Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,869 μηνύματα.
Αυτό δε θα το ευχόμουν στον χειρότερό μου εχθρό.
Και σε συμπαθώ υπερβολικά πολύ για να συσχετίσω εσένα με αυτό το... πλάσμα...
Μίλα μου κι άλλο για τη θεια σου.

Τι την κανει τοσο αποκρουστική;

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,049 μηνύματα.
Είσαστε όλοι σας πονηρά μυαλά. Ο Πουαρό ήθελε να ετοιμάσει έκπληξη στην αγαπημένη του @Reader με μια εκδρομή στα Γιάννενα, όπου απλώς θα εκμεταλλευόντουσαν την ευκαιρία να δουν και εμένα. Όμως οι λασπολογίες σας τον ανάγκασαν να αποκαλύψει το σχέδιό του και να χαλάσει η έκπληξη :(, μετά το παρόν μήνυμα:
Δεν κέρασα, δεν θα μου διαλύσετε το σπίτι εσείς :pfff: Ορίστε, νέα πρόταση.
Θα πάμε με τη @Reader στα Γιάννενα να φάμε μαζί με την Κειτ κρέπες.

(Παρακαλώ Πουαρό, δεν κάνει τίποτα)

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,499 μηνύματα.
Μίλα μου κι άλλο για τη θεια σου.

Τι την κανει τοσο αποκρουστική;
Σκατάνθρωπος. Ολοκληρωτική αδιαφορία για εμένα και την οικογένειά μου. Εχθρικότητα.
"Υπέρβαλλε" η μάνα μου και "δεν ήταν τόσο σοβαρό" το χειρουργείο μου και όταν βρέφος ρισκάραν να μου σκάσουν την βαλβίδα αυτή έκανε διακοπούλες. Απο τα ελάχιστα άτομα που με σιγουριά μπορώ να πω οτι μισώ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

(Παρακαλώ Πουαρό, δεν κάνει τίποτα)
Μετα απο όλα που σου κάνανε.
Θα σου έρθει ο βρούτος σου και σένα... :lol:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,869 μηνύματα.
Σκατάνθρωπος. Ολοκληρωτική αδιαφορία για εμένα και την οικογένειά μου. Εχθρικότητα.
"Υπέρβαλλε" η μάνα μου και "δεν ήταν τόσο σοβαρό" το χειρουργείο μου και όταν βρέφος ρισκάραν να μου σκάσουν την βαλβίδα αυτή έκανε διακοπούλες. Απο τα ελάχιστα άτομα που με σιγουριά μπορώ να πω οτι μισώ.
Σκατάνθρωπος ακούγεται. Συνηθως με κατι τετοιες μπλέκω (αλλα ευτυχως οχι πάντα)

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,218 μηνύματα.
Τι άνθρωποι υπάρχουν...

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,499 μηνύματα.
Σκατάνθρωπος ακούγεται. Συνηθως με κατι τετοιες μπλέκω (αλλα ευτυχως οχι πάντα)
ε υποθέτω αμα απλα πηδας ξεχνας δουλεύει αυτη η στρατηγική αλλα εχοντας τη στην οικογενεια μου επιβεβαιωνω οτι πανω απο μια δυο ωρες δεν αντεχεται
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι άνθρωποι υπάρχουν...
Ελα ντε φιλτατε

Valder

Τιμώμενο Μέλος

ε υποθέτω αμα απλα πηδας ξεχνας δουλεύει αυτη η στρατηγική αλλα εχοντας τη στην οικογενεια μου επιβεβαιωνω οτι πανω απο μια δυο ωρες δεν αντεχεται
Δεν πηδαω και ξεχναω. Γι αυτο εχω κάνει ψυχολογικά. :bleh:

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,049 μηνύματα.
Μετα απο όλα που σου κάνανε.
Κοίτα να δεις όμως, ο Πουαρό δεν έκανε και τόσο ανελέητες επιθέσεις όσο η αγαπημένη του. Άρα δεν έχω λόγο να μην τον βοηθήσω :hmm: .
Και επίσης δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κακία :pfff: (συνήθως)
Και καλά κάνεις.
Όχι συγγενής, φίδι στον κόρφο σας είναι αυτή, με το συμπάθειο.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,218 μηνύματα.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,364 μηνύματα.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Εννοείται, Kate και κακία είναι αντώνυμα
Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που λες δεν το πιστεύω καθόλου, αλλά σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.
Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;
Όχι φυσικά! Μην ανησυχείς!

Με 50€ ίσως κάτι να θυμηθώ βέβαια...

Poirot

Περιβόητο μέλος

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που λες δεν το πιστεύω καθόλου, αλλά σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.
Εσύ μη το πιστεύεις καθόλου, εκπροσωπόντας όλο το στέκι σκεπτόμενος της έκφρασης "παιδί μάλαμα" εσύ είσαι η πρώτη εικόνα που σχηματίζεται. θες δε θες. Αντε
Με 50€ ίσως κάτι να θυμηθώ βέβαια...
Εσύ δεν ήθελες και νομική;;; Μπαίνεις στο κλίμα; :lol:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Η Κατε1914 εχω την εντυπωση οτι ειναι καλούλα μέχρι να διαφωνησεις μαζι της.

Μετα πρέπει να κρυψεις τα μαχαίρια αμα συμβει καμια διαφωνία. :bleh:

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Η Κατε1914 εχω την εντυπωση οτι ειναι καλούλα μέχρι να διαφωνησεις μαζι της.

Μετα πρέπει να κρυψεις τα μαχαίρια αμα συμβει καμια διαφωνία. :bleh:
H κατε σίγουρα είναι έτσι απο διαδικτυακά αλλα αμα διαφωνείς μαζί της irl απλά θα καθήσει και θα σε κοιτάει με ενα μένος, χωρίς να λέει τίποτα
1730661717474.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

H κατε σίγουρα είναι έτσι απο διαδικτυακά αλλα αμα διαφωνείς μαζί της irl απλά θα καθήσει και θα σε κοιτάει με ενα μένος, χωρίς να λέει τίποτα
View attachment 141095
Πολλες φορες την εχω πιασει να κοβει και τα λαικς αν κατι πιστευει οτι δεν της αρεσει, ξες και νιωθω την οργούλα της να σιγοβράζει.

Αλλά ξες δεν ειναι αυτο το τοξικο σιγόβρασμα που λες "αυτη σκάει τωρα".

Όχι, εχει σιγανό βρασιματάκι στην οργή.

Poirot

Περιβόητο μέλος