04-11-24

17:46
Η Ραφαέλα. Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτή την ψυχούλα!ει θέλω και εγώ να με ψυχολογισετε
Εκτός αν δεν έχετε και τίποτα να πείτε ή βαριέστε, δεν πειράζει![]()
Αν θεωρείτε ότι εγώ είμαι καλό άτομο, είναι επειδή δεν ξέρετε καλά αυτήν. Ένας άνθρωπος με μια τεράστια καρδιά, αυτό είναι η Ραφαέλα. Θα σε ρωτήσει ΠΑΝΤΑ πώς είσαι, αν είσαι καλά, πώς νιώθεις. Θα προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, χωρίς να το καταλάβεις, διακριτικά. Απογοητεύεται που ενώ νοιάζεται για όλους όσους θεωρεί σημαντικούς στη ζωή της, ελάχιστοι θα κάνουν το ίδιο για εκείνη, ωστόσο δεν πτοείται καθόλου, και δεν το αφήνει να την επηρεάσει. Εκτιμά και τα πιο μικρά πράγματα, και βρίσκει τη χαρά ακόμη και εκεί. Φυσικά όλα αυτά δεν την κάνουν να είναι όμως αφελής - κάθε άλλο. Επίσης, όσο και αν σε εκτιμά ως άνθρωπο, πάντα θα κοιτάξει τα πράγματα αμερόληπτα (σπάνια ιδιότητα αυτή, ειδικά στις μέρες μας), και θα σου πει ειλικρινά τι πιστεύει για μια κατάσταση, μόνο όμως αν της το ζητήσεις. Επίσης, ανησυχεί συχνά αν ο άλλος νιώσει πως τον πρόσβαλλε με αυτά που είπε. Όχι γιατί θέλει να τα έχει καλά με όλους (άλλωστε καταλαβαίνει πως αυτό δεν είναι εφικτό), αλλά γιατί πολλές φορές οι άνθρωποι, που είναι ως επί το πλείστον υποκριτές, παρεξηγούν τον ντόμπρο τρόπο της. Τέλος, είναι πολύ ρομαντική ψυχή, αλλά ταυτόχρονα και πραγματίστρια.
Όλα αυτά και ακόμη παραπάνω, που δε χωράνε σε ένα τοσοδούλι ποστ, είναι η Ραφαέλα μας.