Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψηφίζω molka γιατί δεν μου είπε τι έφαγε για μεσημέρι!
Για κανόνισε εσύ! Μη βάλω τα δολοφονάκια να σε φάνε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Λίστα για Πέμπτη
- adespoto : Phoebe
- Dark_kronos: Lorien
- faithplus1
- Idril: adespoto
- Lorien: Dark_Kronos
- Metal_Lover: Molka
- misslittledevil: XRZ
- Molka: Vkey
- Niyia: adespoto
- Phoebe: Idril
- shaman: Molka
- Vkey
- XRZ: misslittledevil
- Youki: faithplus1
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
YΓ. Καλά δεν είμαι φοβερή συντονιστική;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
YΓ. Καλά δεν είμαι φοβερή συντονιστική;
ΣΕ? Δεν παίζεις δλδς?
Κρίμας...κ τώρα ποιος θα μας λέει τα προγνωστικά?
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Α επισης θα ψηφιζουμε οποιον λεει λαθος τα nicknames μας !
Κάσε ρε, εσύ την έλεγες συνέχεια Niya
Niyia
Διάσημο μέλος
Κάσε ρε, εσύ την έλεγες συνέχεια Niya
κ όχι μόνο Niya αλλά κ Naiya, άντε για να μη μας λένε μερικοί μερικοί εδώ μέσα ότι μόνο εγώ τους λέω με λάθος nick
γεια σου ρε shaman σε πάω
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
το διόρθωσες, αργκ! θα σου την έλεγαγεια σου ρε shaman σε πάω
Niyia
Διάσημο μέλος
το διόρθωσες, αργκ! θα σου την έλεγα
Ναι το "τελικα" δεν είχε νόημα γιαυτό το άλλαξα
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι το "τελικα" δεν είχε νόημα γιαυτό το άλλαξα
Είσαι γρήγορη... Πιο γρήγορη από τη σκιά σου. Σαν το Λούκυ Λουκ. Ο οποίος ήξερε να χειρίζεται καλά το όπλο του. ?Σαν εσένα? Δολοφόνα!!!!!
Nαι εκανα οικονομια στα γραμματα που δεν προφερονται ομως. Ειναι σεβαστό αυτο. Το Λόριεν, σε Λορέν, είναι κακουργημα !Κάσε ρε, εσύ την έλεγες συνέχεια Niya
E που να φανταστω οτι εβαλες αυτο το nick εντελως ασχετα με το ονομα Ναϊα , το οποιο ειναι το πιο πιθανό ; Μετα που το εμαθα, απλα συνεχισα για να σε τιμωρησω (which was worth it )κ όχι μόνο Niya αλλά κ Naiya, άντε για να μη μας λένε μερικοί μερικοί εδώ μέσα ότι μόνο εγώ τους λέω με λάθος nick
Niyia
Διάσημο μέλος
Oυσττττττ...δεν σας ξαναμιλάω (my lips are sealed)
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
E που να φανταστω οτι εβαλες αυτο το nick εντελως ασχετα με το ονομα Ναϊα , το οποιο ειναι το πιο πιθανό ; Μετα που το εμαθα, απλα συνεχισα για να σε τιμωρησω (which was worth it )
η άκυρη παρατήρηση της ημέρας... Γιάυτό εγώ δεν καταλάβαινα μια παλιά προκύρηξη που μιλούσε για μια Ναια!
τελικά πως προφέρεται το Nick?
[συνεχίστε κατά τα άλλα πλάκα έχετε! ]
Niyia
Διάσημο μέλος
η άκυρη παρατήρηση της ημέρας... Γιάυτό εγώ δεν καταλάβαινα μια παλιά προκύρηξη που μιλούσε για μια Ναια!
τελικά πως προφέρεται το Nick?
[συνεχίστε κατά τα άλλα πλάκα έχετε! ]
Ακριβώωωωωςςς κ τότε είχε ήδη καρφωθεί (σε μένα τουλάχιστον) αλλά με είχε ήδη δολοφονήσει οπότε δεν είχε νόημα για το παιχνίδι.
(προφέρεται νίγια btw... αλλά ξέρω γω? ένα νίκ είναι εξάλλου πείτε το όπως θέτε δε με πειράζει)
Πως προφερεται ; Ασχημα !
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Α
(προφέρεται νίγια btw... αλλά ξέρω γω? ένα νίκ είναι εξάλλου πείτε το όπως θέτε δε με πειράζει)
εγώ "νίγια" το έλεγα... αλλά μετά από εκείνη την προκύρηξη άμα ήθελα να γράψω κάτι που να έχει το όνομα σου γύρναγα στα αγγλικά γιατί τελικά δεν είχα καταλάβει ποιο είναι το σωστό για να είμαι καλλυμένη
Niyia
Διάσημο μέλος
Knee - yaaahh ! Half Japanese half German !
@XRZ : cool no prob
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
έχουμε ισοψηφία μεταξύ αδέσποτου και μολκας με το "καλημέρα σας"?
Που είναι ο Faith και η Vkey καλε?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.