Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Πού να σου εξηγώ τώρα...:hehe:

Πάντως σε θαυμάζω. Εγώ...δίπλα με το σταγονόμετρο. Δεν την παλεύω. Μια χαρά ψύχραιμη είσαι κι ας φαίνεται, εν πρώτοις, το αντίθετο...:hehe:
Εχμ πουλακι μου...στην αρχη δεν φαινομαι...μετα με καταλαβαινουν οι αλλοι.... :hehe:

1652636227368.png

Εχμ πουλακι μου...στην αρχη δεν φαινομαι...μετα με καταλαβαινουν οι αλλοι.... :hehe:

1652636227368.png
Ομολογώ ότι μία φορά που διαφωνήσαμε σε κάτι είχα σκιαχτεί από το πως μου μίλαγες :hehe:

Υ. Γ Ελπίζω αυτό το μήνυμα να μην αποτελέσει αφορμή για έναν καινούργιο καβγά :hehe:

Το πως τα κατάφερα να γράφω συνεχόμενα 3 ώρες και να ΜΗΝ προλάβω να βγάλω όλα τα υποερωτήματα με ξεπερνάει. Το τελευταίο που περίμενα ήταν να είναι ο χρόνος το εμπόδιο. Rant over.

POV: Πως να την πέσεις στον γιο του καθηγητή ,pick up line
Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή

έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα :angel:
σε περίπτωση που δεν κατάλαβες τι βίντεο .......λέει i am Joseph Μουρίνιο , προπονητής ,και καλα η τακτική σου ήταν τόσο καλή που ξέρεις να παίζεις μπαλα

σε περίπτωση που δεν κατάλαβες τι βίντεο .......λέει i am Joseph Μουρίνιο , προπονητής ,και καλα η τακτική σου ήταν τόσο καλή που ξέρεις να παίζεις μπαλα
*Tik tok inspired*

Ναι βρε έτσι χώνομαι, όχι ότι με το γιο του έχω έτσι και αλλιώς επαφές και γι'αυτό του έστειλα :P

Η @Ioannidou : δεν μου την πέφτει κανείς
Εν τω μεταξύ η ίδια : σε όλο το φωτό η μόνη με ντύσιμο θεσαλλονικιας
:laugh:

Η @Ioannidou : δεν μου την πέφτει κανείς
Εν τω μεταξύ η ίδια : σε όλο το φωτό η μόνη με ντύσιμο θεσαλλονικιας
:laugh:
Και που κολλάει το(απλό μου ) ντύσιμο :wheel::pfff:

Δεν θα στην πεσει κανεις (της ηλικιας σου)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back