Αριστερόχειρας , αμφιδέξιος ή κάτι διαφορετικό;

Με ποιο χέρι γράφεις;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 209)
  • Δεξί

Ψήφοι: 143 68,4%
  • Αριστερό

Ψήφοι: 52 24,9%
  • Και με τα δύο

Ψήφοι: 14 6,7%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    209
Είμαι Αριστερόχειρας, Κάνω τα Πάντα με το αριστερό, εκτός αν χρειαστεί να κόψω με ψαλίδι, τότε χρησιμοποιώ το δεξί :crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα περισσότερα με το αριστερό, αλλά τρώω με το δεξί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμφιδέξια... όπως και ο Λεονάρντο ντα Βίντσι :redface::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καποτε και με τα 2
τωρα μονο με το δεξι
ειχα καιρο να γραψω με το αριστερο so...
lost my talent

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεξιόχειρας δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το αριστερό

γραφω περισσοτερο με το δεξι αλλα μπορω και με το αριστερο. Βεβαια ολα τα υπόλοιπα τα κανω ΜΟΝΟ με το αριστερο

δεξιόχειρας,τα κάνω όλα με το δεξί.Τελευταία κάνω προσπάθειεες να χρησιμοποιώ και το αριστερό(τώρα ειδικά που με πονάει το δεξί μου χέρι,εντείνω αυτές τις προσπάθειες)

δεξιόχειρας,τα κάνω όλα με το δεξί.Τελευταία κάνω προσπάθειεες να χρησιμοποιώ και το αριστερό
Και εγω δεξιοχειρας αλλα μαρεσει να αναπτυσω το γραψιμο με το αριστερο.. κατι σαν hobby! :loltooth:

οι αριστεροοχειροι κατα μεσο ορο ειναι πιο εξυπνοι απο τους δεξιοχειρους διοτι χρησιμοποιουν πιο πολυ το αριστερο τους ημισφαιριο δηλαδη της λογικης

Δεξιόχειρας, ορισμένα πράγματα όμως τα κάνω μόνο με αριστερό ο_Ο
Έχω αρχίσει μπιλιάρδο τον τελευταίο χρόνο και τελευταία προπονούμε και με τα 2 :Ρ

Το αριστερο μου χρησιμευει μονο στο πληκτρολογιο και στο τιμονι, για τα υπολοιπα ειναι σχεδον αχρηστο :P

Αριστερόχειρας , αμφιδέξιος ή κάτι διαφορετικό;

Γράφω με τα πόδια εγώ.

Mε το αριστερό γράφωω..

Με το δεξί γράφω:P...με το αριστερό κάνω απλά ιερογλυφικά:redface:

Με το αριστερό μου χέρι κάνω τα πάντα.Το δεξί το έχω τελείως άχρηστο,δεν μπορώ να κάνω τίποτα με αυτό

Είμαι αμφιδέξια.

Εσείς τι από τα τρία είστε; Έχετε ακούσει τίποτα περίεργο στην περίπτωση που είστε αριστερόχειρας;Δυσκολεύεστε και έσεις στην καθημερινότητά σας; :redface::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσείς τι από τα τρία είστε; Έχετε ακούσει τίποτα περίεργο στην περίπτωση που είστε αριστερόχειρας;Δυσκολεύεστε και έσεις στην καθημερινότητά σας; :redface::hmm:
Και τα δύο με τυφλό σύστημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεξιόχειρας

Με το αριστερό γράφω και πιάνω το πιρούνι.

Σε όλα τα άλλα είναι πιο "καλή" η δεξιά μου πλευρά. Μπορώ να γράψω και με το δεξί, αλλά έχω χρόνια να εξασκηθώ και υποθέτω θα βγαίνουν σαν γράμματα 6χρονου που μαθαίνει την αλφαβήτα. :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back