Αν ήσουν αόρατος......

• Thread starter Thread starter Guest 990498
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αυτός είσαι...:D

Ευχαριστώ δάσκαλε! Θέλω όμως περισσότερη εξάσκηση. Μάθε μου τα μυστικά σου!!! :clapping:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πήγαινα να κάψω το γραφείο του.... και τον ίδιο. :devil:

θα κυκλοφορούσα γυμνή
Αυτά είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα πρωτοτυπήσω θα έκανα την μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα παίρνοντας παράλληλα ανώνυμα ομόλογα και όχι προσημειωμένα χαρτονομίσματα…Επίσης θα παρακολουθούσα τους γνωστούς μου για το τι λένε απουσία εμενου…Εντάξει μπορεί να είμαι και αόρατος μάλλον είμαι ιμιαορατος τη σόι χαμαιλεων είμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα καθόμουν στη μέση του αερολιμένα του Ελ.Βενιζέλος και θα έμπαινα σε όποιο αεροπλάνο βρισκόταν μπροστά μου!
Θα πήγαινα όπου με πήγαινε.. από κει, όπου με έβγαζε.. και το ίδιο και το ίδιο.. μέχρι να πέσω κάτω από εξάντληση.. :clapup:

θα λήστευα μια τράπεζα!

θα παρακολουθουσα κοσμοκαι θα ταξιδευα-τσαμπα φυσικα

θα μηδενιζα το ποσο στην καρτελα μου στην εφορια.:D:D

Μα και τώρα νοιώθω αόρατος μερικές φορές...
:redface:

Θα πήγαινα κοντά στους ανθρώπους που αγαπάω, στιγμές που δε θα μπορούσα να είμαι κοντά τους λόγω υποχρεώσεών μου ή απλά λόγω απόστασης. :redface:

αν ημουν αορατη θα εβρισκα επιτελους την ησυχια μου

Θα πήγαινα σε μερικά άτομα που έχω πολύ καιρό να τα δώ χωρίς εκείνοι να το ξέρουν...

1. Περπατάς ξυπόλιτος μέχρι να κρυώσεις
2. Τρως λαχανικά, κρεατικά μέχρι σκασμού
3. Γίνεσαι αόρατος
4. Επισκέφτεσε ανσασέρ σε πολυσύχναστα μέρη
5. Αφήνεις τον ευατό σου να εκφράσει οποιαδήποτε ηχητική ανάγκη προκύψει! :)

πολλά άτομα θα είχαν χάσει την ησυχία τους.:P

Θα πηγαινα στον πρωην μου και θα του εβαζα λιγο κραγιον στο λαιμο λιγο πριν βγει με την δικια του!!!:devil:

Καλα δεν ξερω αν θα το εκανα αυτο αλλα τον πρωην μου θα τυρρανουσα που τον εχω και αχτι!!!

χμ...δεν θελω να σκεφτω τι θα εκανα γιατι δεν θα ηταν καθολου καλο αυτο:mad:

Θα πήγαινα στα κέντρα εξουσίας γραφεία και σπίτια πολιτικων, επιχειρηματιών και χρηματιστών, και θα μάθαινα όλες τις απαραιτητες πληροφορίες (π.χ. την επόμενη εβδομαδα θα κανουμε πρόταση εξαγοράς της Υαhoo! ). Μετα θα αγόραζα τις αντίστοιχες μετοχές. Αν δεν είχα λεφτα να αγορασω το πρώτο πακέτο (γιατί μετα που θα πουλαγα το πρωτο πακετο θα είχα με το τσουβάλι, λολ) θα πουλαγα την πληροφορία χρυσή. Μετά θα αγόραζα το πρώτο πακέτο κοκ

Καλύτερο απο ληστεία. Μερικοί το κανουν καθε μερα και χωρις να είναι αορατοι...

Θα πήγαινα στα κέντρα εξουσίας γραφεία και σπίτια πολιτικων, επιχειρηματιών και χρηματιστών, και θα μάθαινα όλες τις απαραιτητες πληροφορίες (π.χ. την επόμενη εβδομαδα θα κανουμε πρόταση εξαγοράς της Υαhoo! ). Μετα θα αγόραζα τις αντίστοιχες μετοχές. Αν δεν είχα λεφτα να αγορασω το πρώτο πακέτο (γιατί μετα που θα πουλαγα το πρωτο πακετο θα είχα με το τσουβάλι, λολ) θα πουλαγα την πληροφορία χρυσή. Μετά θα αγόραζα το πρώτο πακέτο κοκ

Καλύτερο απο ληστεία. Μερικοί το κανουν καθε μερα και χωρις να είναι αορατοι...

Λίγο βαρέτα δεν είναι όλα αυτά για αόρατο....? :worry:

Θα πήγαινα να ακούσω τι λέει για μένα αγγαλειά με αόρατο ποπ κορν να απολαύσω το θέαμα!:D

θα πήγαινα να δω... απο κοντά στον καθρέπτη αλήθεια που είμαι?
Γιατι δεν με βλέπω?
:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back