Niyia
Διάσημο μέλος
άρα Niyia έξω και περιμένουμε επιθανάτιο...
έλεος ... μη το λές έτσι καλέ φοβούυυυυυυυυυυυυυυμαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Niyia, περιμένουμε famous last words!
Eφυγαααααααααααα!
you are not fair....
Η ταυτότητα της Niyia πρέπει να αποκαλυφθεί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλά τα βγαλα;
Είμαι από τον ύπνο και είμαι και πολύ βιαστική.. έχω 9.30 ραντεβού και πρέπει να κάνω και μπάνιο!!
Αχ, μ' αρέσει που ήθελα βοηθούς! Αντζούγιααααααααααααααααααα!!
Να για να μάθεις τι βοηθούς διαλέγεις! Δεν σου έκανα εγώ για μια μικρή θεσούλα στον Γραμματικοσυντακτικό Τομέα της Συντονιστικής!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Η "εντυπωση" και η συγνωμη της XRZ κατι μου κανουν... και η συγνωμη του Bill... Νομιζω πως αρχιζω να ειμαι σιγουρος και για την XRZ....
mania
Επιφανές μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
ήμουν μαζί σας στην προσπάθεια εξάλειψης των λίγων εχθρών αλλά η λάθος κρίση σας, με έβγαλε εκτός. Δεν πειράζει, ακόμα μαζί σας είμαι κ ελπίζω να νικήσουμε εμείς στο τέλος...
Η πλειοψηφία πάντα νικά!"
Δώστε προσοχή στις ψήφους σας στο εξής ρε παιδιά, έχετε αποπροσανατολιστεί πλήρως...κ τώρα που είμαι εκτός νιώθω ότι κ πριν αθώοι βγήκαν πάλι (μην το ερμηνεύσετε κ αυτό αρνητικά, δε ξέρω τπτ όπως κ εσεις, απλά το νιώθω)
Θα σας παρακολουθώ αγαπητά μου συμστεκίτια.
(ελπίζω τα τελευταία μου λόγια να σας βοηθούν)
Κλαπςήθελα να παίξω κ άλλοοοοοοοοοοοοοοο (μπουααααα)
ΥΣ : & περιμένω πμ για Συγνώμη!!!! άτιμοιιιιιι
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Οχι ρε γαμωτο!!!!!!
Και ημουν σιγουρη!!!! Ειχα ενστικτο.... Θκατα ενστικτο.... !
Μου φαινεται οτι τωρα πρεπει να αρχισω να αναθεωρω τις αποψεις μου!
Niyia μου συγνωμη... ! Θα μελετησω περισσοτερο τα ποστ σου...
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΣ. Επίσης, δε ξέρω τι είναι ο Αρκτούρος δυστυχώς.
Μακεδόνας είναι το μόνο σίγουρο...
...Ξέρει γιατί είναι δολοφόνος και γνωρίζει τι είναι ο καθένας άρα και ότι η Niyia είναι ρουφιάνος.πάλι το βρήκα!!!
Αστέρι μου εσύυυ....
Επιχειρηματολόγησε πάνω στη διάθεσή σου να πιστεύεις ότι είμαι serial killer..
λεω να μπουκάρω πάλι στο παιχνίδι... ΝΑΙ ειμαι Vampire !!!
Είπαμε, υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Πολίτες, δολοφόνοι και Ο ρουφιάνος..
Εδώ ο ρουφιάνος μεταλάχτηκε και σε βαμπίρ...
Άστα, το σκότωσε το σεντόνι.. 4 άτομα Συντονιστική, με πήρε ο ύπνος κι ούτε μια ανανεωμένη λίστα δεν έχουν βάλει!! (πάντως γέλασα μέχρι δακρύων με το σχόλιο σου! )
Α ρε καγίρι τρελαμένοοοο....
adespoto
Περιβόητο μέλος
Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια?
(Προς το παρον σου δινω ψηφο εμπιστοσυνης, +1 fandago αφιερωμενη )
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
χμ...δεν είχα παρατηρήσει ότι ΚΑΙ η burbuja είχε ψηφήσει τα ίδια με doo και evouli!Εγώ παρατηρώ το εξής:
Η Doo, το εβούλι και η μπουρμπούχα έχουν ψηφίσει ακριβώς τους ίδιους... Με βάζει πολύ σε σκέψεις αυτό... Και το εβούλι μου κάνει πολύ για δολοφόνος...
Ωστόσο θα επιμείνω στο άλλο δίδυμο δηλαδή adespoto-billslayer.
Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική!Εμενα πλεον μου μοιαζει υποπτος και ο fandago. Φτιαχνει λιστες που κανεις δε θα μπει στον κοπο να τσεκαρει (οπως ουτε εγω), αλλα συνεχεια μου χρεωνει την χρζ ως ψηφο μου που απλα ειπα πως την υποπτευθηκα αλλα δεν την ψηφισα. Στους υπολοιπους αραγε ειναι σωστα τα κιταπια?
Κι επειδή αύριο προβλέπεται να είναι μια πολύ δύσκολη μέρα...Bill_slayer από τώρα.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Πάντως και στη δική μου λίστα τα ίδια έχω. Για κάνε μια βόλτα στα προηγούμενα μπας και σου χρέωσε λάθος ψήφο η συντονιστική!
Μλκια, νομιζα οτι ξαναμπηκα απ'το σπιτι κι ειχα ψηφισει τελικα niyia, αλλα τωρα ειδα οτι εμεινε στην χρζ.
Τι 8κατα.
Τωρα δεν εχω ιδεα (ακυρωστε και τον fandago με τις λιστουλες του, χοπ να προλαβω αυριο να δω τι παιζει..)
ψ. συντονιστικιαααα..στις ποσες αψηφισιες καιγομαστε??
adespoto
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω πλέον ποιόν να υποπτευθώ...
Κλίνω περισσότερο προς Κρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
Υ.Γ. Πάντως προτιμώ να φύγω από δολοφονία παρά από ψηφοφορία. Σκοτώστε με σκοτώστε με
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.