Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,436 μηνύματα.
Εγώ θέλω να σε δω σε ρόλο μαφιόζου πάντως. Πιστεύω ότι θα ήσουν πολύ καλή σε κακούς ρόλους. :hmm:
Αν και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω, μ' αυτό που λες, θα πω ότι συμφωνώ...:P

Γενικά έχω μια ροπή προς τους "κακούς" ρόλους. Με ιντριγκάρουν περισσότερο...

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,036 μηνύματα.
Αν και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω, μ' αυτό που λες, θα πω ότι συμφωνώ...:P

Με τους καλούς πιστεύω ότι απλα χάνεσαι γιατί βλέπεις τα πάντα ύποπτα και σε τρώει το overthinking.
Θα χαιρομουν να σε έχω ως μαφιόζο μου πάντως. Άνευ αδυσώπητης, φυσικά. Μακριά κι αλάργα. :hehe:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,565 μηνύματα.
Εμένα πότε θα μου δοθεί η ευκαιρία να ξεσκεπάσω κάποιον :cray:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Με τους καλούς πιστεύω ότι απλα χάνεσαι γιατί βλέπεις τα πάντα ύποπτα και σε τρώει το overthinking.
Θα χαιρομουν να σε έχω ως μαφιόζο μου πάντως. Άνευ αδυσώπητης, φυσικά. Μακριά κι αλάργα. :hehe:
Καλά...αν είμαι μαφιόζα μαζί μ' εσένα, τέτοιες ικανότητες θ' αποκτήσω που με βλέπω "Νονό" !!

Μακάρι, πάντως...Δεν είναι καθόλου λίγο πράγμα να είσαι μαζί με τον ultra...Θα 'χω να το λέω...Θα το βάλω στο βιογραφικό μου τού Παλέρμο...

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,565 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,205 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,036 μηνύματα.
Εγώ πάντως το επιβεβαιώνω αυτό! Φοβερός!
Άντε βρε :redface:
Καλέ, ναι !! Και ως ΣΕ ήταν τρομερός !!
Είχα δώσει ο,τι καλύτερο μπορούσα η αλήθεια είναι. Και χαίρομαι διπλά που περάσατε σούπερ ! Στο επόμενο, αν καταφέρω να κάνω ΣΕ, σας περιμένει μια τεράστια έκπληξη. ;)
Έχω δηλώσει πολύ μεγάλη θαυμάστριά του, γενικά. Είναι παιδί διαμάντι...<3
:hug:
Ειλικρινά δεν ξέρω πώς κατάφερε να κάνει ΣΕ μόνος του, εμείς δύο ήμασταν και τα είχαμε παίξει :upside:
Ριντερ μου εσείς λογικό είναι να τρέχατε και να μην φτάνετε αφού κάνατε ερωτικές εξομολογήσεις ο ένας στον άλλον με τσιτάτα από έργα του Σέξπιρ. :pfff:

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,929 μηνύματα.
Εγώ θέλω να σε δω σε ρόλο μαφιόζου πάντως. Πιστεύω ότι θα ήσουν πολύ καλή σε κακούς ρόλους. :hmm:
Το ακριβώς αντίθετο από εμένα δηλαδή :lol:

Και εμένα με ιντριγκάρουν Υδροχόε, νομίζω φάνηκε άλλωστε τόσες φορές ότι είμαι παιδί της νύχτας, πώς να το κάνουμε :laugh:
Πάντως αν τύχαινε ποτέ να παίξουμε μαζί στη μαφία, πιστεύω πως θα ήσουν πολύ καλή συμπαίκτρια. Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό.

Αν και από την άλλη, πιστεύω πως αρκετά έπαιξε η αδυσώπητη (απαιτώ αλλαγή ψευδωνύμου μετά το νικηφόρο #50, που να αναδεικνύει (την έλλειψη) το(υ) ταλέντο(υ) μου). Αλήθεια θέλω να γίνω και πολίτης κάποια στιγμή

Poirot

Περιβόητο μέλος

Σε άσχετα νέα, υπέπεσα στο αμάρτημα της σοκολάτας Ντουμπάι σήμερα, δοκίμασα ένα κομματάκι από μία συμφοιτήτρια. Δεν είναι άσχημη, θέλω να πάω να πάρω κάποια στιγμή.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,657 μηνύματα.
@Micro...η @Λένω και ο @Azur...έπιασαν κουβεντολόι στις Σκέψεις...:pfff:

Υ.Σ. Παρακαλώ, όπως εκτιμηθεί, δεόντως, "το κάρφωμα"...
Ορίστε το φακελάκι σας γιατρέ μου . Ελπίζω να ξανασυνεργαστούμε

1736540977277.png

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Και εμένα με ιντριγκάρουν Υδροχόε, νομίζω φάνηκε άλλωστε τόσες φορές ότι είμαι παιδί της νύχτας, πώς να το κάνουμε :laugh:
Πάντως αν τύχαινε ποτέ να παίξουμε μαζί στη μαφία, πιστεύω πως θα ήσουν πολύ καλή συμπαίκτρια. Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό.
Εντάξει...μετά το τελευταίο Παλέρμο, σού "βγάζω το καπέλο". Το πήγατε πολύ καλά !!

Κι εγώ θα το ήθελα πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ενεργείς...<3

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,205 μηνύματα.
Σε άσχετα νέα, υπέπεσα στο αμάρτημα της σοκολάτας Ντουμπάι σήμερα, δοκίμασα ένα κομματάκι από μία συμφοιτήτρια. Δεν είναι άσχημη, θέλω να πάω να πάρω κάποια στιγμή.
Ο Σαίξπηρ που ανέφερε ο @ultraviolence προς απάντησή σου.
"Be ruled by me. Forget to think of her".
Royal Family Drama GIF by PBS

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,657 μηνύματα.
Δοκιμασε αν βρεις τυπου προφιτερολ ντουμπαι ... Είναι τρομερο

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Αυτή απλά μου έδωσε λίγη σοκολάτα Ντουμπάι, με εσένα θα πάω ταξίδι στο Ντουμπάι. :give_rose:
Το θέμα όμως είναι..εσύ γιατί την δέχθηκες ενώ έχεις σοβαρό δεσμό με το κορίτσι; :pfff:
Αλλά οκ, ας μη βάζω λάδι στην φωτιά.

#μετηνΡιντερ

Poirot

Περιβόητο μέλος

Το θέμα όμως είναι..εσύ γιατί την δέχθηκες ενώ έχεις σοβαρό δεσμό με το κορίτσι; :pfff:
Αλλά οκ, ας μη βάζω λάδι στην φωτιά.

#μετηνΡιντερ

E εντάξει δεν ήταν παρεξηγήσιμο, μου ρίχνει αρκετά χρόνια η συγκεκριμένη. Κοντά στην ηλικία σου πρέπει να είναι! :hmm:

1-1

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος