Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,656 μηνύματα.
Δεν θυμάμαι Ιον, αλλα αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση και την θυμάμαι μην διστάσεις να ρωτήσεις@Ουριήλ στην τελευταία άσκηση του ακουστικού έπιανες τίποτα ???
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,577 μηνύματα.
Εγώ το δηλώνω από τώρα, στο επόμενο παιχνίδι το πρώτο μου μήνυμα θα είναι ψήφος στην αδυσώπητη. Χωρίς κανένα κριτήριο.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,940 μηνύματα.
Καλά δεν έχω και παράπονο, καλά που ήρθε και εκείνη και είχαμε παίκτες
Με αυτή θυμάμαι που είχα ρίξει την κάρτα άκυρα. Πόσο χαζά θέλω να παίξω; Ναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε αυτό αν ήσουν μέσα ήθελα να είσαι η πρώτη μου ψήφος γιατί πολύ απλά με κάποιον περίεργο τρόπο εξαιτίας μου θα έβγαινες, σε όποια ομάδα και να ήσουνΕγώ το δηλώνω από τώρα, στο επόμενο παιχνίδι το πρώτο μου μήνυμα θα είναι ψήφος στην αδυσώπητη. Χωρίς κανένα κριτήριο.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,378 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ, για αυτό σε είχα κάνει ταγκ κ χτες ... Στις εκθέσεις σχετικά οκ αν και πρέπει να μειώσω τον χρόνο , κείμενα οκ ... Το χειρότερο μου είναι το ακουστικόΔεν θυμάμαι Ιον, αλλα αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση και την θυμάμαι μην διστάσεις να ρωτήσεις
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,656 μηνύματα.
Πάντα είναι ένα θέμα το ακουστικο ειδικά αν είναι περίπτωση που δεν μπορείς να ακούσεις αλλά μην αγχώνεσαι τόσο. Θυμάμαι είχες πει ότι δεν δυσκολεύεσαι πλέον να καταλάβεις την ομιλία. Συνέχισε να ακούς και να βλέπεις ειδήσεις, σειρές στα Γαλλικά και θα τα πας εξαίσια!Ευχαριστώ πολύ, για αυτό σε είχα κάνει ταγκ κ χτες ... Στις εκθέσεις σχετικά οκ αν και πρέπει να μειώσω τον χρόνο , κείμενα οκ ... Το χειρότερο μου είναι το ακουστικό
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,378 μηνύματα.
Μα ναι όταν βλέπω τηλεόραση κλπ νιώθω καλύτερα αλλά η επίδοση μου είναι ίδιαΠάντα είναι ένα θέμα το ακουστικο ειδικά αν είναι περίπτωση που δεν μπορείς να ακούσεις αλλά μην αγχώνεσαι τόσο. Θυμάμαι είχες πει ότι δεν δυσκολεύεσαι πλέον να καταλάβεις την ομιλία. Συνέχισε να ακούς και να βλέπεις ειδήσεις, σειρές στα Γαλλικά και θα τα πας εξαίσια!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,577 μηνύματα.
Μην ανησυχείς, λίγο ήθελες να με κάνεις να παραιτηθώ και από ΣΕΣε αυτό αν ήσουν μέσα ήθελα να είσαι η πρώτη μου ψήφος γιατί πολύ απλά με κάποιον περίεργο τρόπο εξαιτίας μου θα έβγαινες, σε όποια ομάδα και να ήσουν
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,466 μηνύματα.
Μα κάπως έτσι, δε γίνεται ; Στην αρχή ειδικά ;Εγώ το δηλώνω από τώρα, στο επόμενο παιχνίδι το πρώτο μου μήνυμα θα είναι ψήφος στην αδυσώπητη. Χωρίς κανένα κριτήριο.
Οι ψήφοι είναι ό,τι να 'ναι...
Ειδικά ο @giannhs2001 το 'χει τάμα να ψηφίζει πρώτος...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 56 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- giannhs2001
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- Joji
- Friday_k
- Μήτσος10
- American Economist
- Memetchi
- jellojina
- Scandal