xanp
Δραστήριο μέλος
Θα μιλάω όποτε θέλω να μιλάω και δε θα μου ζητήσει κανείς το λόγο γιατί δε μιλάω συχνά γιατί απλούστατα δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός που να το επιβάλλει.
Καλά δεν σε ζορίσαμε κιόλας, άλλωστε όποτε θες μιλάς
Ακόμα δεν δικαιολόγησες όμως την ψήφο σου...Είναι δικαιολογία επειδή το θέλω με ψηφίζεις; Έτσι υποστηρίζεις την ομάδα σου;Καλά το πας συνέχισε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp
Δραστήριο μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
- Bill - > Vkey
- Corpse Bride-> xanp
- dooo - > Corpse Bride
- fantasmenos - > Corpse Bride
- Phoebe -> xanp
- pitg21 -> xanp
- Resident Evil -> dooo
- Vkey
- vendetta - > Corpse Bride
- xanp -> Resident Evil
- Youki -> xanp
Yποψήφιοι
4 - > xanp
3- > Corpse Bride
1 - > Vkey
1 -> dooo
1 -> Resident Evil
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
Απουσίες
dooo 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ μαθαίνετε την ταυτότητα αυτού που αποχωρεί
Όχι xanp, με αυτά που βλέπω, καλύτερα ΣΕ! Καλύτερα!
xanp
Δραστήριο μέλος
Που ακριβώς διαμαρτυρήθηκα δεν μου είπες...Όπως σκέφτεται κάθε απλός και φιλήσυχος πολίτης...
Vkey
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Billάκος:Έκανε 2 απανωτά ποστ.Και είναι από τους πιο χαμηλών τόνων παίχτρια,οπότε είναι ύποπτο.
Ξανα excuse me!!!
Είναι αυτό πάτημα;
Νταξ....
Αλλά είναι άκυρο
Xanp ή Corpse λεπόν....
Έχουμε και λέμε...η χανπ κάνει σεντόνια και μετά θυσιάζεται....
Είναι η μέρα όμως που φαίνεται η ταυτότητα...
Οπότε δύο τινά συμβαίνουν....
'Η το κάνει για παραπλάνησει... ένας σωστός δολοφόνος δεν θα ρίσκαρε κάτι τέτοιο...οπότε γουατ δε φακ ....
Την πιστεύουμε και γυρνάμε στην Corpse....
'Η όντως κάνει λάθος και την πατάει...
Από την άλλη η Κορπς γενικά μιλούσε για να πετάξει ατάκες και ανέλυε ελάχιστα....
Κι επίσης
Αρχική Δημοσίευση από doo:αν η corpse ήτο δολοφόνα δε θα συνομοτούσε με τους υπόλοιπους να σκοτώσουν τον vendetta, μιας που όλοι θα σκέφτονταν ότι "σκότωσαν αυτόν που τους ανακάλυψε" (πολύ προφανές).
Από την άλλη, την βολεύει πολύ ο θάνατος του vendetta, γιατί οι υποψίες φεύγουν από πάνω της (όλοι θα πουν "σιγά μην ισχύει το προφανές") και ίσως σωθεί.
Κι επειδή ξέρω ότι με αγαπάει τρελά της χαρίζω την ψήφο μου
Corpse for me....
A...και Bill είσαι ο επόμενος...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
- Bill - > Vkey
- Corpse Bride-> xanp
- dooo - > Corpse Bride
- fantasmenos - > Corpse Bride
- Phoebe -> xanp
- pitg21 -> xanp
- Resident Evil -> dooo
- Vkey - > Corpse Bride
- vendetta - > Corpse Bride
- xanp -> Resident Evil
- Youki -> xanp
Yποψήφιοι
4 - > xanp
4 - > Corpse Bride
1 - > Vkey
1 -> dooo
1 -> Resident Evil
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
Απουσίες
dooo 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ μαθαίνετε την ταυτότητα αυτού που αποχωρεί
=============================================
απ ότι βλέπω θα πάμε σε ψηφοφορία
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ψηφίζω...
pitg21....[]... δεν πρόκειται να το κάνω αλλά φλερτάρω κι εγώ με την ιδέα του string στο σύνταγμα
Vkey
Επιφανές μέλος
Δεν υπάρχει καμία ανατροπή έτσι
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Έτσι που τα κάνατε!
Ποιο καλό παιδάκι θα αναλάβει τώρα;
Έτσι που τα κάνατε!
Έβαλα poll.Τα διαδικαστικά τα αναλαμβάνει η ΣΕ.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Στις 9.15 κλείνει.
Προλάβετε!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
(Εγω κι η χανπ ψηφιζουμε?..πετε ρε παιδια και δεν θυμαμαιαιαιαιι.. :blondie: )
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ψηφιζουμε ποιον θα μεινει η ποιον θα φυγει?
Λογικά αυτός που θέλουμε να φύγει! Εγώ έτσι ψήφισα πάντως!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ψηφιζουμε ποιον θα μεινει η ποιον θα φυγει?
Πολύ μπιγκ μπράδερ έβλεπες κορπσ.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Τι πηγα να παθω.:X
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.