S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 12:41 Ο S1RHC έγραψε: #41 12-11-05 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Deluxe: με δεξι παιζω μπασκετ. με αριστερο γραφω. με δεξι παιζω ποδοσφαιρο. με αριστερο τρωω. με δεξι πιανω το ποντικι. Click για ανάπτυξη... exactly the same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 21:35 Ο Valder έγραψε: #42 14-11-05 21:35 Αριστερόχειρες ναι θα βρείς εαν κοιτάξεις τις παραπάνω σελίδες! Το αριστερό είναι της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 21:38 Ο modelos έγραψε: #43 14-11-05 21:38 τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 21:38 Ο Jason93 έγραψε: #44 14-11-05 21:38 Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 23:12 Ο iJohnnyCash: #45 14-11-05 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vasjason: Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις... Πρώτα διαβάσουμε και μέτα γράφουμε... Αν ξέχασα κάποιο sorry Αρχική Δημοσίευση από gademis: Βαλτε κάποιος ενα poll στο thread να δούμε ποσοστά απο τους εδω θαμώνες. Κι εγώ πάντως "το αριστερό φλάς βγάζω" ... ξερετε, "το ψηφίζω το ΚΚΕ"... κι εγώ αριστερόχειρας ντε! (το ποντίκι με το δεξί, ατιμη Borland C στα νιάτα μου που δεν είχες να αντιστρέψεις τα κουμπια) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Έτσι....ήρθαμε να σας πάρουμε τα σόβρακα!!! (αριστερόχειρας)!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Betadine: Στα χέρια γράφω με το αριστερό και στο πόδι "γράφω" με το τρίτο πόδι ( Εδω είναι μια καλη ευκαιρία για τους δεξιόχειρες να πουν ότι οι "άλλοι" είναι έκτος των άλλων και σαχλοί σάτυροι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR: ειμαι σε ολα.. αριστερος! (κιθαρα ομως κανονικα.. με το δεξι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lefteris: Αριστεροχειρ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deluxe: με δεξι παιζω μπασκετ. με αριστερο γραφω. με δεξι παιζω ποδοσφαιρο. με αριστερο τρωω. με δεξι πιανω το ποντικι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Anakin: αριστερό. έτσι να γουστάρουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αριστερόχειρες ναι θα βρείς εαν κοιτάξεις τις παραπάνω σελίδες! Το αριστερό είναι της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από modelos: τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:08 Ο modelos έγραψε: #46 15-11-05 00:08 εγω ομως γραφω με το καλο...το δεξι!!! α ρε exposed με εβαλες μαζι με αυτους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:16 Ο Valder έγραψε: #47 15-11-05 00:16 Κι εγω δεξιόχειρας!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 01:05 Η Αλεξάνδρα: #48 15-11-05 01:05 Και εγώ με το δεξί. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2005 στις 15:54 Η bunny217 έγραψε: #49 23-11-05 15:54 κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deluxe: με δεξι παιζω μπασκετ. με αριστερο γραφω. με δεξι παιζω ποδοσφαιρο. με αριστερο τρωω. με δεξι πιανω το ποντικι. Click για ανάπτυξη... exactly the same Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 21:35 Ο Valder έγραψε: #42 14-11-05 21:35 Αριστερόχειρες ναι θα βρείς εαν κοιτάξεις τις παραπάνω σελίδες! Το αριστερό είναι της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 21:38 Ο modelos έγραψε: #43 14-11-05 21:38 τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 21:38 Ο Jason93 έγραψε: #44 14-11-05 21:38 Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 23:12 Ο iJohnnyCash: #45 14-11-05 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vasjason: Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις... Πρώτα διαβάσουμε και μέτα γράφουμε... Αν ξέχασα κάποιο sorry Αρχική Δημοσίευση από gademis: Βαλτε κάποιος ενα poll στο thread να δούμε ποσοστά απο τους εδω θαμώνες. Κι εγώ πάντως "το αριστερό φλάς βγάζω" ... ξερετε, "το ψηφίζω το ΚΚΕ"... κι εγώ αριστερόχειρας ντε! (το ποντίκι με το δεξί, ατιμη Borland C στα νιάτα μου που δεν είχες να αντιστρέψεις τα κουμπια) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Έτσι....ήρθαμε να σας πάρουμε τα σόβρακα!!! (αριστερόχειρας)!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Betadine: Στα χέρια γράφω με το αριστερό και στο πόδι "γράφω" με το τρίτο πόδι ( Εδω είναι μια καλη ευκαιρία για τους δεξιόχειρες να πουν ότι οι "άλλοι" είναι έκτος των άλλων και σαχλοί σάτυροι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR: ειμαι σε ολα.. αριστερος! (κιθαρα ομως κανονικα.. με το δεξι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lefteris: Αριστεροχειρ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deluxe: με δεξι παιζω μπασκετ. με αριστερο γραφω. με δεξι παιζω ποδοσφαιρο. με αριστερο τρωω. με δεξι πιανω το ποντικι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Anakin: αριστερό. έτσι να γουστάρουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αριστερόχειρες ναι θα βρείς εαν κοιτάξεις τις παραπάνω σελίδες! Το αριστερό είναι της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από modelos: τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:08 Ο modelos έγραψε: #46 15-11-05 00:08 εγω ομως γραφω με το καλο...το δεξι!!! α ρε exposed με εβαλες μαζι με αυτους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:16 Ο Valder έγραψε: #47 15-11-05 00:16 Κι εγω δεξιόχειρας!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 01:05 Η Αλεξάνδρα: #48 15-11-05 01:05 Και εγώ με το δεξί. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2005 στις 15:54 Η bunny217 έγραψε: #49 23-11-05 15:54 κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αριστερόχειρες ναι θα βρείς εαν κοιτάξεις τις παραπάνω σελίδες! Το αριστερό είναι της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 21:38 Ο modelos έγραψε: #43 14-11-05 21:38 τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 21:38 Ο Jason93 έγραψε: #44 14-11-05 21:38 Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 23:12 Ο iJohnnyCash: #45 14-11-05 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vasjason: Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις... Πρώτα διαβάσουμε και μέτα γράφουμε... Αν ξέχασα κάποιο sorry Αρχική Δημοσίευση από gademis: Βαλτε κάποιος ενα poll στο thread να δούμε ποσοστά απο τους εδω θαμώνες. Κι εγώ πάντως "το αριστερό φλάς βγάζω" ... ξερετε, "το ψηφίζω το ΚΚΕ"... κι εγώ αριστερόχειρας ντε! (το ποντίκι με το δεξί, ατιμη Borland C στα νιάτα μου που δεν είχες να αντιστρέψεις τα κουμπια) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Έτσι....ήρθαμε να σας πάρουμε τα σόβρακα!!! (αριστερόχειρας)!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Betadine: Στα χέρια γράφω με το αριστερό και στο πόδι "γράφω" με το τρίτο πόδι ( Εδω είναι μια καλη ευκαιρία για τους δεξιόχειρες να πουν ότι οι "άλλοι" είναι έκτος των άλλων και σαχλοί σάτυροι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR: ειμαι σε ολα.. αριστερος! (κιθαρα ομως κανονικα.. με το δεξι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lefteris: Αριστεροχειρ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deluxe: με δεξι παιζω μπασκετ. με αριστερο γραφω. με δεξι παιζω ποδοσφαιρο. με αριστερο τρωω. με δεξι πιανω το ποντικι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Anakin: αριστερό. έτσι να γουστάρουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αριστερόχειρες ναι θα βρείς εαν κοιτάξεις τις παραπάνω σελίδες! Το αριστερό είναι της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από modelos: τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:08 Ο modelos έγραψε: #46 15-11-05 00:08 εγω ομως γραφω με το καλο...το δεξι!!! α ρε exposed με εβαλες μαζι με αυτους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:16 Ο Valder έγραψε: #47 15-11-05 00:16 Κι εγω δεξιόχειρας!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 01:05 Η Αλεξάνδρα: #48 15-11-05 01:05 Και εγώ με το δεξί. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2005 στις 15:54 Η bunny217 έγραψε: #49 23-11-05 15:54 κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 21:38 Ο Jason93 έγραψε: #44 14-11-05 21:38 Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 23:12 Ο iJohnnyCash: #45 14-11-05 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vasjason: Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις... Πρώτα διαβάσουμε και μέτα γράφουμε... Αν ξέχασα κάποιο sorry Αρχική Δημοσίευση από gademis: Βαλτε κάποιος ενα poll στο thread να δούμε ποσοστά απο τους εδω θαμώνες. Κι εγώ πάντως "το αριστερό φλάς βγάζω" ... ξερετε, "το ψηφίζω το ΚΚΕ"... κι εγώ αριστερόχειρας ντε! (το ποντίκι με το δεξί, ατιμη Borland C στα νιάτα μου που δεν είχες να αντιστρέψεις τα κουμπια) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Έτσι....ήρθαμε να σας πάρουμε τα σόβρακα!!! (αριστερόχειρας)!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Betadine: Στα χέρια γράφω με το αριστερό και στο πόδι "γράφω" με το τρίτο πόδι ( Εδω είναι μια καλη ευκαιρία για τους δεξιόχειρες να πουν ότι οι "άλλοι" είναι έκτος των άλλων και σαχλοί σάτυροι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR: ειμαι σε ολα.. αριστερος! (κιθαρα ομως κανονικα.. με το δεξι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lefteris: Αριστεροχειρ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deluxe: με δεξι παιζω μπασκετ. με αριστερο γραφω. με δεξι παιζω ποδοσφαιρο. με αριστερο τρωω. με δεξι πιανω το ποντικι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Anakin: αριστερό. έτσι να γουστάρουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αριστερόχειρες ναι θα βρείς εαν κοιτάξεις τις παραπάνω σελίδες! Το αριστερό είναι της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από modelos: τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:08 Ο modelos έγραψε: #46 15-11-05 00:08 εγω ομως γραφω με το καλο...το δεξι!!! α ρε exposed με εβαλες μαζι με αυτους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:16 Ο Valder έγραψε: #47 15-11-05 00:16 Κι εγω δεξιόχειρας!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 01:05 Η Αλεξάνδρα: #48 15-11-05 01:05 Και εγώ με το δεξί. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2005 στις 15:54 Η bunny217 έγραψε: #49 23-11-05 15:54 κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2005 στις 23:12 Ο iJohnnyCash: #45 14-11-05 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vasjason: Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις... Πρώτα διαβάσουμε και μέτα γράφουμε... Αν ξέχασα κάποιο sorry Αρχική Δημοσίευση από gademis: Βαλτε κάποιος ενα poll στο thread να δούμε ποσοστά απο τους εδω θαμώνες. Κι εγώ πάντως "το αριστερό φλάς βγάζω" ... ξερετε, "το ψηφίζω το ΚΚΕ"... κι εγώ αριστερόχειρας ντε! (το ποντίκι με το δεξί, ατιμη Borland C στα νιάτα μου που δεν είχες να αντιστρέψεις τα κουμπια) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Έτσι....ήρθαμε να σας πάρουμε τα σόβρακα!!! (αριστερόχειρας)!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Betadine: Στα χέρια γράφω με το αριστερό και στο πόδι "γράφω" με το τρίτο πόδι ( Εδω είναι μια καλη ευκαιρία για τους δεξιόχειρες να πουν ότι οι "άλλοι" είναι έκτος των άλλων και σαχλοί σάτυροι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR: ειμαι σε ολα.. αριστερος! (κιθαρα ομως κανονικα.. με το δεξι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lefteris: Αριστεροχειρ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deluxe: με δεξι παιζω μπασκετ. με αριστερο γραφω. με δεξι παιζω ποδοσφαιρο. με αριστερο τρωω. με δεξι πιανω το ποντικι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Anakin: αριστερό. έτσι να γουστάρουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αριστερόχειρες ναι θα βρείς εαν κοιτάξεις τις παραπάνω σελίδες! Το αριστερό είναι της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από modelos: τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:08 Ο modelos έγραψε: #46 15-11-05 00:08 εγω ομως γραφω με το καλο...το δεξι!!! α ρε exposed με εβαλες μαζι με αυτους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:16 Ο Valder έγραψε: #47 15-11-05 00:16 Κι εγω δεξιόχειρας!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 01:05 Η Αλεξάνδρα: #48 15-11-05 01:05 Και εγώ με το δεξί. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2005 στις 15:54 Η bunny217 έγραψε: #49 23-11-05 15:54 κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasjason: Εγώ είμαι αριστερόχειρας.Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που γράφει με το αριστερό? Click για ανάπτυξη... Ξέρεις... Πρώτα διαβάσουμε και μέτα γράφουμε... Αν ξέχασα κάποιο sorry Αρχική Δημοσίευση από gademis: Βαλτε κάποιος ενα poll στο thread να δούμε ποσοστά απο τους εδω θαμώνες. Κι εγώ πάντως "το αριστερό φλάς βγάζω" ... ξερετε, "το ψηφίζω το ΚΚΕ"... κι εγώ αριστερόχειρας ντε! (το ποντίκι με το δεξί, ατιμη Borland C στα νιάτα μου που δεν είχες να αντιστρέψεις τα κουμπια) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Έτσι....ήρθαμε να σας πάρουμε τα σόβρακα!!! (αριστερόχειρας)!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Betadine: Στα χέρια γράφω με το αριστερό και στο πόδι "γράφω" με το τρίτο πόδι ( Εδω είναι μια καλη ευκαιρία για τους δεξιόχειρες να πουν ότι οι "άλλοι" είναι έκτος των άλλων και σαχλοί σάτυροι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR: ειμαι σε ολα.. αριστερος! (κιθαρα ομως κανονικα.. με το δεξι) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lefteris: Αριστεροχειρ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deluxe: με δεξι παιζω μπασκετ. με αριστερο γραφω. με δεξι παιζω ποδοσφαιρο. με αριστερο τρωω. με δεξι πιανω το ποντικι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Anakin: αριστερό. έτσι να γουστάρουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αριστερόχειρες ναι θα βρείς εαν κοιτάξεις τις παραπάνω σελίδες! Το αριστερό είναι της μόδας τώρα τελευταία στο φόρουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από modelos: τελικα κυκλοφορουν πολλοι αριστεροχειρες αναμεσα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:08 Ο modelos έγραψε: #46 15-11-05 00:08 εγω ομως γραφω με το καλο...το δεξι!!! α ρε exposed με εβαλες μαζι με αυτους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:16 Ο Valder έγραψε: #47 15-11-05 00:16 Κι εγω δεξιόχειρας!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 01:05 Η Αλεξάνδρα: #48 15-11-05 01:05 Και εγώ με το δεξί. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2005 στις 15:54 Η bunny217 έγραψε: #49 23-11-05 15:54 κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ομως γραφω με το καλο...το δεξι!!! α ρε exposed με εβαλες μαζι με αυτους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 00:16 Ο Valder έγραψε: #47 15-11-05 00:16 Κι εγω δεξιόχειρας!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 01:05 Η Αλεξάνδρα: #48 15-11-05 01:05 Και εγώ με το δεξί. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2005 στις 15:54 Η bunny217 έγραψε: #49 23-11-05 15:54 κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω δεξιόχειρας!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 01:05 Η Αλεξάνδρα: #48 15-11-05 01:05 Και εγώ με το δεξί. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2005 στις 15:54 Η bunny217 έγραψε: #49 23-11-05 15:54 κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ με το δεξί. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2005 στις 15:54 Η bunny217 έγραψε: #49 23-11-05 15:54 κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2006 στις 20:18 Ο Bill_1992: #50 17-01-06 20:18 Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ αριστερόχειρας είμαι.Με το αριστερό ζωγραφίζω,γράφω,σουτάρω στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ,αλλά τρώω και πιάνω το ποντίκι με το δεξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TAZ250 Νεοφερμένο μέλος Η TAZ250 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 17:30 Η TAZ250 έγραψε: #51 04-02-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: κι εγώ με το δεξί πόδι κρατάω το καροτακι μου Click για ανάπτυξη... εσυ με το δεξί πόδι κρατάς το καροτακι σου και με το αριστερό το καλαθάκι με τα υπόλοιπα. εγω πάλι και με τα δυο χέρια φτιάχνω τα φαγητά μου αλλα με το δεξί τα τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 18:31 Ο zxr έγραψε: #52 04-02-06 18:31 Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι αμφίχειρας. Γράφω με το δεξί (πάντως και με το αριστερό τα καταφέρνω), ξυρίζομαι με το αριστερό (μια φορά δοκίμασα με το δεξί και κόντεψα να κόψω το αυτί μου), τρώω με το αριστερό (όσες φορές δοκίμασα με το δεξί στο μάτι πήγαινε το κουτάλι), κλωτσάω με το αριστερό... Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2007 στις 14:50 Ο maik85 έγραψε: #53 29-01-07 14:50 Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jigsaw Νεοφερμένο μέλος Ο Jigsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:31 Ο Jigsaw έγραψε: #54 01-02-07 09:31 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maik85: Και εγώ δεξιόχειρας είμαι. Δεν κάνω πολλές δουλειές με το αριστερό, είμαι πολύ άτσαλος Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια και για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 09:42 Η misslittledevil: #55 01-02-07 09:42 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:34 Η crazyhelen: #56 01-02-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zxr: Γενικά χρησιμοποιώ και τα δυο χέρια ανάλογα τη δουλειά και τη θέση που βρίσκομαι την εκάστοτε στιγμή. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ίδια, αν και το δεξί το χρησιμοποιώ περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 11:48 Ο Hunter έγραψε: #57 01-02-07 11:48 και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:05 Η X-girl έγραψε: #58 01-02-07 19:05 Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αριστερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 08-02-07 13:26 Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Με το δεξί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:44 Ο Γιώργος έγραψε: #60 08-02-07 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: και με τα δυο, στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ω, ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.