Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,436 μηνύματα.
Αν και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω, μ' αυτό που λες, θα πω ότι συμφωνώ...Εγώ θέλω να σε δω σε ρόλο μαφιόζου πάντως. Πιστεύω ότι θα ήσουν πολύ καλή σε κακούς ρόλους.
Γενικά έχω μια ροπή προς τους "κακούς" ρόλους. Με ιντριγκάρουν περισσότερο...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,036 μηνύματα.
Με τους καλούς πιστεύω ότι απλα χάνεσαι γιατί βλέπεις τα πάντα ύποπτα και σε τρώει το overthinking.Αν και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω, μ' αυτό που λες, θα πω ότι συμφωνώ...
Θα χαιρομουν να σε έχω ως μαφιόζο μου πάντως. Άνευ αδυσώπητης, φυσικά. Μακριά κι αλάργα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,565 μηνύματα.
Εμένα πότε θα μου δοθεί η ευκαιρία να ξεσκεπάσω κάποιον
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Καλά...αν είμαι μαφιόζα μαζί μ' εσένα, τέτοιες ικανότητες θ' αποκτήσω που με βλέπω "Νονό" !!Με τους καλούς πιστεύω ότι απλα χάνεσαι γιατί βλέπεις τα πάντα ύποπτα και σε τρώει το overthinking.
Θα χαιρομουν να σε έχω ως μαφιόζο μου πάντως. Άνευ αδυσώπητης, φυσικά. Μακριά κι αλάργα.
Μακάρι, πάντως...Δεν είναι καθόλου λίγο πράγμα να είσαι μαζί με τον ultra...Θα 'χω να το λέω...Θα το βάλω στο βιογραφικό μου τού Παλέρμο...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,565 μηνύματα.
Εγώ πάντως το επιβεβαιώνω αυτό! Φοβερός!Μακάρι, πάντως...Δεν είναι καθόλου λίγο πράγμα να είσαι μαζί με τον ultra...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Καλέ, ναι !! Και ως ΣΕ ήταν τρομερός !!Εγώ πάντως το επιβεβαιώνω αυτό! Φοβερός!
Έχω δηλώσει πολύ μεγάλη θαυμάστριά του, γενικά. Είναι παιδί διαμάντι...
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,205 μηνύματα.
Ειλικρινά δεν ξέρω πώς κατάφερε να κάνει ΣΕ μόνος του, εμείς δύο ήμασταν και τα είχαμε παίξειΚαλέ, ναι !! Και ως ΣΕ ήταν τρομερός !!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,036 μηνύματα.
Άντε βρεΕγώ πάντως το επιβεβαιώνω αυτό! Φοβερός!
Είχα δώσει ο,τι καλύτερο μπορούσα η αλήθεια είναι. Και χαίρομαι διπλά που περάσατε σούπερ ! Στο επόμενο, αν καταφέρω να κάνω ΣΕ, σας περιμένει μια τεράστια έκπληξη.Καλέ, ναι !! Και ως ΣΕ ήταν τρομερός !!
Έχω δηλώσει πολύ μεγάλη θαυμάστριά του, γενικά. Είναι παιδί διαμάντι...
Ριντερ μου εσείς λογικό είναι να τρέχατε και να μην φτάνετε αφού κάνατε ερωτικές εξομολογήσεις ο ένας στον άλλον με τσιτάτα από έργα του Σέξπιρ.Ειλικρινά δεν ξέρω πώς κατάφερε να κάνει ΣΕ μόνος του, εμείς δύο ήμασταν και τα είχαμε παίξει
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,929 μηνύματα.
Το ακριβώς αντίθετο από εμένα δηλαδήΕγώ θέλω να σε δω σε ρόλο μαφιόζου πάντως. Πιστεύω ότι θα ήσουν πολύ καλή σε κακούς ρόλους.
Και εμένα με ιντριγκάρουν Υδροχόε, νομίζω φάνηκε άλλωστε τόσες φορές ότι είμαι παιδί της νύχτας, πώς να το κάνουμεΑν και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω, μ' αυτό που λες, θα πω ότι συμφωνώ...
Πάντως αν τύχαινε ποτέ να παίξουμε μαζί στη μαφία, πιστεύω πως θα ήσουν πολύ καλή συμπαίκτρια. Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό.
Αν και από την άλλη, πιστεύω πως αρκετά έπαιξε η αδυσώπητη (απαιτώ αλλαγή ψευδωνύμου μετά το νικηφόρο #50, που να αναδεικνύει (την έλλειψη) το(υ) ταλέντο(υ) μου). Αλήθεια θέλω να γίνω και πολίτης κάποια στιγμή
Poirot
Περιβόητο μέλος
Σε άσχετα νέα, υπέπεσα στο αμάρτημα της σοκολάτας Ντουμπάι σήμερα, δοκίμασα ένα κομματάκι από μία συμφοιτήτρια. Δεν είναι άσχημη, θέλω να πάω να πάρω κάποια στιγμή.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,657 μηνύματα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Εντάξει...μετά το τελευταίο Παλέρμο, σού "βγάζω το καπέλο". Το πήγατε πολύ καλά !!Και εμένα με ιντριγκάρουν Υδροχόε, νομίζω φάνηκε άλλωστε τόσες φορές ότι είμαι παιδί της νύχτας, πώς να το κάνουμε
Πάντως αν τύχαινε ποτέ να παίξουμε μαζί στη μαφία, πιστεύω πως θα ήσουν πολύ καλή συμπαίκτρια. Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό.
Κι εγώ θα το ήθελα πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ενεργείς...
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,205 μηνύματα.
Ο Σαίξπηρ που ανέφερε ο @ultraviolence προς απάντησή σου.Σε άσχετα νέα, υπέπεσα στο αμάρτημα της σοκολάτας Ντουμπάι σήμερα, δοκίμασα ένα κομματάκι από μία συμφοιτήτρια. Δεν είναι άσχημη, θέλω να πάω να πάρω κάποια στιγμή.
"Be ruled by me. Forget to think of her".
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,657 μηνύματα.
Δοκιμασε αν βρεις τυπου προφιτερολ ντουμπαι ... Είναι τρομεροΣε άσχετα νέα, υπέπεσα στο αμάρτημα της σοκολάτας Ντουμπάι σήμερα, δοκίμασα ένα κομματάκι από μία συμφοιτήτρια. Δεν είναι άσχημη, θέλω να πάω να πάρω κάποια στιγμή.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Το είδα κι εγώ αλλά.... είπα να μην βάλω φιτιλιές.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Αυτή απλά μου έδωσε λίγη σοκολάτα Ντουμπάι, με εσένα θα πάω ταξίδι στο Ντουμπάι.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Το θέμα όμως είναι..εσύ γιατί την δέχθηκες ενώ έχεις σοβαρό δεσμό με το κορίτσι;Αυτή απλά μου έδωσε λίγη σοκολάτα Ντουμπάι, με εσένα θα πάω ταξίδι στο Ντουμπάι.
Αλλά οκ, ας μη βάζω λάδι στην φωτιά.
#μετηνΡιντερ
Poirot
Περιβόητο μέλος
E εντάξει δεν ήταν παρεξηγήσιμο, μου ρίχνει αρκετά χρόνια η συγκεκριμένη. Κοντά στην ηλικία σου πρέπει να είναι!Το θέμα όμως είναι..εσύ γιατί την δέχθηκες ενώ έχεις σοβαρό δεσμό με το κορίτσι;
Αλλά οκ, ας μη βάζω λάδι στην φωτιά.
#μετηνΡιντερ
1-1
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Τον κακό σου τον καιρό.E εντάξει δεν ήταν παρεξηγήσιμο, μου ρίχνει αρκετά χρόνια η συγκεκριμένη. Κοντά στην ηλικία σου πρέπει να είναι!
1-1
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- giannhs2001
- rafaela11
- Μήτσος10
- American Economist
- Memetchi
- Joji
- jellojina
- Scandal
- Hased Babis
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.