Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,445 μηνύματα.
20-06-23
18:16
Σκάσε.Όχι ακριβώς.
Εσύ εξήγησες τα του τραγουδιού.
Εγώ για να συμπληρώσω οτι είναι πασίγνωστο και, παράλληλα να κρύψω, διακριτικά, την απορία μου πώς και δεν το γνώριζαν.
(αλεksouλι ) καλυτερα ετσι
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
20-06-23
18:23
Που λέτε, η ντομάτα ήταν πεντανόστιμη, από μια γλάστρα της μάνας μου στο μπαλκόνι που έχει.
Αλλά και το αγγούρι , πεντανόστιμο και δροσερό.
Εννοείται οτι αυτά ήταν συνοδευτικά του κυρίως γεύματός μου.
@Valder; Ψυχραιμία.
Εδώ θα δείξεις τη δύναμή της αυτοσυγκράτησης που έχεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,445 μηνύματα.
20-06-23
18:29
...κρατήστε με... αέρα... αέρα... ενα νεράκι...
20-06-23
18:31
Κι εγώ σήμερα είχα γιουρβερλακια οπότε τα συνδύασα με μια χωριάτικη σαλάτα για να δροσιστωΠου λέτε, η ντομάτα ήταν πεντανόστιμη, από μια γλάστρα της μάνας μου στο μπαλκόνι που έχει.
@Valder; Ψυχραιμία.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
20-06-23
18:36
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-06-23
18:37
Μες το σπίτι το μονο που ακούγεται ειναι η βαριά ανάσα μου...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
20-06-23
18:39
Συγκρατήσου...
Μην υποκύπτεις στους πειρασμούς που σου βάζουν επίτηδες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-06-23
18:40
Με υποβαστάζει η γάτα και μου κλείνει τα ματια με το άλλο πατουσάκι για να μη διαβάζω και πάθω κολάπσουςΣυγκρατήσου...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
20-06-23
18:47
Relax...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,181 μηνύματα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
20-06-23
20:40
Σε αυτό το σημείο να πω, ότι το ήξερα το τραγουδάκι. Το έχει πει και η Dalida που είναι απ' τις αγαπημένες μου...
Είχε ησυχία, εκείνη την ώρα, στο site και βρέθηκε μπροστά μου...Και είπα να τον πειράξω...
Αμέσως...Άκου σας κάνει απορία πως δεν το ξέραμε κάποιοι...
Είχε ησυχία, εκείνη την ώρα, στο site και βρέθηκε μπροστά μου...Και είπα να τον πειράξω...
Αμέσως...Άκου σας κάνει απορία πως δεν το ξέραμε κάποιοι...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
20-06-23
21:21
Eύχομαι να κάνεις χιούμορ...Κάθε άνθρωπος που συναντώ, έχει τόσα ψυχολογικά που αρχίζω να πιστεύω πως ζω την ημέρα της μαρμότας, εναν διαρκή εφιάλτη...
Πες μου ναι...
Ήρεμα ρωτάω...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-06-23
21:21
Πω πω έριξα ένα ξύρισμα χαλαρωτικό με σαπούνι αρώματος σα το Terre D' Hermes.
Τι ωραιο πράγμα μερικές ώρες με τον εαυτό σου και το χόμπι σου, ειναι απλά ψυχοθεραπεία.
Τι ωραιο πράγμα μερικές ώρες με τον εαυτό σου και το χόμπι σου, ειναι απλά ψυχοθεραπεία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
οχι σοβαρά το έλεγα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
20-06-23
21:22
οχι σοβαρά το έλεγα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
20-06-23
21:29
Τίποτα...Συναίνεσα. Αποδέχτηκα αυτό που λες...τι έπαθες;;
Αφού έτσι νιώθεις, έτσι θα ΄ναι...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,181 μηνύματα.
21-06-23
00:31
Ειλικρινά, θεωρούσα ότι μόνο εγώ πεινούσα τόσο πολύ...
21-06-23
16:22
@juste un instant ποσος καιρός πιστεύεις ότι επαρκεί για το β1 γαλλικών ? Ρώτησα μια καθηγήτρια μου είπε 8 μηνες
juste un instant
Επιφανές μέλος
21-06-23
16:25
Αν έχεις καλό επίπεδο αγγλικών, είσαι ώριμη πνευματικά και έχεις έφεση στις γλώσσες, ναι. Αλλά όσο γρήγορα μαθαίνεις κάτι, τοσο γρήγορα το ξεχνάς.@juste un instant ποσος καιρός πιστεύεις ότι επαρκεί για το β1 γαλλικών ? Ρώτησα μια καθηγήτρια μου είπε 8 μηνες
21-06-23
16:26
Δεν συμφωνώ απαραίτητα, αν τα χρησιμοποιείς κ τα εξασκείς δεν τα ξεχνάςΑν έχεις καλό επίπεδο αγγλικών, είσαι ώριμη πνευματικά και έχεις έφεση στις γλώσσες, ναι. Αλλά όσο γρήγορα μαθαίνεις κάτι, τοσο γρήγορα το ξεχνάς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- jellojina
- Kate1914
- American Economist
- charmander
- Reader
- nearos
- Hased Babis
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Joji
- Giorgosvr
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.