Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,173 μηνύματα.
07-03-22
01:50
Συνεχίζεις να το διασκεδάζεις βλέπω.Δε μας πέτυχε το ξύρισμα και έχουμε νευρακια;
Να βάλω κανα ουισκάκι ή είσαι απο κείνες που τελειώνουν στο τσακ μπαμ τη μαλακία;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,893 μηνύματα.
07-03-22
01:51
Συνεχίζεις να το διασκεδάζεις βλέπω.
Να βάλω κανα ουισκάκι ή είσαι απο κείνες που τελειώνουν στο τσακ μπαμ τη μαλακία;
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
07-03-22
01:53
είσαι απο κείνες που τελειώνουν στο τσακ μπαμ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,173 μηνύματα.
07-03-22
01:53
Όταν σε θάβουν, αλλά έχεις και γαμώ τα comeback:
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,893 μηνύματα.
07-03-22
01:54
Η πραγματικότητα καλεί τον Βαλ.
Για κατέβα από το καλάμι
Υ. Γ Ευτυχώς που τώρα τελευταία είμαι πολύ ζεν, γιατί θα ξεκίναγε από δω ο τρίτος...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
07-03-22
01:56
vol.2
Pak
Επιφανές μέλος
07-03-22
01:57
Νομίζω πως αν τσακωθούμε ο Βαλ και γω αυτό δε θα είναι τίποτα.vol.2
Δεν ξέρω για κάποιο λόγο εχω υψηλές προσδοκίες πάνω σε αυτό το θέμα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-03-22
01:58
Φυσικά! Αμέσως!Για κατέβα από το καλάμι
'Ελα, πάρε, καλή διασκέδαση.
Pak
Επιφανές μέλος
07-03-22
01:59
Μισο να το ακονισω και να σε σημαδεψω.Φυσικά! Αμέσως!
'Ελα, πάρε, καλή διασκέδαση.
Δεν ξέρω αν εχω καλό σημάδι, αλλα μιας και είναι μεγάλος ο στόχος φαντάζει παιχνιδάκι το να σε πετύχω!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-03-22
02:00
Έχε χάρη που δε θέλω να φάω μπαν γιατι ειχα έτοιμη φονική ατάκα πριν.Νομίζω πως αν τσακωθούμε ο Βαλ και γω αυτό δε θα είναι τίποτα.
Δεν ξέρω για κάποιο λόγο εχω υψηλές προσδοκίες πάνω σε αυτό το θέμα
07-03-22
02:00
Pak
Επιφανές μέλος
07-03-22
02:01
Ομως Βαλ παίζεις πρόστυχα και αυτό θα το θυμάμαι.Έχε χάρη που δε θέλω να φάω μπαν γιατι ειχα έτοιμη φονική ατάκα πριν.
Υ. Γ Και αν θέλουμε πιστεύομε την εν λόγω δήλωση σου
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-03-22
02:04
Όχι, όχι. Δημοσίως είμαι παρθενόπη.Ομως Βαλ παίζεις πρόστυχα και αυτό θα το θυμάμαι.
Υ. Γ Και αν θέλουμε πιστεύομε την εν λόγω δήλωση σου
Πριβε είμαι πιο σεξυ κωλόγρια.
Pak
Επιφανές μέλος
07-03-22
02:05
Βαλ κρατάω επίπεδο, αλλα να ξέρεις οτι εννοώ αυτό που είπα πριν.Όχι, όχι. Δημοσίως είμαι παρθενόπη.
Πριβε είμαι πιο σεξυ κωλόγρια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μας
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-03-22
02:06
Τι έγινε, δεν πέτυχε το ξύρισμα και έχουμε νευράκια;Βαλ κρατάω επίπεδο, αλλα εννοώ αυτό που είπα πριν.
Pak
Επιφανές μέλος
07-03-22
02:07
Κλέβουμε και ατάκες τώρα; Τόσο λειψος είσαι;Τι έγινε, δεν πέτυχε το ξύρισμα και έχουμε νευράκια;
07-03-22
02:08
Μπερδεύομαι σε πειράζει σοκαρομαι πάλι σε πειράζει .,Μαςμαμησεςμε τα ουαου βρε Ιων μου
Pak
Επιφανές μέλος
07-03-22
Εχεις ενα δίκιο τώρα. Χίλιες φορές το ουσου από εκείνη τη φάτσαΜπερδεύομαι σε πειράζει σοκαρομαι πάλι σε πειράζει .,
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-03-22
Η αντιγραφή ειναι η μεγαλυτερη μορφη θαυμασμού. Μην βγάζεις κακία.Κλέβουμε και ατάκες τώρα; Τόσο λειψος είσαι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- Μήτσος10
- American Economist
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.