Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,178 μηνύματα.
09-04-22
00:58
ΑΟΥΑ! ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΨΕΝΕΣ! ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
09-04-22
00:59
Να πω την αλήθεια, έβαλα Μπουγά (που εμένα μου αρέσει σε καποιες φάσεις), για να εκνευρίσω τον Βαλ.
Δεν περίμενα οτι θα του άρεσε!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,178 μηνύματα.
09-04-22
01:02
Πάρε μου το ποτηρι τωρα απο το χέρι, θα το κανω ΟΙΚΟΠΕΔΟ το φόρουμ.Να πω την αλήθεια, έβαλα Μπουγά (που εμένα μου αρέσει σε καποιες φάσεις), για να εκνευρίσω τον Βαλ.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
09-04-22
01:03
Πιάσαμε την υψηλή τέχνη βλέπω..
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
09-04-22
01:04
Όλα χρειάζονται, σ΄αυτή τη ζωή. Το ξέρεις...Πιάσαμε την υψηλή τέχνη βλέπω..
Ωραία είναι κι αυτά. Του κεφιού...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:04
ΝΑ ΜΗΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΗΗΗ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΙΙ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:05
Αφιερωμένο στους... "ξενόγλωσσους" της συζήτησης εδώ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:07
ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΣ ΒΟΥΚΟΛΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΙΣΜΟΣ!
Χορευω στο καθιστικο με τα ουισκια ανα χειρας
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
09-04-22
01:10
Εεεεε...τον ύμνο της έπρεπε να βάλεις !!!ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΣ ΒΟΥΚΟΛΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΙΣΜΟΣ!
Άιντε...καλά πάω κι εγώ μαζί σας...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:14
Ρωταω καρδια μου που με πας, μου λεει σε κεινη που αγαπας,
καλύτερα μαζι σου και τρελός παρά μονάχος μου και λογικός...
καλύτερα μαζι σου και τρελός παρά μονάχος μου και λογικός...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:19
Βαλ, το τερμάτισες!ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΣ ΒΟΥΚΟΛΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΙΣΜΟΣ!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:20
Ρε ανοιξε κανα παραθυρο, στην κουζίνα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:24
Τι έγινε με το ταμπού;
Το σταματήσαμε;
Το σταματήσαμε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:26
Αφου έβαλες ΤΑ.ΜΠΟΥ. πιο πανω 2 τραγουδια.Τι έγινε με το ταμπού;
Το σταματήσαμε;
Αντε παμε και την κουμπαρα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:38
περίμενα να βάλει ο νικήτης τη νέα λέξη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:43
Θες παπαγάλο;περίμενα να βάλει ο νικήτης τη νέα λέξη.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:46
Θες μανάβη;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:47
ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΝ;;;Θες μανάβη;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Aleksa ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ #2
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
09-04-22
01:51
ThankU
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,076 μηνύματα.
09-04-22
08:31
Finally you changed your communication language from Spanish to English. Thanks a lot dude for this legit movement.Oh, now I figured it out... Perhaps, your innocent-faced puppies displayed in your avatar?
Later, I will be posting some financial results of big multinational corporations (like Samsung and Ford) for the first quarter of this year. I really hope to enjoy it.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- American Economist
- jellojina
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Hased Babis
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.