Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.200 μηνύματα.

20-03-25

10:54
@Aleksa, μεγάλη αλήθεια αυτό που λεςΜιας και είμαστε όλοι μέσα στην καλή χαρά () και μας έχουν πιάσει και τα υπαρξιακά μας,
ας προσθέσω κι εγώ το κατιτίς μου:
View attachment 146245

Είμαι εθισμένος στο να βλέπω reels με γάτες στο Instagram και δεν έχω καν γάτα

Εχθές για παράδειγμα λάτρεψα ένα διώροφο υφασμάτινο «σπιτάκι», το οποίο σπάει στα δύο και το κάτω διαμέρισμα έχει και κουρτινούλα για ιδιωτικότητα

ck_chrysiis
Νεοφερμένο μέλος
Η ck_chrysiis αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα.

20-03-25

11:30
Άσε, έχω γενέθλια τον Αύγουστο. Δεν θα 'χω τέτοια τύχη.Πίστεψέ με, τα ίδια έλεγα και εγώ. Μην ανησυχείς όμως, εχω κλείσει 1 μηνα τα 18 μου και ακόμα νιώθω 13. Και πολλοί λένε το ιδιο πραγμα, πενηντάρηδες και νιώθουν 20, 30ρηδες και νιώθουν 18.
Απόλαυσε τα. Δεν αλλάζει ακόμα ριζικά τίποτα, μονο θα μπορεις να δικαιολογείς τις απουσίες σου στο σχολείο και να λαμβανεις μονη σου τους βαθμους![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.186 μηνύματα.

20-03-25

12:44
Καλέ ποιος σε πείραξε να τον δείρουμεΑν μας βάζετε restricted, το ίδιο πνεύμα δείξτε και για τα υπόλοιπα. Μην έρχεστε να μας ζαλίζετε το μουνί με το ένα σας και το άλλο σας. Γελοιότητες.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.

20-03-25

14:52
Όταν κάποιον τον θεωρείς φίλο σου, δεν τον τοποθετείς στους restricted. Αυτό με πείραξε, Ραφαέλα μου. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην έννοια της φιλίας και την τιμά ανάλογα. Τέτοιες συμπεριφορές με στεναχωρούν και με θυμώνουν.Καλέ ποιος σε πείραξε να τον δείρουμε
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.186 μηνύματα.

20-03-25

15:48
Μάλλον η φιλία ήταν μονόπλευρη Αναστασία μου τότεΌταν κάποιον τον θεωρείς φίλο σου, δεν τον τοποθετείς στους restricted. Αυτό με πείραξε, Ραφαέλα μου. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην έννοια της φιλίας και την τιμά ανάλογα. Τέτοιες συμπεριφορές με στεναχωρούν και με θυμώνουν.
Δεν λες στο έδειξε και το κατάλαβες
Το χειρότερο είναι να τους έχεις δίπλα σου και να μην έχεις ιδέα τις πραγματικές τους σκέψεις…
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

20-03-25

16:01
Τυχαία το αντελήφθην.Μάλλον η φιλία ήταν μονόπλευρη Αναστασία μου τότε
Δεν λες στο έδειξε και το κατάλαβες
Το χειρότερο είναι να τους έχεις δίπλα σου και να μην έχεις ιδέα τις πραγματικές τους σκέψεις…
Κι ήταν out of the blue, μιας και από συμπεριφορά είναι άριστα 10. Αλλά δεν μπορεί να λες κάποια φίλη σου, να την εκτιμάς κτλ και να είναι restricted. Για μένα, είναι πολύ δήθεν.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.071 μηνύματα.

20-03-25

16:34
Όταν λες restricted τι εννοείς; Εννοείς στο insta με τα story?Τυχαία το αντελήφθην.
Κι ήταν out of the blue, μιας και από συμπεριφορά είναι άριστα 10. Αλλά δεν μπορεί να λες κάποια φίλη σου, να την εκτιμάς κτλ και να είναι restricted. Για μένα, είναι πολύ δήθεν.

20-03-25

17:07
Πείτε και σε μένα την αρχι-μπούμερ τί είναι το ριστρίκτιντ. 

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.807 μηνύματα.

20-03-25

17:10
Περιορισμένος. Πχ στο ίνσταγκραμ, μπορεί κανείς να επιλέξει συγκεκριμένα άτομα από τους ακόλουθούς του που θα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, με αποτέλεσμα αυτοί να μην έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τις ιστορίες που ανεβάζει.Πείτε και σε μένα την αρχι-μπούμερ τί είναι το ριστρίκτιντ.![]()
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.071 μηνύματα.

20-03-25

17:10
Παρότι που είμαι Ζουμερ ούτε κι εγώ δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω έχει να κάνει είτε με το ινστα όπου περιορίζεις σε ποιους φαίνονται αυτά που ανεβάζεις είτε η φίλη της είναι λίγο κρύα...Πείτε και σε μένα την αρχι-μπούμερ τί είναι το ριστρίκτιντ.![]()
@rafaela11 explanation pls

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

20-03-25

17:16
Αυτό που είπε η Κατερίνα, παιδιά.
Thanks, @Kate1914
Thanks, @Kate1914
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

20-03-25

17:18
Γιατί να το κάνει αυτό... πως την βλέπεις να συμπεριφέρεται μαζί σου. Είναι κρύα, εμφανίζει σημάδια ότι υποκρίνεται και μέσα της άλλα κρύβει γιατί μου φαίνεται αρκετά περίεργο. Και 10/10 να είναι κάτι θα πρέπει να έχεις παρατηρήσειΑυτό που είπε η Κατερίνα, παιδιά.
Thanks, @Kate1914
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

20-03-25

17:19
Κι είναι για όλα τα social. Όχι μόνο instagram. Βάζεις άτομα σε λίστα και δεν βλέπουν τι ανεβάζεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όλα κανονικά μού φαίνονταν μέχρι σήμερα. Δεν είχα τίποτα αρνητικό να πω. Αλλά, τέτοιες συμπεριφορές με ξενερώνουν κι είναι ικανές για να τερματίσουν τη σχέση μου με τον άλλον, γιατί είναι κοροϊδία. Δεν ανεβάζεις τα μυστικά του κράτους στο προφίλ σου. Τραγούδι, καμιά φωτογραφία κτλ. Πράγματα που τα μοιράζεσαι με τη φίλη σου, υποτίθεται. Άτομα που δεν μπορείς ν' αποφύγεις, δεν εκτιμάς και δεν γουστάρεις, βάζεις σ' αυτή τη λίστα.Γιατί να το κάνει αυτό... πως την βλέπεις να συμπεριφέρεται μαζί σου. Είναι κρύα, εμφανίζει σημάδια ότι υποκρίνεται και μέσα της άλλα κρύβει γιατί μου φαίνεται αρκετά περίεργο
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

20-03-25

17:31
Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει ο άλλος από πίσω, αλλά θα σου πω μόνο το εξής: Είσαι δυνατή, μπορεί να νιώθεις τώρα χάλια και να είσαι μέσα στις σκέψεις και το βρίσκω λογικό. Το χειρότερο χτύπημα είναι το χτύπημα που σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις αλλά καλύτερα που το ανακάλυψες.Κι είναι για όλα τα social. Όχι μόνο instagram. Βάζεις άτομα σε λίστα και δεν βλέπουν τι ανεβάζεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όλα κανονικά μού φαίνονταν μέχρι σήμερα. Δεν είχα τίποτα αρνητικό να πω. Αλλά, τέτοιες συμπεριφορές με ξενερώνουν κι είναι ικανές για να τερματίσουν τη σχέση μου με τον άλλον, γιατί είναι κοροϊδία. Δεν ανεβάζεις τα μυστικά του κράτους στο προφίλ σου. Τραγούδι, καμιά φωτογραφία κτλ. Πράγματα που τα μοιράζεσαι με τη φίλη σου, υποτίθεται. Άτομα που δεν μπορείς ν' αποφύγεις, δεν εκτιμάς και δεν γουστάρεις, βάζεις σ' αυτή τη λίστα.
Αν της το αναφέρεις βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα βρει μια δικαιολογία και θα σου πει να αυτό να κι έτσι ή ακόμα χειρότερα ότι υπερβάλλεις και θα σε χειραγωγήσει (gaslight).
Προσπάθησε να βρεις τι έγινε αλλά μην υπερβάλλεις. Με αυτό εννοώ μην σπαταλήσεις όλη σου την ενέργεια σε εκείνη αλλά δες μέσα σου και είμαι σίγουρος ότι θα βγεις από αυτό πιο δυνατή στο τέλος.
Όπως πολλοί αναφέρουμε η κοινωνία είναι σάπια. Πληγώνουμε και μας πληγώνουν αλλά το πιο σημαντικό απ όλα είναι να μείνεις δυνατή και να γίνεις πιο σοφή.
Κουράγιο
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

20-03-25

17:33
Σ' ευχαριστώ πολύ. 

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.328 μηνύματα.

20-03-25

18:13
Ανθολογια Λοβκραφτ. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.
Θα πεθανω πριν προλάβω να τα διαβάσω τα βιβλία στη συλλογή. Κι αυτο και άλλα.
Θα πεθανω πριν προλάβω να τα διαβάσω τα βιβλία στη συλλογή. Κι αυτο και άλλα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

20-03-25

18:31
Και ναι, 34 μέρες μετά το τέλος της εξεταστικής έχουν βγει επιτέλους όλοι οι βαθμοί! Μην απορείτε για τους αργούς ρυθμούς της δικαιοσύνης, μας μαθαίνουν από τη σχολή έτσι. 

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.807 μηνύματα.

20-03-25

20:56
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο τραγούδιστο pickup η ¨σουσουράδα”

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

20-03-25

20:58
Χαχαχαχααααα...Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο τραγούδι![]()
Λογικό το βρίσκω !!!
Δεν είναι και πολύ...σύγχρονο, η αλήθεια είναι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Μήτσος10
- Reader
- Kate1914
- Hased Babis
- Scandal
- rafaela11
- American Economist
- Joji
- Varus
- giannhs2001
- Libertus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.