Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Azur

Δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 552 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,356 μηνύματα.
Μα δεν προσβάλλεις κανέναν. Και αν το έχεις κάνεις, ξηγιέσαι σταράτα και ζητάς συγγνώμη.

Τα πούστικα είναι για τους πούστηδες, κι εσύ δεν είσαι πούστης.
Παλιά στα 20 μου, πάλι τα ιδια μυαλα ειχα πολιτικα. Συντηρητικός ναι;

Ε τοτε το πουστης το λεγα προσβλητικά, ξερεις με την κακή πρόθεση, για τους ανθρωπους αλλων προτιμησεων. Ημουνα μικρό, είχα άλλα μυαλά απο θεμα ωριμότητας.

Πλέον αν με δεις να το πω θα το πω για ολους τους αλλους εκτος απο εκείνους. Για θεμα συμπεριφοράς. Πχ γαμήσου πούστη, στη βονταφον που πέφτει καθε 2 ωρες.

Κοίτα, αν και στρέητ κι εγω προβοσκίδες μπορεί να κοιταξω σε καμια τσόντα, όλο μουνί μουνί το βαριέται η ψυχή σου. Δεν κομπλάρω να πω οτι εχω περιέργεια για πολλά. Γι αυτο και δε μπορεί κανείς πλέον να μου πει τίποτα οτι τα βαζω με κοινωνικές ομάδες. Καμία σχέση απολύτως. Εχω ανοιχτει τελείως χωρίς ντροπές και μαλακίες.

Γαμηθείτε οπως αγαπάτε, κάνει καλό. Σιγα που θα δωσουμε και λογαριασμό.

Azur

Δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 552 μηνύματα.
Ε τοτε το πουστης το λεγα προσβλητικά, ξερεις με την κακή πρόθεση, για τους ανθρωπους αλλων προτιμησεων. Ημουνα μικρό, είχα άλλα μυαλά απο θεμα ωριμότητας.
Κι εγώ σκέφτομαι πολλές φορές από μέσα μου «Τι κάνω ο πούστης» κ.λπ. για τον εαυτό μου. Ή μπορεί να λέω από μέσα μου για τον εαυτό μου ότι είμαι τσούλα ή πουτάνα. Και γενικά έχω την τάση να επανοικειοποιούμαι όρους που είναι ή θεωρούνται προσβλητικοί, αλλά εγώ δεν τους βλέπω προσβλητικά για τον εαυτό μου.

Επίσης, δεν έχω θέμα να με προσφωνήσει κάποιος έτσι, όταν είναι πραγματικά δικός μου άνθρωπος και στο κατάλληλο πλαίσιο. Μάλιστα, θέλω να μάθω και καλιαρντά :P

Χαίρομαι απίστευτα τους ανθρώπους που εκφράζουν με θάρρος την άποψή τους (κι ας μην είναι σύμφωνη με τη δική μου) και που αναγνωρίζουν και παραδέχονται τα λάθη τους. Εννοείται πως είσαι ένας από αυτούς <3
Δεν κομπλάρω να πω οτι εχω περιέργεια για πολλά.
Κι εγώ. Μάλιστα, αν και θεωρώ τον εαυτό μου γκέι, θέλω να κάνω σεξ και με γυναίκα. Με μία έμπιστη φίλη μου που είναι κι αυτή open minded.
Γαμηθείτε οπως αγαπάτε, κάνει καλό.
Από το στόμα σου και στου κώλου μου την οπή :laugh:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,356 μηνύματα.
Κι εγώ σκέφτομαι πολλές φορές από μέσα μου «Τι κάνω ο πούστης» κ.λπ. για τον εαυτό μου. Ή μπορεί να λέω από μέσα μου για τον εαυτό μου ότι είμαι τσούλα ή πουτάνα. Και γενικά έχω την τάση να επανοικειοποιούμαι όρους που είναι ή θεωρούνται προσβλητικοί, αλλά εγώ δεν τους βλέπω προσβλητικά για τον εαυτό μου.

Κι εγω το ίδιο!
Επίσης, δεν έχω θέμα να με προσφωνήσει κάποιος έτσι, όταν είναι πραγματικά δικός μου άνθρωπος και στο κατάλληλο πλαίσιο. Μάλιστα, θέλω να μάθω και καλιαρντά :P
Εχω βρει σαιτ αλλα εχει πεντε δεκα εκφρασεις μονο, το μουτζό θυμαμαι μόνο κι ένα με κατι τσοπάνη που έλεγε.
Χαίρομαι απίστευτα τους ανθρώπους που εκφράζουν με θάρρος την άποψή τους (κι ας μην είναι σύμφωνη με τη δική μου) και που αναγνωρίζουν και παραδέχονται τα λάθη τους. Εννοείται πως είσαι ένας από αυτούς <3
Να σαι καλα φιλε, ειναι μεγαλη χαρά που σ εχουμε τριγυρω!
Κι εγώ. Μάλιστα, αν και θεωρώ τον εαυτό μου γκέι, θέλω να κάνω σεξ και με γυναίκα. Με μία έμπιστη φίλη μου που είναι κι αυτή open minded.
Αχ σατανά τέτοια λέγε μου!

Από το στόμα σου και στου κώλου μου την οπή :laugh:
Ειθε να χαμογελάσει ο κώλος σου πλατιά πλατιά!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,714 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,865 μηνύματα.

Azur

Δραστήριο μέλος

Εντάξει, δεν το σκέφτηκα πολλή ώρα πριν το γράψω. Μη βαράτε :lol:

@Kate1914, δε θα 'θελες να έβαζα εγώ την επόμενη λέξη :lol:

Τελευταία επεξεργασία:

Azur

Δραστήριο μέλος

1 εβδομάδα skinhead και δεν το μετανιώνω
Εμένα το μαλλί μου είναι μέχρι τη μέση της πλάτης (το έχω πιασμένο) και πρέπει να κουρευτώ. Να σου δώσω λίγο από το δικό μου για να μην κρυώνεις κιόλας; :P

Πέρα από την πλάκα, μπράβο σου, Γιάννη. Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που δοκιμάζουν και έχουν αυτοπεποίθηση (γιατί η δική μου από τα παιδικάτα μου είναι στο μηδέν).

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,714 μηνύματα.
Να σου δώσω λίγο από το δικό μου για να μην κρυώνεις κιόλας;
Και από Δευτέρα πέφτουμε στο μείον ξανά εδώ πάνω. Άσε, πάλι θα γίνει πίκρα το σκοπέτο και πάλι θα κρυώνουν τα δαχτύλια του ποδιού χδ. Στείλτα με boxnow :lol:
Πέρα από την πλάκα, μπράβο σου, Γιάννη. Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που δοκιμάζουν και έχουν αυτοπεποίθηση (γιατί η δική μου από τα παιδικάτα μου είναι στο μηδέν).
Βασικά το skinhead με έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση. Εγώ μέχρι πριν τον στρατό το μαλλί το ήθελα λίγο μακρύ. Δεν ξέρω γιατί αλλά από όταν μας έδωσε στο ΚΕΕΔ του Μεγάλου Πεύκου ένας ανθυπολοχαγός ρητή εντολή όλοι μέχρι τη Δευτέρα να τα έχουμε πάρει με την ψιλή στο μηδέν έγινα άλλος άνθρωπος. Έβγαινα εξοδούχος στην Αθήνα με παλιό στεκίτη και κυκλοφορούσα τέρμα ανεβασμένος. Να βλέπω τα απαξιωτικά βλέμματα της σαπισμένης κοινωνίας πάνω μου και να τα περιφρονώ μπροστά τους. Εγώ που μέχρι πριν ένα χρόνο μέχρι και μέσα στο μαγαζί με τη κουκούλα έμπαινα λες και πήγα για ληστεία.

Azur

Δραστήριο μέλος

Βασικά το skinhead με έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση.
Σε καταλαβαίνω. Βγάζει μια αντρίλα, μια βαρβατίλα :laugh:

Εγώ που είμαι μια θηλυκή, εκλεπτυσμένη προσωπικότητα (μη χέσω), δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με skinhead :P
Να βλέπω τα απαξιωτικά βλέμματα της σαπισμένης κοινωνίας πάνω μου και να τα περιφρονώ μπροστά τους.
Είχα φίλους Αλβανούς που έκαναν τέτοια κουρέματα και μου έλεγαν ότι μερικοί τους περνούσαν για φασίστες. Καλά κάνεις και τα περιφρονείς.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,541 μηνύματα.
Καλημέρα, ξύπνησα στις 4 το πρωί για να διαβάσω για το μάθημα που δίνω στις 9 πρωί Σαββατιατικα :dizzy2::no:
Εσείς πως θα περάσετε το ΣΚ σας;

Α και καλό μήνα!

Τελευταία επεξεργασία:

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,424 μηνύματα.
Καλημέρα, ξύπνησα στις 4 το πρωί για να διαβάσω για το μάθημα που δίνω στις 9 πρωί Σαββατιατικα :dizzy2::no:
Εσείς πως θα περάσετε το ΣΚ σας;

Α και καλό μήνα!
Καλημέρα, καλό μήνα και καλή επιτυχία!
:morning1:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,865 μηνύματα.
Καλό μήνα! :)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Και από Δευτέρα πέφτουμε στο μείον ξανά εδώ πάνω. Άσε, πάλι θα γίνει πίκρα το σκοπέτο και πάλι θα κρυώνουν τα δαχτύλια του ποδιού χδ. Στείλτα με boxnow :lol:

Βασικά το skinhead με έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση. Εγώ μέχρι πριν τον στρατό το μαλλί το ήθελα λίγο μακρύ. Δεν ξέρω γιατί αλλά από όταν μας έδωσε στο ΚΕΕΔ του Μεγάλου Πεύκου ένας ανθυπολοχαγός ρητή εντολή όλοι μέχρι τη Δευτέρα να τα έχουμε πάρει με την ψιλή στο μηδέν έγινα άλλος άνθρωπος. Έβγαινα εξοδούχος στην Αθήνα με παλιό στεκίτη και κυκλοφορούσα τέρμα ανεβασμένος. Να βλέπω τα απαξιωτικά βλέμματα της σαπισμένης κοινωνίας πάνω μου και να τα περιφρονώ μπροστά τους. Εγώ που μέχρι πριν ένα χρόνο μέχρι και μέσα στο μαγαζί με τη κουκούλα έμπαινα λες και πήγα για ληστεία.
Λεπίδι γυμνό πάνω στο κεφάλι φίλε. Πιο κατω κι απο το μηδεν της μηχανής. Λείο και ζεστο μέρος ειναι η καράφλα μετά.

Ειχα μακρια μαλλια ως τα 30 και μετα αρχισα να τα χανω γιατί ειμαι γιος του πατερα μου (πιθανότατα). Και τότε άρχισα να τα ξυρίζω με λεπίδι.

Δεν νιωθω τόσο καύλα όσο οταν ειχα μακριά μαλλιά, έχω χάσει πολλή αυτοπεποίθηση γιατί ήμουν πραγματικά πολύ ωραίος μικρός, σε σχέση με τώρα, αλλά εχει μια άνεση η τέρμα σκιν καράφλα εχει ενα ωραιο στυλ οντως.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,424 μηνύματα.
@Azur ωραία φωτογραφία στην υπογραφή.
Βλέπω πάει η κουτσομούρα :P

Azur

Δραστήριο μέλος

@Azur ωραία φωτογραφία στην υπογραφή.
Βλέπω πάει η κουτσομούρα :P
Σκέφτηκα πως επειδή έχω τον χαμαιλέοντα για εικόνα προφίλ να μην βάλω κι άλλο ζωάκι και το κάνω ζωολογικό κήπο :P

Κι εμένα μου αρέσει η κουτσομούρα, και ίσως την ξαναβάλω ως υπογραφή αν ταιριάζει με νέα εικόνα προφίλ.

Σε ευχαριστώ, Ρίντερ <3

Valder

Τιμώμενο Μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,319 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά.

Ωραίο καιρό έχει σήμερα.🙂🙂

IMG_1235.png

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,618 μηνύματα.
Θα έπρεπε να ανοίξω ένα κανάλι στο youtube με ερασιτεχνικές μαστοριές. :cool:
Πως για παράδειγμα καθαρίζεις ένα κτήμα-ζούγκλα από βάτα (αυτά τα σκληρά παλιόχορτα με τα αγκάθια).
Ή πως να ανοίγεις ένα μεσαιωνικό πορτάκι όταν δεν έχεις κλειδί. :D

1738741722334.png

Azur

Δραστήριο μέλος

Και δεν ανοίγεις; :D

Εγώ ένα μπλογκ εκπαιδευτικού περιεχομένου θέλω να φτιάξω, αλλά πρέπει να ρίξω τρομερή δουλειά και προς το παρόν δεν έχω χρόνο.