ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,815 μηνύματα.
Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες πια.Εσένα δεν σε αλλάζω με κανέναν
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,434 μηνύματα.
Να υποθέσω αυτές είναι που σε ενημερώνουν τόσο γρήγορα και εντοπίζεις όσα μηνύματά μου απευθύνονται στον Πουαρό με ταχύτητα φωτός;Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες πια.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,815 μηνύματα.
Η δύναμη του κριντζ μου στέλνει τηλεπαθητικά μηνύματα.Να υποθέσω αυτές είναι που σε ενημερώνουν τόσο γρήγορα και εντοπίζεις όσα μηνύματά μου απευθύνονται στον Πουαρό με ταχύτητα φωτός;
Εν τω μεταξύ, γιατί κάθεσαι εσύ μαντάμ; Ξεκινα από τώρα να βρεις συμμετοχές για Χριστουγεννιάτικο Παλέρμο. Των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινασουν μαγειρεύουν!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
Καλά μην παίρνεις κι όρκο ότι δεν το κάνειΞεκινα από τώρα να βρεις συμμετοχές για Χριστουγεννιάτικο Παλέρμο.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Α το παει ύπουλα η μαντάμΚαλά μην παίρνεις κι όρκο ότι δεν το κάνει
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,434 μηνύματα.
Για να είμαι ειλικρινής το σκέφτηκα αλλά περίμενα να μπει Δεκέμβριος, μην με θεωρήσετε εθισμένηΕν τω μεταξύ, γιατί κάθεσαι εσύ μαντάμ; Ξεκινα από τώρα να βρεις συμμετοχές για Χριστουγεννιάτικο Παλέρμο. Των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινασουν μαγειρεύουν!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Όσο νωριτερα έχεις (εστω και ανεπίσημα) τις συμμετοχές σε βοηθά για να ξέρεις ποια εκδοχή θα παίξετε, αν παιξετε, ποια θα είναι η ΣΕ κτλ. Πχ φτάνουν οι συμμετοχες για το κανονικό εξτριμ ή θα πάτε για το modified εξτριμ που εισήγαγα εγώ στο προηγούμενο παιχνίδι. Αν το αφησεις/ετε τελευταία στιγμή, θα είναι δύσκολο.Για να είμαι ειλικρινής το σκέφτηκα αλλά περίμενα να μπει Δεκέμβριος, μην με θεωρήσετε εθισμένη
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Δίκιο έχεις, θα αρχίσω να ψάχνω. Αν και πολύ φοβάμαι ότι λόγω γιορτών και εξεταστικών θα λάβω κυρίως αρνητικές απαντήσεις.Όσο νωριτερα έχεις (εστω και ανεπίσημα) τις συμμετοχές σε βοηθά για να ξέρεις ποια εκδοχή θα παίξετε, αν παιξετε, ποια θα είναι η ΣΕ κτλ. Πχ φτάνουν οι συμμετοχες για το κανονικό εξτριμ ή θα πάτε για το modified εξτριμ που εισήγαγα εγώ στο προηγούμενο παιχνίδι. Αν το αφησεις/ετε τελευταία στιγμή, θα είναι δύσκολο.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Κοιτα, αν μαζευτουν πάλι εκεί γύρω στα 10 άτομα, σε 5 μέρες μαξ θα έχει λήξει πάλι. Χρονικά βγαίνει δηλαδή. Αλλά σαφώς είναι κι το θέμα των γιορτών/υποχρεώσεων στη μέση. Εγώ πάντως ΣΕ δε μπορώ να κάνω, το δηλώνωΔίκιο έχεις, θα αρχίσω να ψάχνω. Αν και πολύ φοβάμαι ότι λόγω γιορτών και εξεταστικών θα λάβω κυρίως αρνητικές απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- jellojina
- charmander
- rafaela11
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.