Αλήθεια ή ψέμα

chester20080

Διακεκριμένο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,868 μηνύματα.
Ψέμα (εχμ όχι δεν πίνω καφέ)

Ο/η/@ από κάτω παίρνει κι άλλα βιβλία ενώ έχει πολλά αδιάβαστα ήδη

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,439 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Αλήθεια 😕

Ο / η αποκάτω προτιμά να εξερευνά γωνιές μιας πόλης από το να επισκέπτεται μουσεία.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,238 μηνύματα.
Αλήθεια 😕

Ο / η αποκάτω προτιμά να εξερευνά γωνιές μιας πόλης από το να επισκέπτεται μουσεία.
Απεχθάνομαι και τα δυο εξίσου.

Ο απο κατω θα ηθελε να εξαφανιστει σε ενα καταπράσινο μέρος που δεν θα ξερει κανέναν και δεν θα τον ξερει κανείς.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Αλήθεια... ΝΑΙ!!!! Όσο πιο πράσινο, τόσο καλύτερα.

Ο / η αποκάτω είναι συχνά επιρρεπής σε θέματα λιχουδιων- θερμιδικων βομβών.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,238 μηνύματα.
Αλήθεια... ΝΑΙ!!!! Όσο πιο πράσινο, τόσο καλύτερα.

Ο / η αποκάτω είναι συχνά επιρρεπής σε θέματα λιχουδιων- θερμιδικων βομβών.
ΑΧΝΕ! (αχ ναι)

Ο απο κατω θα μου κανει παρέα στη δίαιτα

glayki

Περιβόητο μέλος

Ναι αλήθεια .. Έχω αρχίσει περικοπές εδώ και καιρό . Σήμερα αγόρασα ένα σωρό πρασινάδες 🥬🥬🥬🥦

Ο / η αποκάτω άνετα θα αραζε όλο το ΣΚ στο κρεβάτι βλέποντας σειρές ή διαβάζοντας.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Τερατωδων διαστασεων αλήθεια. Αν και ποναει η μέση μου οταν ξαπλωνω πολύ.

Ο απο κατω θελει να αγοράσει καινουρια ρούχα

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα... Ήδη πρέπει να πετάξω ένα σωρό.

Ο/ η αποκάτω θα ήθελε έστω για μια μέρα να σκέφτεται και να αισθάνεται , όπως ένα άτομο αντίθετου φύλου.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ψέμα, το έχω αυτο ήδη σε υπερθετικο βαθμό (βλ. Σκοτεινουλα)

Ο απο κατω νυσταζει συνεχώς

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα ( μόνο σε περιόδους χαμηλού ενεργειακού φορτίου)

Ο / η αποκάτω δε θα στολιζε Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αν ήταν στο χέρι του.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ψέμα ( μόνο σε περιόδους χαμηλού ενεργειακού φορτίου)

Ο / η αποκάτω δε θα στολιζε Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αν ήταν στο χέρι του.
Είναι, και δεν θα στολίσω όπως ποτέ δεν στολίζω. Εμπορικά παραμυθάκια.

Ο απο κατω θα προσφερόταν να μου κάνει μασάζ (σεμνό) να ξεπιαστώ

chester20080

Διακεκριμένο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,868 μηνύματα.
Είναι, και δεν θα στολίσω όπως ποτέ δεν στολίζω. Εμπορικά παραμυθάκια.

Ο απο κατω θα προσφερόταν να μου κάνει μασάζ (σεμνό) να ξεπιαστώ
αληθεια, μου λενε κανω καλο μασαζ (πλατης)
⬇️ θα τολμουσε να κουρευτει γουλί

Valder

Τιμώμενο Μέλος

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα... Ναι στη μονοφαγιά, αλλά δε λυπάσαι τους άλλους ρε φίλε ... Γιατί φασόλια;;;;θα χρειαστούμε μάσκα μετά🙃

Ο / η αποκάτω έχει κάνει γυμνισμό.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 164 μηνύματα.
Ψέμα

Ο/η από κάτω μετανιώνει συχνά για το χρόνο που χαράμισε(-ζει)

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,225 μηνύματα.
Αλήθεια αλήθεια αλήθεια

Ο/Η από κάτω έχει πολλή ενέργεια και όρεξη να κάνει πράγματα τον τελευταίο καιρό

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 164 μηνύματα.

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,796 μηνύματα.
Αλήθεια .
Με ανανεώνει.
Δεν μπορώ να φανταστώ τον ευατό μου να μην κάνει πράγματα.Ακόμα και αν η μέρα είχε παραπάνω ώρες δεν θα μου έφταναν.

Ο/Η από κάτω δεν αντέχει το πρωινό ξύπνημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια