Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
20-03-22
21:24
Σήμερα καθόμουν και έλυνα Χημεία μόνη μου γιατί ο Δίας θεώρησε πιο σημαντικό να απαντήσει στο θέμα περί στείρωσης αντί για τις απορίες μου
20-03-22
21:24
Ε στείλε πμ.Σήμερα καθόμουν και έλυνα Χημεία μόνη μου γιατί ο Δίας θεώρησε πιο σημαντικό να απαντήσει στο θέμα περί στείρωσης αντί για τις απορίες μου
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
20-03-22
21:25
Όχι ρε ‘συ, πλάκα κάνω. Σιγά μην τον ενοχλήσω τον άνθρωπο. Αλλά τον χρειάζομαι αρκετά σήμερα.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,235 μηνύματα.
21-03-22
22:45
Έχω βάλει το κλιματιστικό στους 26 βαθμούς μπας και νιώσω λίγο καλοκαίρι
21-03-22
22:46
Υπομονή από Πέμπτη φτιάχνει ο καιρός !!!Έχω βάλει το κλιματιστικό στους 26 βαθμούς μπας και νιώσω λίγο καλοκαίρι
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
21-03-22
22:48
Μπορεί, πάντως, ο πρίγκιπάς σου να έρθει με άλογο !!! Ίσως, το ζήσεις...το παραμύθι, ολοκληρωμένο...Αφιερωμένο στον μελλοντικό μου σύζυγό . Τι να κάνει τωρα άραγε???
Εκεί που έχει πάει η βενζίνη...
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,235 μηνύματα.
21-03-22
22:48
Γκαντεμια μου, τη Τετάρτη κατεβαίνω Κρήτη και βλέπω από Παρασκευή φτιάχνει ο καιρός εκεί. Υποτίθεται ότι η Κρήτη είναι νότια και έχει συνήθως καλύτερο καιρό αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει. Ναι για μένα οι 24 ώρες έχει μεγάλη σημασία. Δεν μπορώ να περιμένω...Υπομονή από Πέμπτη φτιάχνει ο καιρός !!!
21-03-22
22:49
Ας έρθει και με τα πόδια . Να έρθει όμως .Μπορεί, πάντως, ο πρίγκιπάς σου να έρθει με άλογο !!! Ίσως, το ζήσεις...το παραμύθι, ολοκληρωμένο...
Εκεί που έχει πάει η βενζίνη...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Από εκεί είσαι ???Γκαντεμια μου, τη Τετάρτη κατεβαίνω Κρήτη και βλέπω από Παρασκευή φτιάχνει ο καιρός εκεί. Υποτίθεται ότι η Κρήτη είναι νότια και έχει συνήθως καλύτερο καιρό αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει. Ναι για μένα οι 24 ώρες έχει μεγάλη σημασία. Δεν μπορώ να περιμένω...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,886 μηνύματα.
21-03-22
22:51
Αργείς, αλλα τα πιάνεις. Και μου έλεγες για το αβαταρ του αλλουνού πρινΑπό εκεί είσαι ???
Skiyo
Διάσημο μέλος
21-03-22
22:52
Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Κρήτη, αλλά ο πατέρας μου είναι από Αθήνα και η μητέρα μου από Μακεδονία.Από εκεί είσαι ???
21-03-22
22:52
Δεν υπονοησα ότι είσαι χαζή ούτε αργοστροφη.Αργείς, αλλα τα πιάνεις. Και μου έλεγες για το αβαταρ του αλλουνού πριν
Την αγαπώ την Κρήτη ... Ούτε εγώ είμαι από εκεί αλλά έχω πάει πολλές φορές...Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Κρήτη, αλλά ο πατέρας μου είναι από Αθήνα και η μητέρα μου από Μακεδονία.
21-03-22
22:56
«Μακεδονία ξάκουστη του Άλεξάνδρου η χώρα...».
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,009 μηνύματα.
21-03-22
23:06
We love Macedonia«Μακεδονία ξάκουστη του Άλεξάνδρου η χώρα...».
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
21-03-22
23:39
Θαυμάσια ευκαιρία για να μορφωθείς τότε.Δεν ξέρω ποιος είμαι, τι θέλω από τη ζωή μου και αν έχω φίλους.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,009 μηνύματα.
21-03-22
23:50
I like it but I prefer the British empire.Θαυμάσια ευκαιρία για να μορφωθείς τότε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
21-03-22
23:54
Δε θα ψωνίσω αρνί το Πάσχα, ξέρω τι θα σουβλίσω ήδη.I like it but I prefer the British empire.
American Economist
Επιφανές μέλος
21-03-22
23:55
Fish and chips.Δε θα ψωνίσω αρνί το Πάσχα, ξέρω τι θα σουβλίσω ήδη.
21-03-22
23:56
Ιού. Το έχω φάει είναι απαίσιο .Fish and chips.
Γενικά η κουζίνα της Αγγλίας.
American Economist
Επιφανές μέλος
21-03-22
23:57
Η Βρετανία όμως έχει English breakfastΙού. Το έχω φάει είναι απαίσιο .
Γενικά η κουζίνα της Αγγλίας.
21-03-22
23:57
Ναι με φασόλια . Ιουυυυυ .Η Βρετανία όμως έχει English breakfast
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- nearos
- rafaela11
- jellojina
- charmander
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.