lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 18:21 Ο lost_in_space: #21 16-07-06 18:21 Αν πεθάνω και με καταραστεί ο θεός να περιφέρομαι στην γη μέχρι να μου βγει η παναγία και να μην αντέχω άλλο θα τον ευχαριστήσω γιατί ... Θα έβλεπα γυμνές όλες τις ωραίες γυναίκες του κόσμου, θα άρχιζα τα ναρκωτικά, θα άρχιζα το ποτό, θα ταξίδευα σε όλη τη γη και σε όλο το σύμπαν, θα έτρεχα με 300χμ και δεν θα με έγραφαν και θα έδερνα τα ΜΑΤ μέχρι να βάλουν τα κλάματα φωνάζωντας την μαμά τους και θα στοίχιωνα όποιον ξέρω Am I Evil? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 12:00 Η mania έγραψε: #22 18-10-07 12:00 Κάπου ήρεμα αλλα πιό πρίν απο αυτό θα είμουν μερικές μερούλες (λυπάμε που το λέω) στον πατέρα μου, στα όνειρα του και στο δωμάτιο, να το παιδέψω Ειμαι κακιά το ξέρω αλλα καμιά φορά καλό είναι και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Ο Guest 990498: #23 19-10-07 21:04 Τους καθηγητές μου στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 21:28 Ο Bill έγραψε: #24 20-10-07 21:28 Όλο και καποιο θα εβρισκα.. Έχει αρκετες υποψηφιότητες στη γειτονιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 09:05 Η Bugs Bunny: #25 22-10-07 09:05 Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:39 Ο Sleepyhead: #26 23-10-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Click για ανάπτυξη... Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο Guest 990498: #27 24-10-07 12:19 Τους εκάστοτε υπουργούς παιδείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Η Bugs Bunny: #28 24-10-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:27 Ο tserno έγραψε: #29 24-10-07 13:27 Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν πεθάνω και με καταραστεί ο θεός να περιφέρομαι στην γη μέχρι να μου βγει η παναγία και να μην αντέχω άλλο θα τον ευχαριστήσω γιατί ... Θα έβλεπα γυμνές όλες τις ωραίες γυναίκες του κόσμου, θα άρχιζα τα ναρκωτικά, θα άρχιζα το ποτό, θα ταξίδευα σε όλη τη γη και σε όλο το σύμπαν, θα έτρεχα με 300χμ και δεν θα με έγραφαν και θα έδερνα τα ΜΑΤ μέχρι να βάλουν τα κλάματα φωνάζωντας την μαμά τους και θα στοίχιωνα όποιον ξέρω Am I Evil? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 12:00 Η mania έγραψε: #22 18-10-07 12:00 Κάπου ήρεμα αλλα πιό πρίν απο αυτό θα είμουν μερικές μερούλες (λυπάμε που το λέω) στον πατέρα μου, στα όνειρα του και στο δωμάτιο, να το παιδέψω Ειμαι κακιά το ξέρω αλλα καμιά φορά καλό είναι και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Ο Guest 990498: #23 19-10-07 21:04 Τους καθηγητές μου στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 21:28 Ο Bill έγραψε: #24 20-10-07 21:28 Όλο και καποιο θα εβρισκα.. Έχει αρκετες υποψηφιότητες στη γειτονιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 09:05 Η Bugs Bunny: #25 22-10-07 09:05 Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:39 Ο Sleepyhead: #26 23-10-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Click για ανάπτυξη... Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο Guest 990498: #27 24-10-07 12:19 Τους εκάστοτε υπουργούς παιδείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Η Bugs Bunny: #28 24-10-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:27 Ο tserno έγραψε: #29 24-10-07 13:27 Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάπου ήρεμα αλλα πιό πρίν απο αυτό θα είμουν μερικές μερούλες (λυπάμε που το λέω) στον πατέρα μου, στα όνειρα του και στο δωμάτιο, να το παιδέψω Ειμαι κακιά το ξέρω αλλα καμιά φορά καλό είναι και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 21:04 Ο Guest 990498: #23 19-10-07 21:04 Τους καθηγητές μου στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 21:28 Ο Bill έγραψε: #24 20-10-07 21:28 Όλο και καποιο θα εβρισκα.. Έχει αρκετες υποψηφιότητες στη γειτονιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 09:05 Η Bugs Bunny: #25 22-10-07 09:05 Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:39 Ο Sleepyhead: #26 23-10-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Click για ανάπτυξη... Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο Guest 990498: #27 24-10-07 12:19 Τους εκάστοτε υπουργούς παιδείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Η Bugs Bunny: #28 24-10-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:27 Ο tserno έγραψε: #29 24-10-07 13:27 Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τους καθηγητές μου στο πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 21:28 Ο Bill έγραψε: #24 20-10-07 21:28 Όλο και καποιο θα εβρισκα.. Έχει αρκετες υποψηφιότητες στη γειτονιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 09:05 Η Bugs Bunny: #25 22-10-07 09:05 Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:39 Ο Sleepyhead: #26 23-10-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Click για ανάπτυξη... Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο Guest 990498: #27 24-10-07 12:19 Τους εκάστοτε υπουργούς παιδείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Η Bugs Bunny: #28 24-10-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:27 Ο tserno έγραψε: #29 24-10-07 13:27 Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλο και καποιο θα εβρισκα.. Έχει αρκετες υποψηφιότητες στη γειτονιά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 09:05 Η Bugs Bunny: #25 22-10-07 09:05 Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:39 Ο Sleepyhead: #26 23-10-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Click για ανάπτυξη... Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο Guest 990498: #27 24-10-07 12:19 Τους εκάστοτε υπουργούς παιδείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Η Bugs Bunny: #28 24-10-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:27 Ο tserno έγραψε: #29 24-10-07 13:27 Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 11:39 Ο Sleepyhead: #26 23-10-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Click για ανάπτυξη... Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο Guest 990498: #27 24-10-07 12:19 Τους εκάστοτε υπουργούς παιδείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Η Bugs Bunny: #28 24-10-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:27 Ο tserno έγραψε: #29 24-10-07 13:27 Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Τον sleepyhead, εκεί που θα καθόταν αμέριμνος, θα του έβαζα να ακούει Αλκίνοο Click για ανάπτυξη... Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο Guest 990498: #27 24-10-07 12:19 Τους εκάστοτε υπουργούς παιδείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Η Bugs Bunny: #28 24-10-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:27 Ο tserno έγραψε: #29 24-10-07 13:27 Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τους εκάστοτε υπουργούς παιδείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 12:47 Η Bugs Bunny: #28 24-10-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:27 Ο tserno έγραψε: #29 24-10-07 13:27 Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει..να χει τετοια τυχη.. Γιατι ειμαστε και της ποιοτητας... Click για ανάπτυξη... Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:27 Ο tserno έγραψε: #29 24-10-07 13:27 Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω μερικούς στο μυαλο μου... Αλλα επειδή ειμαι γαιδούρι και αναισθητος και τομαρι θα στοιχειωνα γνωστους και αγνωστους...αλλους για πλακα και αλλους για σοβαρό λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sleepyhead Νεοφερμένο μέλος Ο Sleepyhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:55 Ο Sleepyhead: #30 24-10-07 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Βρήκα κι άλλο... θα σου βάζω να ακούς εκείνο το τραγούδι του Χαρούλη, που δεν άντεξες πάνω από 10 δεύτερα!!! Είμαι πολύ κακιά; Click για ανάπτυξη... Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:16 Η Bugs Bunny: #31 24-10-07 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sleepyhead: Οχι βρε εισαι η καλυτερη... Κατσικι ουτε ενα αγωνα δε επιασα χθες.. Click για ανάπτυξη... Έπαιξες αυτό που σου είπα για σήμερα; Βρήκα καινούργιο... αν γινόμουν φάντασμα, θα ερχόμουν την ώρα που συμπληρώνεις το δελτίο και θα σε σκούνταγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.