juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,921 μηνύματα.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
29-03-22
10:57
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
29-03-22
11:25
Ένας φαρμακοποιός τυχαίνει να πάει σε μια επείγουσα δουλειά και αφήνει το γιο του να προσέχει το μαγαζί. Το βράδυ στο σπίτι ο φαρμακοποιός ρωτά το γιο του για το πώς πέρασε τη μέρα του στο φαρμακείο - Α, μπαμπά πέρασα πολύ καλά σήμερα. - Δηλαδή;Δεν πιστεύω να έδωσες κανένα λάθος φάρμακο και χαλάσουμε την καλή εικόνα του φαρμακείου μας
- άκου,έρχεται το πρωί η κυρα-Βασιλική και της πόναγε το κεφάλι
- Κι εσύ τι έκανες παιδί μου; - Της έδωσα Nτεπόν - Mετά έρχεται ο κυρ Κώστας και του πόναγε το χέρι - Και τι έκανες - Του το έδεσα το χέρι και του είπα να το ξεκουράσει - Μπράβο γιε μου τίποτα άλλο έγινε; - Έγινε, έγινε - Τι, απαντά ο πατέρας του
- Να το μεσημέρι όπως ετοιμαζόμουνα να κλείσω μπαίνει μέσα μια γκομενάρα κλειδώνει την πόρτα, κλείνει τις κουρτίνες, γδύνεται, ξαπλώνει πάνω στον πάγκο, μου ανοίγει τα πόδια και μου λέει: "δεν σε βλέπω από την καύλα" - Και εσύ τι έκανες παιδί μου;;; - Της έδωσα κολλύριο!!!!!!!!!!!!!!
- άκου,έρχεται το πρωί η κυρα-Βασιλική και της πόναγε το κεφάλι
- Κι εσύ τι έκανες παιδί μου; - Της έδωσα Nτεπόν - Mετά έρχεται ο κυρ Κώστας και του πόναγε το χέρι - Και τι έκανες - Του το έδεσα το χέρι και του είπα να το ξεκουράσει - Μπράβο γιε μου τίποτα άλλο έγινε; - Έγινε, έγινε - Τι, απαντά ο πατέρας του
- Να το μεσημέρι όπως ετοιμαζόμουνα να κλείσω μπαίνει μέσα μια γκομενάρα κλειδώνει την πόρτα, κλείνει τις κουρτίνες, γδύνεται, ξαπλώνει πάνω στον πάγκο, μου ανοίγει τα πόδια και μου λέει: "δεν σε βλέπω από την καύλα" - Και εσύ τι έκανες παιδί μου;;; - Της έδωσα κολλύριο!!!!!!!!!!!!!!
02-04-22
16:28
Είναι να το χεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.