Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.527 εγγεγραμμένα μέλη και 3.576.572 μηνύματα σε 106.330 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 635 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.389 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.389 μηνύματα.
Ψέμα, προηγειται η διαιτα και το γυμναστηριο. Για να μην εχω δικαιολογία να παχαινω και μετα να λυνω το προβλημα αγοράζοντας νεα ρούχα, μενω με τα παλια και προσπαθω να επανερχομαι σε εκεινα τα νουμερα.
Μα προς Θεού, το να κοιτάς κάθε πηγή ηλεκτρικής ενέργειας αντίστοιχες φορές με αυτές που είπες ,πριν εγκαταλείψεις το σπιτικό πεδίο, τις ίδιες φορές την οποιαδήποτε κλειδαριά .. Είναι δείγμα ψυχαναγκασμού;
Ο / η αποκάτω "βγάζει φλύκταινες "με ερπουσες νυκτόβιες κατσαρίδες
Μα προς Θεού, το να κοιτάς κάθε πηγή ηλεκτρικής ενέργειας αντίστοιχες φορές με αυτές που είπες ,πριν εγκαταλείψεις το σπιτικό πεδίο, τις ίδιες φορές την οποιαδήποτε κλειδαριά .. Είναι δείγμα ψυχαναγκασμού;
Ο / η αποκάτω "βγάζει φλύκταινες "με ερπουσες νυκτόβιες κατσαρίδες
(εγω τραβαω και την πόρτα και έχω ξηλώσει χερούλια έτσι, αφού μετρήσω τα κλειδωματα στην κλειδαριά)
Ναι αλήθεια, τις σιχαίνομαι, αλλά δεν τις φοβαμαι πλέον, και ευτυχώς δεν έχω και τόσες πλέον, αντε μια το χρόνο. Μου κόβεται το αίμα στην αρχή αλλά μετα happy hunting εγω και το Αρμινάκι.
Αλήθεια. Η ιδέα του ότι θα ασελγησουν πάνω σε κάποιο τρόφιμο με φρικάρει. Και για να είμαι ειλικρινής πάντα σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ξηλωνα τα έπιπλα της κουζίνας. Σενάρια εφάμιλλα της "Λαμψης" του Κιούμπρικ
Ο/η αποκάτω δεν αντέχει την ηλιοθεραπεία.
Guest 220514
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αλήθεια. Την απεχθάνομαι και καποτε που ειχα παει διακοπές στη Μηλο καθόταν η τότε καλή μου με τη φιλη της εναν αιώνα και κανανε ηλιοθεραπεία, ο γκόμενος της άλλης άκουγε αθλητικα κι εγω βλαστήμαγα από μέσα μου να κανουμε τιποτε αλλο ουσιώδες.
Ο η απο κατω έχει φτιαξει σπιτικο παγωτό τουλάχιστον μια φορά
Guest 220514
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.