Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,423 μηνύματα.
16-06-23
20:50
Οχι ρε άραξε.Σκεφτόμουν να την κάνω λόγω τέλους κόβιντ αλλά προέκυψε ο Πούτλερ...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
16-06-23
20:50
Δεν πειράζει. Εγώ προτιμώ τους αστερισμούςΜα ο Οφιούχος δεν είναι ζώδιο (το 13ο που λένε), είναι αστερισμός...
Εγώ δε σε ρώτησα τί αστερισμός είσαι, μα τί ζώδιο...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,423 μηνύματα.
16-06-23
20:51
Σου τέλειωσε το χθεσινο οίστρο εσένα και θα την πληρώσει ο Βασιλης σήμερα;Βασίλη, η lost case του ενός ,μπορεί να είναι το found treasure του άλλου!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
16-06-23
20:51
Πόσο να αράξω πχια. Θα γίνω μπούμερ στο φόρουμΟχι ρε άραξε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-06-23
20:52
Εσυ μου χρωστας κι ένα κονέ να ξερεις, με την αγαπημένη μας ήπειρο.Πόσο να αράξω πχια. Θα γίνω μπούμερ στο φόρουμ
Mple_synnefo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mple_synnefo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
16-06-23
20:52
Εγώ μια χαρά ήμουν και είμαι!Σου τέλειωσε το χθεσινο οίστρο εσένα και θα την πληρώσει ο Βασιλης σήμερα;
μιλαω με τον κόσμο και δεν είμαι καχυποπτη baby!
juste un instant
Επιφανές μέλος
16-06-23
20:53
ζητας πολλά από ενα λοστ κέις αλλά εντάξειΕσυ μου χρωστας κι ένα κονέ να ξερεις, με την αγαπημένη μας ήπειρο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-06-23
20:56
Από που κι ως που ...baby;Εγώ μια χαρά ήμουν και είμαι!
μιλαω με τον κόσμο και δεν είμαι καχυποπτη baby!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ξέρω εγω τι ζητάω. Αν το εμπιστευομουν σε καποιον, αυτος θα ησουν εσυ.ζητας πολλά από ενα λοστ κέις αλλά εντάξει
Mple_synnefo
Εκκολαπτόμενο μέλος
16-06-23
20:58
Καλά , τρόπος του λέγειν ήταν! Να μας συγχωρατε , Αυτοκρατωρ !Από που κι ως που ...baby;
(παντού μπαίνει αυτό , έτσι
juste un instant
Επιφανές μέλος
16-06-23
20:58
Δεν ξέρω αν είμαι τοσο τραστγουόρθυΞέρω εγω τι ζητάω. Αν το εμπιστευομουν σε καποιον, αυτος θα ησουν εσυ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-06-23
20:59
Πολλά λέει αυτο το λέγειν.Καλά , τρόπος του λέγειν ήταν! Να μας συγχωρατε , Αυτοκρατωρ !
(παντού μπαίνει αυτό , έτσι
Καβάτζωτο πρώτα και μετα βαφτιζέ το, ειδάλλως σε κανα τριημερο σε βλέπω πολύτεκνη αν σ εχω κοψει καλά.
Για να το λεω εγω, είσαι.Δεν ξέρω αν είμαι τοσο τραστγουόρθυ
juste un instant
Επιφανές μέλος
16-06-23
21:01
Δεν πιστεύω σε Αυτοκράτορες όμωςΓια να το λεω εγω, είσαι.
Mple_synnefo
Εκκολαπτόμενο μέλος
16-06-23
21:01
Με έκοψες κάπως; Για πες μας πως.. Και με βλέπεις και πολύτεκνη σε κάνα τριήμερο!Πολλά λέει αυτο το λέγειν.
Καβάτζωτο πρώτα και μετα βαφτιζέ το, ειδάλλως σε κανα τριημερο σε βλέπω πολύτεκνη αν σ εχω κοψει καλά.
Για να το λεω εγω, είσαι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-06-23
21:05
You sir are indeed a lost case.Δεν πιστεύω σε Αυτοκράτορες όμως
Τώρα εδω βαριέμαι, μιλαω με Βασιλη. Στείλε μου μετά και μπορει να σου πω.Με έκοψες κάπως; Για πες μας πως.. Και με βλέπεις και πολύτεκνη σε κάνα τριήμερο!
juste un instant
Επιφανές μέλος
16-06-23
21:07
Είδες που είχα δικιο τελικά;You sir are indeed a lost case.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-06-23
21:08
Εγω σε αγαπώ κι ας μην πιστευεις σε μενα.Είδες που είχα δικιο τελικά;
16-06-23
21:08
Όχι κάτι πτιμπερΕσυ έφαγες τα κεράσια της Φιόγκως;
Εγώ έκανα του Αγίου πνεύματος κ ήταν παγωμένη η θάλασσαΟύτε εγώ είμαι της πολλής ζέστης, αλλά καλοκαιράκι είναι! Να κάνουμε και κανένα μπανάκι πριν βγει ο Ιούνιος!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-06-23
21:09
Θαυμάσια! Εμένα γιατι δεν μου έδωσες;Όχι κάτι πτιμπερ
juste un instant
Επιφανές μέλος
16-06-23
Παιδια μου λείπουν φυτικές ίνες. Υπάρχουν αρκετές σε κανένα καλοκαιρινό φρούτο;
Mple_synnefo
Εκκολαπτόμενο μέλος
16-06-23
Έστω λίγη ηλιοθεραπεία! Ένα μοχιτακι , κάτι!Όχι κάτι πτιμπερ
Εγώ έκανα του Αγίου πνεύματος κ ήταν παγωμένη η θάλασσα
Μήλα, μπανάνες, μούρα, ακτινίδια, καρπούζι, ροδάκιναΠαιδια μου λείπουν φυτικές ίνες. Υπάρχουν αρκετές σε κανένα καλοκαιρινό φρούτο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 47 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- American Economist
- charmander
- Reader
- nearos
- rafaela11
- jellojina
- Hased Babis
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Joji
- Giorgosvr
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.