Αλήθεια ή ψέμα

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Barman/Barwoman και μας γράφει απο Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 148 μηνύματα.
φακ γιες.

ο/η απο κατω ειναι κρυουλιαρης/α

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,177 μηνύματα.
Αλήθεια, αλλά μου αρέσει.
Ο/ η αποκάτω αισθάνεται ασφαλής να κυκλοφορεί τις νυχτερινές ώρες

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Barman/Barwoman και μας γράφει απο Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 148 μηνύματα.
Αναλογως νομιζω

ο/η απο κατω δεν εχει πολυ καλη διατροφη

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,177 μηνύματα.
Ψέμα ( αν εξαιρέσουμε τη ζάχαρη)

Ο/ η αποκάτω εξοργίζεται συχνά με όσα διαβάζει από διάφορους χρήστες εδώ

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

ψέμα. Μακάρι να είχα τόση ενέργεια να επενδυσω

Ο/η από κάτω εξάπτεται εύκολα

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα (έχω αυτοσυγκράτηση )
Ο/η αποκάτω χρειάζεται ένα καλό ύπνο

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
ΑΛΗΘΕΙΑ

ο/η απο κάτω περνάει χειρότερα τώρα απο οτι πριν 5 χρονια

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,771 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,125 μηνύματα.
Έχω καιρό να πάω, αλλά μια φορά ψέμα δεν είναι

Στον/Στην από κάτω αρέσει η πεζοπορία

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 510 μηνύματα.
Ναι, ναι, αλήθεια. :thumbup:

Στον/Στην από κάτω αρέσει να μαστορεύει.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Ναι, ναι, αλήθεια. :thumbup:

Στον/Στην από κάτω αρέσει να μαστορεύει.
Ναι αν και δεν ειμαι τοσο καλός όσο θα ήθελα. (θα θελα να μαθω και ξυλουργική για να φτιαχνω τις καρέκλες και τα τραπεζάκια μου)

Ο απο κατω θα έβρισκε συναρπαστικό το να τον αφησουν σε μια αγνωστη χωρα μες τη μεση ενός αδειου εθνικου δρόμου.

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα, μου μοιάζει εφιαλτικό( εχω δει και πολλα αγχωτικό θρίλερ)

0/η αποκάτω αργεί στα ραντεβού του , δεν έχει καθόλου καλή σχέση με το χρόνο

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 510 μηνύματα.
Ψέμα. Φροντίζω να είμαι εκεί και δέκα λεπτά νωρίτερα.

Ο/Η από κάτω θα ήθελε να πάει για ψάρεμα.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψεμα

Ο/η απο κατω χάνει συχνά το δίκιο του

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Fuck no. Παπλωματάκι, σειράρες, φαγητάρες και ηρεμία. Δεν ειμαι "σαββατάκιας εξοδούλης", εξάλλου που να βγεις σ αυτό το μπουρδέλο για πόλη και με ποιον, όλοι την πάρτη τους.

Ο απο κατω κρυώνει πολύ σήμερα.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αλήθεια, δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ.

Ο/Η από κάτω βίωσε πρόσφατα déjà vu.
Γιατι έπεσε η θερμοκρασία DUH!

Ψέμα, αισθάνομαι τις αλλαγές στο timeline ή τις παράλληλες ζωές πολύ διαφορετικά και συνειδητά (αυτο ειναι το dejavu κατα καποιους, ή ματιά σε παράλληλο κόσμο που έχει ξαναγίνει η στιγμή αυτή)

Ίδια ερωτηση, πλάκα θα χει να δουμε αν το βίωσε κι άλλος.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

ψεμα.

Ο/η από κάτω δεν γιορτάζει τα γενεθλια του/της

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ψέμα, ειναι μια υπέροχη μερα για τον κόσμο το οτι ηρθα στη Γη. Γιατί να μην είναι γιορτή;

Ο απο κατω προτιμά το μαύρο στα ρούχα παρά τα πολύχρωμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια