Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Μου μυρίζει κάτι άσχημα...
Kαι μένα...
Αφού είστε όλοι τόσο πεπεισμένοι βγάλτε με όχι αύριο αλλά μεθαύριο για να αποκαλυφθεί και η μιαρή ταυτότητα μου και έτσι να τους πείσετε όλους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης με παραξενεύει το γεγονός ότι θεωρείς τη Νεραιδα πολίτη ενώ έχει πάλι το ιδιο στυλακι με τον προηγούμενο γύρο!
Όντως Δανάη έχεις απόλυτο δίκιο...Αλήθεια Angie_ann...Δεν σε παραξενεύει καθόλου η συμπεριφορά της Neraidas;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Επίσης για πες μου, πόσες πιστεύεις είναι οι πιθανότητες να έχουν ξαναμπει 2 δολοφόνοι του προηγούμενου γύρου; Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ έως τώρα...
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann: Ηρώ
- Βill:
- Bill_Slayer:
- Δανάη:
- fantasmenos:
- Ηρώ: Angie_Ann
- Kakerlak: Angie_Ann
- Kακή Επιρροή:
- Lorelai:
- Lorien: Bill_Slayer
- Neraida: Youki
- nina21:
- Phoebe:
- Resident Evil: Bill_Slayer
- shaman: Youki
- Τetragrammaton:
- vendetta: Angie_Ann
- Vkey:
- xanp: Angie_Ann
- Youki:
Angie_Ann 4
Bill_Slayer 2
Youki 2
Ηρώ 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
Αύριο Πέμπτη θυμίζω ότι θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονημένου
Με μπερδέψατε.
ΚουΕ το πας καλά το παιχνίδι ε;
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Ηρω --> πολυ υποπτη!
Γιουκι --> αυτη και εαν ειναι!!
Δαναη --> ιδιατερα!!
Μπιλλ σλειερ --> υποπτος αρκετα!!
Βεντετα --> και αυτος μια απο τα ιδια..!!
Κακερλακ --> το ενστικτο μου λεει οτι την εβαλαν ξανα δολοφονα, αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρη.....
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Angie Ann: Κατηγορεί την Ηρώ η οποία μου φαίνεται και εμένα ύποπτη αλλά λέει ότι το κάνει με βάση το ένστικτο... την προσέχω και βλέπουμε. Είναι και οι δύο καλές παίχτριες και καλό θα ήταν να μείνουν μέσα
Neraida: Ίδια λάθη με την προηγούμενη φορά αλλά νομίζω ότι δεν είναι δολοφόνος αλλά μπερδεμένη
Δανάη: περισσότερο απειρία παρά επιτήδευση. Αλλά μου έκανε εντύπωση η σιγουριά της.
Lorien: ψήφισε τον Bill Slayer αλλά δεν αιτιολόγησε στα σοβαρά γιατί και θα ήθελα να ακούσω... περίεργη κίνηση και ο Bill slayer πλησίασε σε ψήφους την Angie Ann
Τεσπά ψηφίζω Lorien λόγω της μηδαμινής αιτιολόγησης και γιατί προτιμώ να μείνουν μέσα οι δύο ύποπτες Angie και Ηρώ. Θα φανούν πιο χρήσιμες μέσα παρά έξω...
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Μου χρωστάτε 1 ώρα ύπνου
Ύποπτη για εμένα:
Bill_Slayer
Hρώ
Χanp
Vendetta
Phoebe
κ λίγο ο Bill
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
επιπλέον οι ύποπτοι για μένα είναι οι
Μπιλλ
Μπιλλ Σ
και δεν μπορώ να καταλάβω ανάμεσα στην κόντρα Αντζούγιας και Ηρώς ποια είναι η καλή και ποια η κακιά
και οι δύο καλές πάντως... δεν είναι (νομίζω!)
αν έχω δίκιο πάντως για το Καγίρι... τότε η Αντζούγια είναι μάλλον η Κακιά
μήπως να φηφίσω Αντζούγια να πάω και με το ρεύμα?
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
μήπως να φηφίσω Αντζούγια να πάω και με το ρεύμα?
Μήπως να βγάλεις και αυτές τις άτιμες τις ζαρτιέρες γιατί δεν είναι βολικές;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
όταν με κατηγορεί άτομο το οποίο είναι έτοιμο να το βγάλουν εκτός ως δολοφόνο, πάει να πει ότι εγώ είμαι με τους καλούς
παροοοοοοολα αυτά, δεν έχω αποφασίσει ακόμα ψήφο
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Kαλά το ότι με βγάζουν δεν είναι περίεργο...Πάντα στον δεύτερο η τρίτο γύρο βγαίνω.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
όποιος είδε απ την αρχή τα ποστς, έχω ξεκινήσει απ την αρχή με ένα πολύ συγκεκριμένο σκεπτικό και καθόλου "περίεργο" που αφορά τα δύο πρώτα μακρυνάρια ποστς
δεν έχω αλλάξει καθόλου γνώμη και το υποστηρίζω συνεχώς
δεν καταλαβαίνω γιατί σας μπερδεύω?
όσοι δεν μιλάνε τους κατηγορείτε, όσοι πάλι μιλάνε, πάλι τους κατηγορείτε
ωχου, ψηφίζω Αντζούγια οριστικά κι έτσι αποτινάσω από πάνω μου τον χαρακτηρισμό της Ιερόδουλης
ΑΝ είμαι ιερόδουλη, δεν θα ψήφιζα αυτή που θεωρείτε δολοφόνα εεεεε?
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
ωχου, ψηφίζω Αντζούγια οριστικά κι έτσι αποτινάσω από πάνω μου τον χαρακτηρισμό της Ιερόδουλης
ΑΝ είμαι ιερόδουλη, δεν θα ψήφιζα αυτή που θεωρείτε δολοφόνα εεεεε?
Αυτό είναι λογική; Και δεν με θεωρούν όλοι δολοφόνα...Αρκετοί πολίτες με θεωρούν αθώα και απλώς οι υπόλοιποι δολοφόνοι με κατηγορούν με σκοπό να δημιουργήσουν κύμα εναντίον μου.
Και σε ρωτάω, (όπως ρώτησα και τον vendetta αλλά δεν μου απάντησε) αφού είστε τόσο σίγουροι για την ενοχή μου, γιατί δεν με βγάζετε αύριο για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα μου ως δολοφόνος και έτσι εσείς να αθωωθείτε αυτομάτως; Μήπως επειδή δεν σας συμφέρει???? Μήπως επειδή γνωρίζοντας τους δολοφόνους ξέρετε ότι είμαι αθώα και αν βγω αύριο θα αποκαλυφθεί η ενοχή σας; Λέω τώρα εγώ...
Προκαλώ λοιπόν όσους με ψηφίζουν να το κάνουν αύριο για να αποκαλυφθεί το αν είμαι ένοχη ή όχι...Αν είναι πολίτες δεν έχουν τίποτε να χάσουν, αν είναι ένοχοι πάλι...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
οκ από μένα
σήμερα ψηφίζω RE όπως έλεγα αρχικά
οκ λοιπόν.... για σήμερα από μένα τη γλύτωσες
εξακολουθώ τώρα να είμαι ύποπτη?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
να σου θυμίσω τον αθώο Βιλλ του προηγούμενου γύρου που ψηφίστηκε σωρηδόν?συνέχισε να με κατηγορείς
όταν με κατηγορεί άτομο το οποίο είναι έτοιμο να το βγάλουν εκτός ως δολοφόνο, πάει να πει ότι εγώ είμαι με τους καλούς
το επιχείρημα αυτό [όπως και τόσα άλλα] πάει περίπατο....
σήμερα ψηφίζω RE όπως έλεγα αρχικά
εξακολουθώ τώρα να είμαι ύποπτη?
Με δεδομένο το τι είμαι εγώ... ΝΑΙ(!)
Αλλά στο αναγνωρίζω... Δεν χρειάζεται να καρφωθείς ότι πας με το ρεύμα των δολοφόνων, μιας και οι ψήφοι σε βοηθούν να κρυφτείς πίσω από έναν αθώο... Ιερόδουλη!
Ελπίζω να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι πολίτες ότι έχεις ... σκοτεινό ρόλο και να αποφεύγουν σωρηδόν τις επιλογές σου!
(μετά τη miss και τη youki άλλη με βρήκε τώρα με εμμονές μαζί μου... τι κακό κι αυτό... ό,τι και να'μαι εγώ, ότι και να'ναι οι άλλοι, πάντα υπάρχει ένας συμπαίκτης που ... σκαλώνει με την πάρτη μου σε αυτό το παιχνίδι )
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
θα φανεί εν καιρώ ποιος είναι ποιος και τι αδικίες έχουν γίνει αν έχουν γίνει
μπορείτε να με εκμεταλλευτείτε λόγω της ανιδεότητας μου ως νέα στο παιχνίδι
όλοι θεωρούν ότι επειδή είμαι και έμπιστο και περτικαλί άτομο ότι θα παίζω σημαντικό ρόλο
να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο για με μπέρδεψε ο Φαν
γράφει
μα οι δολοφονημένοι δεν είναι πάντα πολίτες? ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά?Αύριο Πέμπτη θυμίζω ότι θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονημένου
τι εννοεί ο ποιητής?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.