fandago
Διακεκριμένο μέλος
Αν δολοφονηθείς αύριο θα είναι για να κλειδωθεί η ψήφος σου στην Neraida μιας και συμφέρει τον shaman.Η νεραιδα δεν ψηφιζε καν δολοφο στις ψηφοφοριες με τους δολοφονους,μιλαει λιγο,το παιζει τυπακι 'α ειμαι πολιτης,εξοργιζομαι',δεν την συμφερε το 1 λεπτο και ο φανδαγο ηταν λογια ιεροδουλη,γτ μου αλλαξε εμενα στροφη,ετσι ωστε να μην φυγει η νεραιδα...
Ηρω,αυριο το πρωι ερχομαι στον παραδεισο μαζι σου...
Αντίστοιχα με αυτά που λες μπορώ να σου πω ότι ο shaman δεν έχει ψηφίσει ΚΑΝΕΝΑΝ δολοφόνο, μιλάει λιγότερο από Neraida, ΣΕ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ. Δεν είναι τρανταχτά τα επιχειρήματα αυτά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Αν δολοφονηθείς αύριο θα είναι για να κλειδωθεί η ψήφος σου στην Neraida μιας και συμφέρει τον shaman.
Αντίστοιχα με αυτά που λες μπορώ να σου πω ότι ο shaman δεν έχει ψηφίσει ΚΑΝΕΝΑΝ δολοφόνο, μιλάει λιγότερο από Neraida, ΣΕ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ. Δεν είναι τρανταχτά τα επιχειρήματα αυτά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Για να σε βοηθήσω στην σκέψη σου, παρά τα όσα επιχειρήματα που σου έχω αραδιάσει, ψηφίζω και εγώ shaman!
- fandago : shaman
- jrot6 : Neraida
- Neraida :
- papas : Neraida
- shaman :
Neraida 2
shaman 1
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- Lorelai #186 (ψηφοφορία) > δολοφόνος
- xanp #340 (δολοφονία) > πολίτης
- fantasmenos #461(ψηφοφορία) > ?
- Lorien #554 (δολοφονία) > ?
- Κακή Επιρροή #603 (ψηφοφορία) > πολίτης
- Vkey #627(δολοφονία) > πολίτης
- nina21 #673 (ψηφοφορία) > ?
- Βill_Slayer #705 (δολοφονία) > ?
- Nininaou #762(ψηφοφορία) > δολοφόνος
- Youki #873 (δολοφονία) > πολίτης
- Hρώ #937 (ψηφοφορία) > ?
shaman 1
Niyia (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών)
Αννούλα (αποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών)
Υπενθυμίζω ότι την Τρίτη, θα μάθaτε την ιδιότητα του MVP (Most Voted Person)
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δολοφονηθείς αύριο θα είναι για να κλειδωθεί η ψήφος σου στην Neraida μιας και συμφέρει τον shaman.
Και αν ψηφίσει Νεράιδα ο shaman δεσμεύεσαι να ψηφίσεις shaman; Αφού αυτό τον συμφέρει και αυτόν, να φύγει η Neraida!
Για να σε βοηθήσω στην σκέψη σου, παρά τα όσα επιχειρήματα που σου έχω αραδιάσει, ψηφίζω και εγώ shaman!
Ιερόδουλη.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Δολοφόνος!Ιερόδουλη.
Καλά δεν περίμενα να πεις κάτι άλλο από τη στιγμή που σε κατηγορώ
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσαμπα φαγατε την Ηρω..Εσυ και η νεραιδια δεν εισασταν σιγουροι οτι ειναι δολοφονος?Τωρα δεν βλεπω να σχολιαζετε τιποτα..Απλα τα βαλατε με τον shaman..
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Δολοφόνος!
Καλά δεν περίμενα να πεις κάτι άλλο από τη στιγμή που σε κατηγορώ
E ναι. Αν ήσουν ρουφιάνος δε θα με κατηγορούσες.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Σιγά μην κάνω και κικιρικουΚαλα fandago κρα κανεις σαν ιεροδουλη..
Τσαμπα φαγατε την Ηρω..Εσυ και η νεραιδια δεν εισασταν σιγουροι οτι ειναι δολοφονος?Τωρα δεν βλεπω να σχολιαζετε τιποτα..Απλα τα βαλατε με τον shaman..
Εγώ ποτέ δεν μίλησα για σιγουριά, είπα ότι αν δεν είναι η Ηρώ τότε είναι ο shaman δολοφόνος με την Ηρώ Ιερόδουλη.
Και εσύ σαν δολοφόνος δεν θα έλεγες κάτι διαφορετικόE ναι. Αν ήσουν ρουφιάνος δε θα με κατηγορούσες.
Neraida
Επιφανές μέλος
Απλα τα βαλατε με τον shaman..
Με ειδες πουθενα να τα βαλω με σαμαν...?!!!!!!!!!!
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Τζαμπα εφαγα την καημενη την Ηρουλα...
Αν αυριο με δειτε στο μνημα,πειτε thanks στην Νεραιδα ή στον fandago
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Με ειδες πουθενα να τα βαλω με σαμαν...?!!!!!!!!!!
Oκ..για τον fandago πηγαινε αυτο και σε πηρε και εσενα η μπαλλα..
Δεν μου λες εσυ καλη μου νεραιδα τι εγινε τωρα η σιγουρια σου οτι η Ηρω ηταν δολοφονος?
papas
Διάσημο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ότι και για σένα, ότι δεν έχετε ψηφίσει κανέναν σίγουρο δολοφόνο!fandago, το πινακάκι σου τι λέει για τις ψήφους της Νεράιδας?
Είσαι κάπως εύπιστος, δεν μπορώ να πω...Συμφωνω,αλλαξαν τελειως το θεμα σχετικα με την Ηρω και θαβουν τον shaman...
papas
Διάσημο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Και τωρα θα δειτε τρελο καψωνι απο μενα
fandago
Διακεκριμένο μέλος
papas τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν τα βλέπεις:Οπως και εμενα συγχρονως.Στον προηγουμενο γυρο,ο fandago με γεμισε με ενοχες με το τελευταιο του ποστ,ετσι ωστε να μην σκοτωσω την Νεραιδα,αλλα την Ηρω.
Από τη μία η Neraida ψήφισε: fandago > fantasmenos > nina21 > nina21 > Ηρώ > Ηρώ
Από την άλλη ο shaman ψήφισε: papas > papas > nina21 > nina21 > τίποτα > Ηρώ
Όπως βλέπεις ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ έδιωξαν με την ψήφο τους την Ηρώ και μάλιστα ο shaman σε έχει ψηφίσει 2 φορές! Πόσο πιο προφανές πια;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.