Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,815 μηνύματα.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,434 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,815 μηνύματα.
Να υποθέσω αυτές είναι που σε ενημερώνουν τόσο γρήγορα και εντοπίζεις όσα μηνύματά μου απευθύνονται στον Πουαρό με ταχύτητα φωτός; :bleh:
Η δύναμη του κριντζ μου στέλνει τηλεπαθητικά μηνύματα. :tongue:
Εν τω μεταξύ, γιατί κάθεσαι εσύ μαντάμ; Ξεκινα από τώρα να βρεις συμμετοχές για Χριστουγεννιάτικο Παλέρμο. Των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινασουν μαγειρεύουν!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Καλά μην παίρνεις κι όρκο ότι δεν το κάνει :lol:
Α το παει ύπουλα η μαντάμ

Real Housewives Nene Leaks GIF by Slice

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,434 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ, γιατί κάθεσαι εσύ μαντάμ; Ξεκινα από τώρα να βρεις συμμετοχές για Χριστουγεννιάτικο Παλέρμο. Των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινασουν μαγειρεύουν!
Για να είμαι ειλικρινής το σκέφτηκα αλλά περίμενα να μπει Δεκέμβριος, μην με θεωρήσετε εθισμένη :laugh:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Για να είμαι ειλικρινής το σκέφτηκα αλλά περίμενα να μπει Δεκέμβριος, μην με θεωρήσετε εθισμένη :laugh:
Όσο νωριτερα έχεις (εστω και ανεπίσημα) τις συμμετοχές σε βοηθά για να ξέρεις ποια εκδοχή θα παίξετε, αν παιξετε, ποια θα είναι η ΣΕ κτλ. Πχ φτάνουν οι συμμετοχες για το κανονικό εξτριμ ή θα πάτε για το modified εξτριμ που εισήγαγα εγώ στο προηγούμενο παιχνίδι. Αν το αφησεις/ετε τελευταία στιγμή, θα είναι δύσκολο.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Όσο νωριτερα έχεις (εστω και ανεπίσημα) τις συμμετοχές σε βοηθά για να ξέρεις ποια εκδοχή θα παίξετε, αν παιξετε, ποια θα είναι η ΣΕ κτλ. Πχ φτάνουν οι συμμετοχες για το κανονικό εξτριμ ή θα πάτε για το modified εξτριμ που εισήγαγα εγώ στο προηγούμενο παιχνίδι. Αν το αφησεις/ετε τελευταία στιγμή, θα είναι δύσκολο.
Δίκιο έχεις, θα αρχίσω να ψάχνω. Αν και πολύ φοβάμαι ότι λόγω γιορτών και εξεταστικών θα λάβω κυρίως αρνητικές απαντήσεις.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Δίκιο έχεις, θα αρχίσω να ψάχνω. Αν και πολύ φοβάμαι ότι λόγω γιορτών και εξεταστικών θα λάβω κυρίως αρνητικές απαντήσεις.
Κοιτα, αν μαζευτουν πάλι εκεί γύρω στα 10 άτομα, σε 5 μέρες μαξ θα έχει λήξει πάλι. Χρονικά βγαίνει δηλαδή. Αλλά σαφώς είναι κι το θέμα των γιορτών/υποχρεώσεων στη μέση. Εγώ πάντως ΣΕ δε μπορώ να κάνω, το δηλώνω