αρκτούρος:
- Bill_Slayer:
- burbuja:
- Corpse Bride: evouli
- Dark_Kronos: adespoto
- faithplus1:
- fandago: Kakerlak
- Molka: fandago
- Youki: adespoto
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.