glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 13:59 Η glayki έγραψε: #7.281 12-08-24 13:59 Θέλω να καταλάβεις κάτι, χωρίς αμφιβολία πάμε κατά διαόλου ως κοινωνία παγκοσμίως ( κανείς δεν το αμφισβήτησε αυτό, όπως επίσης κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τη συντονισμένη προσπάθεια να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο ανθρώπου χωρίς ταυτότητα εν γένει), ωστόσο σε επίπεδο ενδοσχολικής πραγματικότητας οφείλεις να συντονίσεις το διάλογο μεταξύ πολλών και διαφορετικών ιδιοσυγκρασιακα ατόμων, ορισμένων εκρηκτικών σίγουρα, γύρω απο τέτοια θέματα χωρίς να προπαγανδισεις προς καμια πλευρά τη " Σωστή " ή μη. Το πώς μπορούν να διαστρεβλωθουν τα λόγια σου και να βρεθείς υπόλογος ,ούτε που θα το καταλάβεις. Επίσης, το πόσα πολλά παιδιά εμφανίζουν πια ανησυχίες και θέματα που αφορούν τον αυτοπροσδιορισμό τους είναι μεγα ζήτημα στο οποίο κάποιος πρέπει να σταθεί με διακριτικότητα και να τα ακούσει ενεργητικά ( αυτό έχουν ανάγκη και όχι το "μαστίγωμα" και την απόρριψη. ) Αυτά, γιατί από την εκπαίδευση ξεκίνησε η ένταση σου. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #7.282 12-08-24 15:37 Δεν συμφωνώ, Ηλία μου. Το ότι αναζητάμε την αλήθεια, δε σημαίνει ότι πρέπει ν' αφήνουμε πίσω μας θύματα. Αυτό είναι και το εύκολο, αν το καλοσκεφτείς. Θα βόλευε και τον ίδιο το Χριστό, αυτό να επιλέξει. Που την αλήθεια την γνώριζε. Κι όμως, πάλευε και ξαναπάλευε να μας (τους, στα χρόνια εκείνα...) πείσει για τη μία και μοναδική Αλήθεια. Και δε λέω να γίνουμε σαν κι Εκείνον (δε γίνεται, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό...), αλλά μπορούμε, έστω να προσπαθήσουμε, με πιο μαλακό λόγο (και αγάπη...) να περάσουμε τα μηνύματά μας. Έστω να προσπαθήσουμε. Δεν κάνω κήρυγμα σε κανέναν. Δεν είμαι άξια, για κάτι τέτοιο. Απλά σαν "άνοιξα την καρδιά μου" περισσότερο, είδα ένα άλλο αποτέλεσμα. Και σ' εμένα και στους ανθρώπους γύρω μου. Και στο πώς αλληλεπιδρούσαμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #7.283 12-08-24 16:22 Λε πλεχτουριάν εγκωμιάν - Νι τωρα ειναι οι καλές οι ώρες! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:36 Η rafaela11: #7.284 12-08-24 16:36 Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:42 Η Υδροχόος έγραψε: #7.285 12-08-24 16:42 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Guest 691153: #7.286 12-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.887 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο ilias90 έγραψε: #7.287 12-08-24 17:24 Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:29 Ο Guest 691153: #7.288 12-08-24 17:29 Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Υδροχόος έγραψε: #7.289 12-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να καταλάβεις κάτι, χωρίς αμφιβολία πάμε κατά διαόλου ως κοινωνία παγκοσμίως ( κανείς δεν το αμφισβήτησε αυτό, όπως επίσης κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τη συντονισμένη προσπάθεια να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο ανθρώπου χωρίς ταυτότητα εν γένει), ωστόσο σε επίπεδο ενδοσχολικής πραγματικότητας οφείλεις να συντονίσεις το διάλογο μεταξύ πολλών και διαφορετικών ιδιοσυγκρασιακα ατόμων, ορισμένων εκρηκτικών σίγουρα, γύρω απο τέτοια θέματα χωρίς να προπαγανδισεις προς καμια πλευρά τη " Σωστή " ή μη. Το πώς μπορούν να διαστρεβλωθουν τα λόγια σου και να βρεθείς υπόλογος ,ούτε που θα το καταλάβεις. Επίσης, το πόσα πολλά παιδιά εμφανίζουν πια ανησυχίες και θέματα που αφορούν τον αυτοπροσδιορισμό τους είναι μεγα ζήτημα στο οποίο κάποιος πρέπει να σταθεί με διακριτικότητα και να τα ακούσει ενεργητικά ( αυτό έχουν ανάγκη και όχι το "μαστίγωμα" και την απόρριψη. ) Αυτά, γιατί από την εκπαίδευση ξεκίνησε η ένταση σου.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #7.282 12-08-24 15:37 Δεν συμφωνώ, Ηλία μου. Το ότι αναζητάμε την αλήθεια, δε σημαίνει ότι πρέπει ν' αφήνουμε πίσω μας θύματα. Αυτό είναι και το εύκολο, αν το καλοσκεφτείς. Θα βόλευε και τον ίδιο το Χριστό, αυτό να επιλέξει. Που την αλήθεια την γνώριζε. Κι όμως, πάλευε και ξαναπάλευε να μας (τους, στα χρόνια εκείνα...) πείσει για τη μία και μοναδική Αλήθεια. Και δε λέω να γίνουμε σαν κι Εκείνον (δε γίνεται, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό...), αλλά μπορούμε, έστω να προσπαθήσουμε, με πιο μαλακό λόγο (και αγάπη...) να περάσουμε τα μηνύματά μας. Έστω να προσπαθήσουμε. Δεν κάνω κήρυγμα σε κανέναν. Δεν είμαι άξια, για κάτι τέτοιο. Απλά σαν "άνοιξα την καρδιά μου" περισσότερο, είδα ένα άλλο αποτέλεσμα. Και σ' εμένα και στους ανθρώπους γύρω μου. Και στο πώς αλληλεπιδρούσαμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #7.283 12-08-24 16:22 Λε πλεχτουριάν εγκωμιάν - Νι τωρα ειναι οι καλές οι ώρες! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:36 Η rafaela11: #7.284 12-08-24 16:36 Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:42 Η Υδροχόος έγραψε: #7.285 12-08-24 16:42 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Guest 691153: #7.286 12-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.887 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο ilias90 έγραψε: #7.287 12-08-24 17:24 Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:29 Ο Guest 691153: #7.288 12-08-24 17:29 Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Υδροχόος έγραψε: #7.289 12-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν συμφωνώ, Ηλία μου. Το ότι αναζητάμε την αλήθεια, δε σημαίνει ότι πρέπει ν' αφήνουμε πίσω μας θύματα. Αυτό είναι και το εύκολο, αν το καλοσκεφτείς. Θα βόλευε και τον ίδιο το Χριστό, αυτό να επιλέξει. Που την αλήθεια την γνώριζε. Κι όμως, πάλευε και ξαναπάλευε να μας (τους, στα χρόνια εκείνα...) πείσει για τη μία και μοναδική Αλήθεια. Και δε λέω να γίνουμε σαν κι Εκείνον (δε γίνεται, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό...), αλλά μπορούμε, έστω να προσπαθήσουμε, με πιο μαλακό λόγο (και αγάπη...) να περάσουμε τα μηνύματά μας. Έστω να προσπαθήσουμε. Δεν κάνω κήρυγμα σε κανέναν. Δεν είμαι άξια, για κάτι τέτοιο. Απλά σαν "άνοιξα την καρδιά μου" περισσότερο, είδα ένα άλλο αποτέλεσμα. Και σ' εμένα και στους ανθρώπους γύρω μου. Και στο πώς αλληλεπιδρούσαμε...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:22 Ο Valder έγραψε: #7.283 12-08-24 16:22 Λε πλεχτουριάν εγκωμιάν - Νι τωρα ειναι οι καλές οι ώρες! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:36 Η rafaela11: #7.284 12-08-24 16:36 Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:42 Η Υδροχόος έγραψε: #7.285 12-08-24 16:42 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Guest 691153: #7.286 12-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.887 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο ilias90 έγραψε: #7.287 12-08-24 17:24 Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:29 Ο Guest 691153: #7.288 12-08-24 17:29 Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Υδροχόος έγραψε: #7.289 12-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:36 Η rafaela11: #7.284 12-08-24 16:36 Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:42 Η Υδροχόος έγραψε: #7.285 12-08-24 16:42 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Guest 691153: #7.286 12-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.887 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο ilias90 έγραψε: #7.287 12-08-24 17:24 Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:29 Ο Guest 691153: #7.288 12-08-24 17:29 Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Υδροχόος έγραψε: #7.289 12-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:42 Η Υδροχόος έγραψε: #7.285 12-08-24 16:42 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Guest 691153: #7.286 12-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.887 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο ilias90 έγραψε: #7.287 12-08-24 17:24 Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:29 Ο Guest 691153: #7.288 12-08-24 17:29 Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Υδροχόος έγραψε: #7.289 12-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν...
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:54 Ο Guest 691153: #7.286 12-08-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.887 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο ilias90 έγραψε: #7.287 12-08-24 17:24 Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:29 Ο Guest 691153: #7.288 12-08-24 17:29 Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Υδροχόος έγραψε: #7.289 12-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ από το κλασικό esteki. Έχω κουραστεί που έχουν χωριστεί όλα σε δεξιά και αριστερά, σε κουλτούρα και μη. Όλα έχουν να κάνουν με μια πολιτική, όλα γυρνάνε εκεί. Click για ανάπτυξη... Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.887 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο ilias90 έγραψε: #7.287 12-08-24 17:24 Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:29 Ο Guest 691153: #7.288 12-08-24 17:29 Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Υδροχόος έγραψε: #7.289 12-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:29 Ο Guest 691153: #7.288 12-08-24 17:29 Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Υδροχόος έγραψε: #7.289 12-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Υδροχόος έγραψε: #7.289 12-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δε σε λέει κανείς τρελό ηλια. Τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά λέω ότι οι συνεχείς διαμάχες είναι ψυχοφθόρες ανεξαρτήτως ιδεολογίας , και ως εκ τούτου το καλύτερο κλίμα εδω Click για ανάπτυξη... Καλέ...ποιός θα έλεγε τρελό τον Ηλία ; Είναι δυνατόν ; Τον εκτιμάμε πολύ.- Άλλο είπαμε (είπα...), αλλά έχουν Ερμή ανάδρομο οι δίδυμοι, οπότε υπομονή...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:43 Ο Valder έγραψε: #7.290 12-08-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως δεν θα κάτσω και πολύ ακόμα, κουράστηκα να γράφω τα ίδια και να διαβάζω τα ίδια. Οπότε τη γωνιά θα σας την αδειάσω, ένας τρελός λιγότερος. Click για ανάπτυξη... Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 17:47 Η Υδροχόος έγραψε: #7.291 12-08-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη γίνεσαι παλαβιάρα μωρή καύλα, τσίλαρε. Πες κατι που να γουστάρεις. Εδω, χυμα, μιλα για οτι σου αρεσει. Μην εισαι reactive γίνε proactive. Δε σ αρεσουν οι διαθεσιμοι δρόμοι; Μαζι σου. Ουτε εμένα. Φτιάξε έναν και πάμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:06 Ο Valder έγραψε: #7.292 12-08-24 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ μια λέξη είπα χθες και μου βγήκε τ' όνομα. Και έβαλα και παπάκια (@), φαντάσου... Μπορείς να με μάθεις κι εμένα έτσι να μιλώ ; Θα το εκτιμούσα με ταχύρυθμα, για να μη χρονίσουμε κιόλας... Click για ανάπτυξη... Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:10 Η Υδροχόος έγραψε: #7.293 12-08-24 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α οχι εγω αυτό το @ το απήλαυσα δεόντως. Δεν κατάλαβα γιατι στην ειπε τοσο εντονα το παλικάρι, μάλλον παρεξηγησε και μιλησε υπερ του δέοντος έντονα, ο θεματοθετης απο κει εννοώ, αλλα οκ. Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος...
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Η rafaela11: #7.294 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχααααα...ωραία που το είπες !!! Και να φανταστείς ότι, κάποτε, οι δίπλα μάς κορόϊδευαν. Γιατί δεν ασχολιόμασταν με "βαριά" θέματα. Οπότε αποκτήσαμε τη φήμη των πιο..."ανάλαφρων", να το πω. Στα μυαλά κυρίως... Μας ζηλεύουν... Click για ανάπτυξη... Δεν μαρεσουν αυτές οι κουβέντες περί πολιτικής online καταρχάς γιατί παρεξηγουνται εύκολα, και κατά δεύτερον προτιμώ να τις κάνω προσωπικά με κάποιον. Θα κάτσω εγώ να σπάσω το κεφάλι μου ετσι; έχουμε και με μια ζωή να ασχοληθούμε. Κι ας είμαι και η πιο αδιάφορη του φορουμ, ούτε που με ενδιαφέρει. Πάντως εγώ δεν μίλησα για τον @ilias90 , δεν ξέρω καν για τι πράγμα μιλάτε. Συγγνώμη αν με παρεξήγησες Ηλία μου, δεν έχω κάτι μαζί σου! Ειναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό τώρα. Και εμένα με πιάνω σε φάσεις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση και μπορεί και να τσαντιστω, αλλά έκατσα και το φιλοσοφησα και λέω, ποιος θα νοιαστει στη τελική; αυτοί οι 1-2 μόνο που έχουμε έρθει κοντά και πλέον είναι άτομα της προσωπικής μου ζωής. Οι υπολοιποι; τίποτα, μόνο τις καρδιές μας θα χαλάσουμε Ας προχωρήσουμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το θεμα δεν ειναι οτι εχουν χωριστεί ολα σε δεξια και αριστερά, το θεαμ ειναι οτι λείπει η ανθρωπιά. Εδω περα και με τον "εχθρό" σου θα κατσιες να παίξεις κατι τοις να περασει η ωρα... Οι απεναντι ειναι εντελως παραφοροι και φανατισμενοι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #7.295 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ ναι, οκ. Μια χαρά. Δε με πείραξε...Θέλω να σου πω... Ο θεματοθέτης ήταν ;;; Ναι ; Χαχαχαααα...μπορεί να (του) χάλασα το savoir vivre του νήματος... Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, αλλά εχω εναν κανόνα, πριν του γαμήσεις το ταμ τιριρίμ του άλλου, κάνε την έρευνά σου ρε φιλε, δες αν το αρχιδια παει σε σενα, στο θεμα, σε οτιδήποτε, κι αν παει σε σενα, οκ πετα τα πυρηνικα και κανε ολοκαυτωμα. Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Η rafaela11: #7.296 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοιτα, κι εμενα μ αρεσει να τα χωνω σε φάση τι λες μωρη μαιμού του Φαραώ, Click για ανάπτυξη... Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:19 Η Υδροχόος έγραψε: #7.297 12-08-24 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτο μου ξένισε και δε μου αρεσε το εν λογω ξεσπασμα, ασχετα αν εσυ το δέχτηκες χωρίς πολλή αντιδραση. Click για ανάπτυξη... Επειδή, ακριβώς, δεν είχε καμία βάση το δέχτηκα. Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Ίσα ίσα μπαίνω στον πειρασμό, την άποψη που έχει (ο χ, ψ...) και που καθόλου δε με "ξέρει", να του την κάνω ακόμα χειρότερη...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:22 Ο Valder έγραψε: #7.298 12-08-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσένα σαρεσει, όμως ένα καλό να σε δώσει ο άλλος με αγκαλιές και φιλιά θα τον υποδεχτείς. Δεν είσαι κακή μουχριτσα, και ας θες να φαίνεσαι κακός καμία φορά Click για ανάπτυξη... Να σου μιλήσω ευθέως και χύμα; Κι εγω εχω κατι @@ σαν καμπάνες, αλλά κανείς δε με ρώτησε γι αυτά, ουτε μου ζήτησε να τα περιφέρω και να τα κοπανάω πάνω στα τραπέζια των άλλων ανθρώπων "πάρτα ρε δες ποιος ειμαι, τι μπορω να σου κάνω, μπορω να σου κόψω το κεφάλι, μπορω να σου λιωσω τα χέρια κλπ". Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι οτι ο διάλογος στο νετ εχει οπισθοδρομήσει αταβιστικά σε μια εποχή του λίθου όπου ο Κρο Μανιον επεριφέρετο με ενα ακανθωδες ρόπαλο ανα χείρας έτοιμος να σε κάνει χαλκομανία στη σπηλιά σου. Και είμαι σε φάση νταξει τσιλάρετε, κι εμείς έχουμε οτι έχετε αλλά δεν το κάνουμε και θέμα. Σαν τα hotshot boys στην αεροπορία που μολις κανουν 2-3 ωρες πτήσης είναι σε φάση "γιεα, πάμε να φάμε ολους τους οχτρούς" και βλέπεις τον έμπειρο σμηναγό με τις 10.000 ωρες να ειναι σε φάση "οκ dude whatever" αλλά όταν έρθει η ωρα της πραγματικής μάχης ο έμπειρος θα γινει Σατανάς και θα σου παρει την ψυχή, ενω ο "πράσινος" θα χεστει επάνω του.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:23 Ο Guest 691153: #7.299 12-08-24 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 363 364 365 366 367 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 365 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τι να κάτσω να πω, με συγχωρείς, σε κάποιον που τόσα συμπεράσματα έβγαλε από μια λέξη ; Δεν μπαίνω καν στον κόπο. Click για ανάπτυξη... Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.782 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:24 Ο Valder έγραψε: #7.300 12-08-24 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω.
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Οχι, να του πείς "ρε μαλάκα, είσαι βουρ ηλίθιο ή το παίζεις;". Ο τυπας μπήκε σε σχιζοφρενικό παραλήρημμα και αρχισε να σου κανει κανονικότατη επίθεση απο μια πρόταση που είπες, που στο κατω κατω κυριολεκτικα τον υπερασπιζόσουν με αυτό, του έλεγες οτι θελει κουράγιο να αποδεχτείς στη κοινωνία οτι είσαι γκει. Εκει δε θελει ουτε καλοσυνη ουτε τιποτα Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία. Έγινε. Πάμε παρακάτω.