Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Ξέρω ότι μερικοί κάνετε δίαιτα, αλλά μιας και το λέγαμε τις προάλλες, ήθελα να σας το δείξω:
undefined
Ελπίζω να πήρες από τη καλή τη κρεπερί !! Ξέρεις ποια 🤣🤣

εγώ έφαγα μια μπέργκερουκλα σήμερα, αλλά ευτυχώς για εσάς δεν έχω φωτό

και έφτιαξα ένα ωραίο κεκακι

Πραγματικά πολύ ξινη όμως 😂😂

Ξουτ

Και έμαθα ότι όντως οι περισσότεροι πλέον από εκεί παίρνουν 😎

ΜΙΛΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑ

Ξέρω ότι μερικοί κάνετε δίαιτα, αλλά μιας και το λέγαμε τις προάλλες, ήθελα να σας το δείξω:
IMG_20241105_203514.jpg

Μια ζακέτα που είχα βάλει στο μάτι ένα χρόνο, από όταν ήρθα στα Γιάννενα με είχε κολλήσει.

Πολύ χαίρομαι.

IMG_20241105_203514.jpg
😋😋😋😋
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΈΡΜΑ

απολαυσε τον οσο τον εχεις ακομα

ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΈΡΜΑ
Ελα να στα γιατρέψω τα αυτάκια να γινεις καλά.

ΥΓ: Εντωμεταξυ ειχε 2 κλικ μεχρι τον ηχο και φαινοταν κι απο τον τιτλο "πορδη βογγητο" στα αγγλικά, κι ομως ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ! :bleh:

Ελα να στα γιατρέψω τα αυτάκια να γινεις καλά.

ΥΓ: Εντωμεταξυ ειχε 2 κλικ μεχρι τον ηχο και φαινοταν κι απο τον τιτλο "πορδη βογγητο" στα αγγλικά, κι ομως ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ! :bleh:
Δεν το είδα , προφανως .... :adventure:

Για να το λες εσυ :blahblah:
Ελα, σε πειράζω και σου αρεσει και το ξερεις, και το ξερω οτι το ξερεις, και το ξερεις οτι το ξερω πως το ξερεις, αλλά επίσης το ξέρω πως το ξέρεις ότι το ξέρω πως το ξέρεις.

Και το παραπάνω το ξερεις καλά.

ΥΓ: ειχαμε ιον.

@Ion. Γιατί confused, κοπελούδα μου; Η παιχνιδιάρικη βλακεία που με δέρνει ήταν η κουρτίνα. Σαν τα τηλεοπτικά παιχνίδια. :ρ

@Ion. Γιατί confused, κοπελούδα μου; Η παιχνιδιάρικη βλακεία που με δέρνει ήταν η κουρτίνα. Σαν τα τηλεοπτικά παιχνίδια. :ρ
Ναι αλλά γιατί 3η ?? Αφού οι επιλογές ήταν 2

H ion κανει καταχρηση του "μπερδεύτηκα" είναι το αγαπημένο της emoji :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back