Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
18-03-22
23:30
Έχω πεθάνει στα γέλια
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
18-03-22
23:30
Σου αρεσουν και εσενα τα κοριτσια ?Θες να σε κάνω κι εγώ ματσ με την ...
18-03-22
23:31
Τι ερώτηση είναι αυτή . Δεν απαντώ . (Αν ρωτάς σοβαρά)Σου αρεσουν και εσενα τα κοριτσια ?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
18-03-22
23:33
Σε φλερταρω σε φλερταρω αλλα 0 ανταποκριση ....ειπα μηπβς σου αρεσουν τα κοριτσιαΤι ερώτηση είναι αυτή . Δεν απαντώ . (Αν ρωτάς σοβαρά)
Πως σου ήρθε ?
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,975 μηνύματα.
18-03-22
23:33
Γιατί ο κόσμος να είναι τόσο κακός στις μέρες μας?? Είμαι 22 ετών, δεν έχω πειράξει κανεναν στη ζωή μου, ίσα ίσα που για τα παιδιά που κάνω παρέα έχω δώσει τα πάντα. Όμως πήρα μόνο κακια, απαξίωση, αδιαφορία και απορριψη.Θες να σε κάνω κι εγώ ματσ με την ... Άντε μην πω .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μην τους αφήνεις!!!!!;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
18-03-22
23:35
Καλά το πας, σωστά το πας. Η Αυτοκρατορία μαζί σου. Εξαιρετική επιλογή η Ιωαννίδου.Σε φλερταρω σε φλερταρω αλλα 0 ανταποκριση ....ειπα μηπβς σου αρεσουν τα κοριτσια
18-03-22
23:35
Λολ.Σε φλερταρω σε φλερταρω αλλα 0 ανταποκριση ....ειπα μηπβς σου αρεσουν τα κοριτσια
Σου έχω ξανά πει έτσι γίνεται με τους καλούς ανθρώπους... Δεν σου λέω να γίνεις κακός και σκληρός απλά να βάλεις κι εσύ κάποια όρια γιατί κάποιοι ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΆΡΙ ΑΠΟ ΚΑΛΌΓιατί ο κόσμος να είναι τόσο κακός στις μέρες μας?? Είμαι 22 ετών, δεν έχω πειράξει κανεναν στη ζωή μου, ίσα ίσα που για τα παιδιά που κάνω παρέα έχω δώσει τα πάντα. Όμως πήρα μόνο κακια, απαξίωση, αδιαφορία και απορριψη.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,975 μηνύματα.
18-03-22
23:36
British empire??Καλά το πας, σωστά το πας. Η Αυτοκρατορία μαζί σου. Εξαιρετική επιλογή η Ιωαννίδου.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
18-03-22
23:37
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
18-03-22
23:38
Θα αρχίσω τα τρελά της @Pak ...Λολ.
Σου έχω ξανά πει έτσι γίνεται με τους καλούς ανθρώπους... Δεν σου λέω να γίνεις κακός και σκληρός απλά να βάλεις κι εσύ κάποια όρια γιατί κάποιοι ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΆΡΙ ΑΠΟ ΚΑΛΌ
O Φώτης μας, που τον αγαπάμε και τον νοιαζόμαστε, ξέρει πολύ καλά τί πρέπει να κάνει...
Κάτι (σου) λέει, βλέπω, το άλλο το παλικάρι...
Υ.Γ. : Ok. Mπερδέψου κιόλας...να ΄ρθει να δέσει !!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
18-03-22
23:38
British empire??
American Economist
Επιφανές μέλος
18-03-22
23:39
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ένα άτομο δίπλα μου που να μπορώ να εμπιστευτω. Δηλαδή ακόμα και τον καλύτερο φίλο μου πλέον έπαψα να τον εμπιστεύομαι μετά από μια σειρά γεγονότων που έγιναν.Λολ.
Σου έχω ξανά πει έτσι γίνεται με τους καλούς ανθρώπους... Δεν σου λέω να γίνεις κακός και σκληρός απλά να βάλεις κι εσύ κάποια όρια γιατί κάποιοι ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΆΡΙ ΑΠΟ ΚΑΛΌ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
British empire the greatest empire in the world history.
Joji
Επιφανές μέλος
18-03-22
23:40
Group therapy
Valder
Τιμώμενο Μέλος
18-03-22
23:41
British empire the greatest empire in the world history.
American Economist
Επιφανές μέλος
18-03-22
Ξέρετε κάτι, πραγματικά δεν έχω κανέναν πραγματικά δίπλα μου. Όταν κάποιος φίλος μου έχει κάποιο θέμα εγώ είμαι δίπλα του. Οταν έχω εγώ ανάγκη δεν είναι κανείς.Θα αρχίσω τα τρελά της @Pak ...
O Φώτης μας, που τον αγαπάμε και τον νοιαζόμαστε, ξέρει πολύ καλά τί πρέπει να κάνει...
Κάτι λέει, βλέπω, το άλλο το παλικάρι...
Υ.Γ. : Ok. Mπερδέψου κιόλας...να ΄ρθει να δέσει !!!
18-03-22
Ποιο παλικάρι. Τι λέει .Θα αρχίσω τα τρελά της @Pak ...
Κάτι λέει, βλέπω, το άλλο το παλικάρι...
Μην το σκέφτεσαι κ το ζαλίζεις στο κεφάλι σου το θέμα... Όταν σταματήσεις να το σκέφτεσαι θα γίνει ...Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ένα άτομο δίπλα μου που να μπορώ να εμπιστευτω. Δηλαδή ακόμα και τον καλύτερο φίλο μου πλέον έπαψα να τον εμπιστεύομαι μετά από μια σειρά γεγονότων που έγιναν.
Guest 709611
Επισκέπτης
18-03-22
23:42
Φώτη μου, τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί. Ξέρεις, πολύ καλά, τί πρέπει να κάνεις. Εδώ μέσα δεν λύνονται τέτοια θέματα. Το έχω ξαναπεί...Ξέρετε κάτι, πραγματικά δεν έχω κανέναν πραγματικά δίπλα μου. Όταν κάποιος φίλος μου έχει κάποιο θέμα εγώ είμαι δίπλα του. Οταν έχω εγώ ανάγκη δεν είναι κανείς.
Με αγάπη...
18-03-22
23:43
Εκτός από τη σχολή έχεις κάποια άλλη δραστηριότητα αν επιτρέπεται?
Guest 709611
Επισκέπτης
18-03-22
23:44
Για τον @Nick890 ...λέω. Κάτι σου έλεγε. Αυτό εννοώ...Ποιο παλικάρι. Τι λέει .
Nick890
Επιφανές μέλος
18-03-22
23:44
Φωτη να πω κατι που μας ειπε ενας καθηγητης στο αμφ της σχολης μου (και μεντορας μου λολ τετοια αγαπη για το mindset του)Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ένα άτομο δίπλα μου που να μπορώ να εμπιστευτω. Δηλαδή ακόμα και τον καλύτερο φίλο μου πλέον έπαψα να τον εμπιστεύομαι μετά από μια σειρά γεγονότων που έγιναν.
Αρχιζεται απ την αρχη του ετους με μεγαλη παρεα και καταληγεται στο 4ο ετος με διαλυμενες παρεες (fack για την σχολη μου αυτο) ,καποιοι μονοι ,αλλοι με αλλες παρεες .Ολοι εδω μεσα ειστε ΄΄φιλοι ΄΄και μιλατε , αυριο μεθαυριο οταν θα βγειτε στην αγορα εργασια θα τρωγεσται ο ενας με τον αλλον
Ελπιζω να με καταλαβες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- nearos
- Joji
- jellojina
- American Economist
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.