glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
18-10-24
18:17
Ψέμα
Του αποκάτω η στεκιτικη εικόνα ταυτίζεται απόλυτα με την εικόνα που προβάλει και στην καθημερινή του ζωή εκτός στεκιου χωρίς περικοπές.
Του αποκάτω η στεκιτικη εικόνα ταυτίζεται απόλυτα με την εικόνα που προβάλει και στην καθημερινή του ζωή εκτός στεκιου χωρίς περικοπές.
18-10-24
18:40
Ψέμα
Το σίγουρο είναι ότι δεν παριστάνω κάτι που δεν είμαι. Ωστόσο, επειδή έχουν μεσολαβήσει τόσα εδώ μέσα, δεν μπορώ να πω ότι νιώθω ελεύθερα να είμαι ο εαυτός μου. Κι αυτό μάλλον βγαίνει προς τα έξω. Μπορεί να φαίνομαι ξινή, σνομπ, απρόσιτη, οτιδήποτε. Δεν έχω ιδέα.
Ο/Η από κάτω θα έβρισκε ενδιαφέρον ν' ασχοληθεί με τον πηλό.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,226 μηνύματα.
18-10-24
18:57
Αλήθεια, θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
Ο/Η από κάτω θα ήθελε πολύ να αλληλογραφεί με κάποιον.
Ο/Η από κάτω θα ήθελε πολύ να αλληλογραφεί με κάποιον.
18-10-24
19:01
Αλήθεια. Είναι γοητευτική η όλη διαδικασία, σαν ιεροτελεστία, το να καθίσεις να γράψεις, να πας να το στείλεις, να νιώθεις το αίσθημα της προσμονής για την απάντηση.
Ο/Η από κάτω προτιμά τον takeaway καφέ με βολτίτσα απ' το να κάτσει σε καφέ.
Ο/Η από κάτω προτιμά τον takeaway καφέ με βολτίτσα απ' το να κάτσει σε καφέ.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
18-10-24
19:08
Αλήθεια
Ο / η αποκάτω " πάσχει "από αναβλητικότητα πρώτου βαθμού με ο, τι του φαίνεται απεχθής ως υποχρέωση πλην όμως πρέπει να γίνει.
Ο / η αποκάτω " πάσχει "από αναβλητικότητα πρώτου βαθμού με ο, τι του φαίνεται απεχθής ως υποχρέωση πλην όμως πρέπει να γίνει.
19-10-24
02:59
Αλήθεια
Ο/,η αποκάτω χορεύει ζεϊμπέκικο
Ο/,η αποκάτω χορεύει ζεϊμπέκικο
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
19-10-24
11:35
Ψέμα
Ο/Η από κάτω έχει εξερευνήσει εγκαταλελειμμένο κτήριο
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,532 μηνύματα.
19-10-24
11:41
Αλήθεια(όχι μέσα φυσικά), όταν ήμουν στο δημοτικό με τα παιδιά της γειτονιάς μου μετά από παιχνίδια. Εννοείται ότι ήμουν αυτός που καθόταν πίσω πίσω και δεν μπήκε καν μέσα. Ηταν παλιό αρχοντικό και βγάλαμε την φήμη οτι είναι στοιχειωμένο (μόνο 5 λεπτά έμεινα )Ψέμα
Ο/η απο κάτω θα ήθελε να μείνει για πάντα στην επαρχία (χωριό)
glayki
Περιβόητο μέλος
19-10-24
12:06
Αλήθεια, αλλά όχι τώρα..στο μέλλον και υπό προϋποθέσεις να έχει υδάτινο στοιχείο και δάση γύρω, να μην είμαι μόνη, αλλά να έχω φίλους και να υπάρχει σχετικά κοντά κάποιο αστικό κέντρο.
Ο/η αποκάτω πνίγεται στη μεγάλη πολη που ζει.
Ο/η αποκάτω πνίγεται στη μεγάλη πολη που ζει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.
19-10-24
14:36
Αλήθεια.Ο/η αποκάτω πνίγεται στη μεγάλη πολη που ζει.
Στον/στην από κάτω δεν αρέσουν καθόλου οι εκπλήξεις.
glayki
Περιβόητο μέλος
19-10-24
19:03
Αλήθεια ( είναι αμήχανες)
Ο/η αποκάτω σε αντίθεση με την πραγματική ζωή στη διαδικτυακή είναι λαλίστατος.
Ο/η αποκάτω σε αντίθεση με την πραγματική ζωή στη διαδικτυακή είναι λαλίστατος.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,949 μηνύματα.
19-10-24
21:32
Ψέμα.
Στην πραγματικότητα το αντίστροφο συμβαίνει.
Ο/η αποκάτω "σκαλίζει το δίκαννο" (τα ρουθούνια με το δάχτυλο), όταν δεν
(ή νομίζει πως δεν) τον/ην βλέπει κανείς.
Στην πραγματικότητα το αντίστροφο συμβαίνει.
Ο/η αποκάτω "σκαλίζει το δίκαννο" (τα ρουθούνια με το δάχτυλο), όταν δεν
(ή νομίζει πως δεν) τον/ην βλέπει κανείς.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 164 μηνύματα.
20-10-24
01:14
Ψέμα
ο/η από κάτω περνάει-έχει περάσει quarter life crisis
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,238 μηνύματα.
20-10-24
01:37
Ω ναι και συνεχίζεται, σαν απονερο μεν αλλά συνεχίζεται. Τι ρωτησες ρε φιλε, ωραίο.Ψέμα
Το κρατάμε και για τον απο κατω το ίδιο ερωτημα, ήτο καλό.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 433 μηνύματα.
20-10-24
01:53
ΑλήθειαΩ ναι και συνεχίζεται, σαν απονερο μεν αλλά συνεχίζεται. Τι ρωτησες ρε φιλε, ωραίο.
Το κρατάμε και για τον απο κατω το ίδιο ερωτημα, ήτο καλό.
Που πάω, ποια είμαι, πως έφτασα ως εδώ. Όλα τα ωραία
Ο/η από κάτω, είναι ντροπαλός στην πραγματική ζωή
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,238 μηνύματα.
20-10-24
01:54
Ναι αλλα μη το πειτε παραέξω.Ο/η από κάτω, είναι ντροπαλός στην πραγματική ζωή
Ο απο κατω ακουει μουσικη με ακουστικα και πιανει τον εαυτο του να τραγουδαει δυνατα 3 τη νυχτα.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
20-10-24
01:58
ΨέμαΝαι αλλα μη το πειτε παραέξω.
Ο απο κατω ακουει μουσικη με ακουστικα και πιανει τον εαυτο του να τραγουδαει δυνατα 3 τη νυχτα.
Έχω να βάλω ακουστικά χρόνια. Παρ'ολα αυτά, τραγουδάω μερικές φορές
Ο/η από κάτω, τρώει ένα γλυκό/ημέρα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-10-24
02:01
Αυτες τις 2-3 μερες ναι θα τρωω γλυκό, την τουρτα, για να μη χαλάσει. Γενικα τρωω ενα καθε παρασκευή μόνο.Ψέμα
Έχω να βάλω ακουστικά χρόνια. Παρ'ολα αυτά, τραγουδάω μερικές φορές
Ο/η από κάτω, τρώει ένα γλυκό/ημέρα
Ο απο κατω θέλει να κανει διαιτούλα.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
20-10-24
02:06
ΨέμαΑυτες τις 2-3 μερες ναι θα τρωω γλυκό, την τουρτα, για να μη χαλάσει. Γενικα τρωω ενα καθε παρασκευή μόνο.
Ο απο κατω θέλει να κανει διαιτούλα.
Είμαι αρκετά αδύνατη, να βάλω κιλά πρέπει, αλλά έχω θέσει ως προτεραιότητα να μάθω να τρώω πιο υγιεινά. Και τα κιλά θα έρθουν
Ο/η απο κάτω, προτιμά να βλέπει ταινίες στο σπίτι από ότι στον κινηματογράφο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-10-24
02:10
Ω ναι αληθεια! Αρκει να μη συνοδευεται απο τροφιμα που τριβονται (πχ τσιπς) στους καναπέδες απο την παρεα αν υπάρχει.Ψέμα
Είμαι αρκετά αδύνατη, να βάλω κιλά πρέπει, αλλά έχω θέσει ως προτεραιότητα να μάθω να τρώω πιο υγιεινά. Και τα κιλά θα έρθουν
Ο/η απο κάτω, προτιμά να βλέπει ταινίες στο σπίτι από ότι στον κινηματογράφο
Ο/η απο κατω μπορει να δει θρίλερ τη νυχτα και να παει για υπνο ησυχος μετα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- rafaela11
- Fernando_A
- Μήτσος10
- chester20080
- Joji
- giannhs2001
- Memetchi
- American Economist
- iren
- Wonderkid
- charmander
- vanilla
- νΑίφος
- Whoneverknows
- medousa
- That guy!!
- Εχέμυθη
- Dreamer_SW
- Isida
- Euge.loukia
- Nikos 7
- Panos_02
- Φωτεινη Τζα.
- eksh
- Temeteron1
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- νταμπλτραμπλ
- nutella
- Cupid
- An_uknown_world
- sunsetpp
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Mhtrogoal
- martha03
- Jim89
- harry akritas
- Cookie_Monster
- SlimShady
- Viedo
- Slytherin
- iminspain
- LeoDel
- Νηματολάγνος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.