Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:51 Η Niyia έγραψε: #1.781 10-10-07 20:51 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: άρα Niyia έξω και περιμένουμε επιθανάτιο... Click για ανάπτυξη... έλεος ... μη το λές έτσι καλέ φοβούυυυυυυυυυυυυυυμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:51 Η Resident Evil: #1.782 10-10-07 20:51 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Niyia, περιμένουμε famous last words! Eφυγαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... you are not fair.... Η ταυτότητα της Niyia πρέπει να αποκαλυφθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η Resident Evil: #1.783 10-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ! πολίτης ήταν! Μουχαχα! ! Click για ανάπτυξη... συγγνώμη Niyia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Ο Bill_1992: #1.784 10-10-07 20:53 Η συγγνώμη ήρθε αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Η Molka έγραψε: #1.785 10-10-07 20:58 Αντίο ΝΙyia Αρχική Δημοσίευση από kajira: Kαλά τα βγαλα; Είμαι από τον ύπνο και είμαι και πολύ βιαστική.. έχω 9.30 ραντεβού και πρέπει να κάνω και μπάνιο!! Αχ, μ' αρέσει που ήθελα βοηθούς! Αντζούγιααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να για να μάθεις τι βοηθούς διαλέγεις! Δεν σου έκανα εγώ για μια μικρή θεσούλα στον Γραμματικοσυντακτικό Τομέα της Συντονιστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Ο Dark_kronos: #1.786 10-10-07 20:58 Αρα στενευουν οι κλιοι... Η "εντυπωση" και η συγνωμη της XRZ κατι μου κανουν... και η συγνωμη του Bill... Νομιζω πως αρχιζω να ειμαι σιγουρος και για την XRZ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Η mania έγραψε: #1.787 10-10-07 21:04 https://www.choosehypnosis.com/ghost_on_steps.jpg για μένα κανένας δεν νοιάστηκε ουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:05 Ο Bill_1992: #1.788 10-10-07 21:05 Εγώ δε ζήτησα συγγνώμη,πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μου γτ κατάλαβα ότι δεν είναι δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:09 Η Niyia έγραψε: #1.789 10-10-07 21:09 "Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: άρα Niyia έξω και περιμένουμε επιθανάτιο... Click για ανάπτυξη... έλεος ... μη το λές έτσι καλέ φοβούυυυυυυυυυυυυυυμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:51 Η Resident Evil: #1.782 10-10-07 20:51 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Niyia, περιμένουμε famous last words! Eφυγαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... you are not fair.... Η ταυτότητα της Niyia πρέπει να αποκαλυφθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η Resident Evil: #1.783 10-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ! πολίτης ήταν! Μουχαχα! ! Click για ανάπτυξη... συγγνώμη Niyia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Ο Bill_1992: #1.784 10-10-07 20:53 Η συγγνώμη ήρθε αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Η Molka έγραψε: #1.785 10-10-07 20:58 Αντίο ΝΙyia Αρχική Δημοσίευση από kajira: Kαλά τα βγαλα; Είμαι από τον ύπνο και είμαι και πολύ βιαστική.. έχω 9.30 ραντεβού και πρέπει να κάνω και μπάνιο!! Αχ, μ' αρέσει που ήθελα βοηθούς! Αντζούγιααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να για να μάθεις τι βοηθούς διαλέγεις! Δεν σου έκανα εγώ για μια μικρή θεσούλα στον Γραμματικοσυντακτικό Τομέα της Συντονιστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Ο Dark_kronos: #1.786 10-10-07 20:58 Αρα στενευουν οι κλιοι... Η "εντυπωση" και η συγνωμη της XRZ κατι μου κανουν... και η συγνωμη του Bill... Νομιζω πως αρχιζω να ειμαι σιγουρος και για την XRZ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Η mania έγραψε: #1.787 10-10-07 21:04 https://www.choosehypnosis.com/ghost_on_steps.jpg για μένα κανένας δεν νοιάστηκε ουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:05 Ο Bill_1992: #1.788 10-10-07 21:05 Εγώ δε ζήτησα συγγνώμη,πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μου γτ κατάλαβα ότι δεν είναι δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:09 Η Niyia έγραψε: #1.789 10-10-07 21:09 "Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Niyia, περιμένουμε famous last words! Eφυγαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... you are not fair.... Η ταυτότητα της Niyia πρέπει να αποκαλυφθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:52 Η Resident Evil: #1.783 10-10-07 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: ! πολίτης ήταν! Μουχαχα! ! Click για ανάπτυξη... συγγνώμη Niyia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Ο Bill_1992: #1.784 10-10-07 20:53 Η συγγνώμη ήρθε αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Η Molka έγραψε: #1.785 10-10-07 20:58 Αντίο ΝΙyia Αρχική Δημοσίευση από kajira: Kαλά τα βγαλα; Είμαι από τον ύπνο και είμαι και πολύ βιαστική.. έχω 9.30 ραντεβού και πρέπει να κάνω και μπάνιο!! Αχ, μ' αρέσει που ήθελα βοηθούς! Αντζούγιααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να για να μάθεις τι βοηθούς διαλέγεις! Δεν σου έκανα εγώ για μια μικρή θεσούλα στον Γραμματικοσυντακτικό Τομέα της Συντονιστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Ο Dark_kronos: #1.786 10-10-07 20:58 Αρα στενευουν οι κλιοι... Η "εντυπωση" και η συγνωμη της XRZ κατι μου κανουν... και η συγνωμη του Bill... Νομιζω πως αρχιζω να ειμαι σιγουρος και για την XRZ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Η mania έγραψε: #1.787 10-10-07 21:04 https://www.choosehypnosis.com/ghost_on_steps.jpg για μένα κανένας δεν νοιάστηκε ουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:05 Ο Bill_1992: #1.788 10-10-07 21:05 Εγώ δε ζήτησα συγγνώμη,πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μου γτ κατάλαβα ότι δεν είναι δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:09 Η Niyia έγραψε: #1.789 10-10-07 21:09 "Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: ! πολίτης ήταν! Μουχαχα! ! Click για ανάπτυξη... συγγνώμη Niyia... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Ο Bill_1992: #1.784 10-10-07 20:53 Η συγγνώμη ήρθε αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Η Molka έγραψε: #1.785 10-10-07 20:58 Αντίο ΝΙyia Αρχική Δημοσίευση από kajira: Kαλά τα βγαλα; Είμαι από τον ύπνο και είμαι και πολύ βιαστική.. έχω 9.30 ραντεβού και πρέπει να κάνω και μπάνιο!! Αχ, μ' αρέσει που ήθελα βοηθούς! Αντζούγιααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να για να μάθεις τι βοηθούς διαλέγεις! Δεν σου έκανα εγώ για μια μικρή θεσούλα στον Γραμματικοσυντακτικό Τομέα της Συντονιστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Ο Dark_kronos: #1.786 10-10-07 20:58 Αρα στενευουν οι κλιοι... Η "εντυπωση" και η συγνωμη της XRZ κατι μου κανουν... και η συγνωμη του Bill... Νομιζω πως αρχιζω να ειμαι σιγουρος και για την XRZ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Η mania έγραψε: #1.787 10-10-07 21:04 https://www.choosehypnosis.com/ghost_on_steps.jpg για μένα κανένας δεν νοιάστηκε ουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:05 Ο Bill_1992: #1.788 10-10-07 21:05 Εγώ δε ζήτησα συγγνώμη,πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μου γτ κατάλαβα ότι δεν είναι δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:09 Η Niyia έγραψε: #1.789 10-10-07 21:09 "Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η συγγνώμη ήρθε αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Η Molka έγραψε: #1.785 10-10-07 20:58 Αντίο ΝΙyia Αρχική Δημοσίευση από kajira: Kαλά τα βγαλα; Είμαι από τον ύπνο και είμαι και πολύ βιαστική.. έχω 9.30 ραντεβού και πρέπει να κάνω και μπάνιο!! Αχ, μ' αρέσει που ήθελα βοηθούς! Αντζούγιααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να για να μάθεις τι βοηθούς διαλέγεις! Δεν σου έκανα εγώ για μια μικρή θεσούλα στον Γραμματικοσυντακτικό Τομέα της Συντονιστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Ο Dark_kronos: #1.786 10-10-07 20:58 Αρα στενευουν οι κλιοι... Η "εντυπωση" και η συγνωμη της XRZ κατι μου κανουν... και η συγνωμη του Bill... Νομιζω πως αρχιζω να ειμαι σιγουρος και για την XRZ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Η mania έγραψε: #1.787 10-10-07 21:04 https://www.choosehypnosis.com/ghost_on_steps.jpg για μένα κανένας δεν νοιάστηκε ουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:05 Ο Bill_1992: #1.788 10-10-07 21:05 Εγώ δε ζήτησα συγγνώμη,πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μου γτ κατάλαβα ότι δεν είναι δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:09 Η Niyia έγραψε: #1.789 10-10-07 21:09 "Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντίο ΝΙyia Αρχική Δημοσίευση από kajira: Kαλά τα βγαλα; Είμαι από τον ύπνο και είμαι και πολύ βιαστική.. έχω 9.30 ραντεβού και πρέπει να κάνω και μπάνιο!! Αχ, μ' αρέσει που ήθελα βοηθούς! Αντζούγιααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να για να μάθεις τι βοηθούς διαλέγεις! Δεν σου έκανα εγώ για μια μικρή θεσούλα στον Γραμματικοσυντακτικό Τομέα της Συντονιστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 20:58 Ο Dark_kronos: #1.786 10-10-07 20:58 Αρα στενευουν οι κλιοι... Η "εντυπωση" και η συγνωμη της XRZ κατι μου κανουν... και η συγνωμη του Bill... Νομιζω πως αρχιζω να ειμαι σιγουρος και για την XRZ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Η mania έγραψε: #1.787 10-10-07 21:04 https://www.choosehypnosis.com/ghost_on_steps.jpg για μένα κανένας δεν νοιάστηκε ουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:05 Ο Bill_1992: #1.788 10-10-07 21:05 Εγώ δε ζήτησα συγγνώμη,πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μου γτ κατάλαβα ότι δεν είναι δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:09 Η Niyia έγραψε: #1.789 10-10-07 21:09 "Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρα στενευουν οι κλιοι... Η "εντυπωση" και η συγνωμη της XRZ κατι μου κανουν... και η συγνωμη του Bill... Νομιζω πως αρχιζω να ειμαι σιγουρος και για την XRZ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Η mania έγραψε: #1.787 10-10-07 21:04 https://www.choosehypnosis.com/ghost_on_steps.jpg για μένα κανένας δεν νοιάστηκε ουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:05 Ο Bill_1992: #1.788 10-10-07 21:05 Εγώ δε ζήτησα συγγνώμη,πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μου γτ κατάλαβα ότι δεν είναι δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:09 Η Niyia έγραψε: #1.789 10-10-07 21:09 "Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.choosehypnosis.com/ghost_on_steps.jpg για μένα κανένας δεν νοιάστηκε ουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:05 Ο Bill_1992: #1.788 10-10-07 21:05 Εγώ δε ζήτησα συγγνώμη,πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μου γτ κατάλαβα ότι δεν είναι δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:09 Η Niyia έγραψε: #1.789 10-10-07 21:09 "Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δε ζήτησα συγγνώμη,πρόλαβα να διορθώσω το λάθος μου γτ κατάλαβα ότι δεν είναι δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:09 Η Niyia έγραψε: #1.789 10-10-07 21:09 "Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Αγαπητοί μου, ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος... Η πλειοψηφία πάντα νικά!" Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω) Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια. (ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν) Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα) ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:23 Η Phoebe έγραψε: #1.790 10-10-07 21:23 Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Niyia ηταν πολιτης;;;; Οχι ρε γαμωτο!!!!!! Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... ! Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου! Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:35 Ο fandago έγραψε: #1.791 10-10-07 21:35 Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2007 Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρίμα, για να πειράξω το πινακάκι μου χάλασα μια παλαιότερη δημοσίευση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:40 Ο Bill_1992: #1.792 10-10-07 21:40 Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως fandago παρόλο που δε συμφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες,μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειλικρινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Η Molka έγραψε: #1.793 10-10-07 21:41 Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ που με ζωγράφισες φούξια fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 22:06 Ο Αρκτούρος: #1.794 10-10-07 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο... Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: ...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι μου εσύυυ.... Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer.. Αρχική Δημοσίευση από Founes: λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!! Click για ανάπτυξη... Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος.. Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! ) Click για ανάπτυξη... Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:16 Η adespoto έγραψε: #1.795 10-10-07 23:16 Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:39 Η Corpse Bride: #1.796 10-10-07 23:39 Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σοζ niyia, νεχτ ταιμ λιγοτερο ενθουσιωδης, ε? :X Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? (Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 23:49 Η Youki έγραψε: #1.797 10-10-07 23:49 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εγώ παρατηρώ το εξής: Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος... Click για ανάπτυξη... χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli! Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer. Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια? Click για ανάπτυξη... Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:08 Η Molka έγραψε: #1.798 11-10-07 00:08 Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι ένα άλλο point σχετικά με τον πίνακα του fandago. Ο ίδιος έχει ψηφίσει στον πρώτο γύρο την kakerlak, όπως κι εγώ κι ο founes, αλλά στους επόμενους δύο γύρους ψήφισε τα άτομα που τελικά έφυγαν από το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την επιμονή για λεπτομέρεια (πινακάκια κ.λ.π), εγώ το λέω δολοφονικές τάσεις και αποπροσανατολισμό αυτό. Νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:09 Η Corpse Bride: #1.799 11-10-07 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική! Click για ανάπτυξη... Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ. Τι 8κατα. Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..) ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:10 Η adespoto έγραψε: #1.800 11-10-07 00:10 Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσέκαρα κι εγώ τις λίστες του fandago και είναι σωστές. Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ... Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.