dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
04-03-24
23:10
όαση η ερτ2, σε σχέση με τα άλλα τηλεσκουπίδια. έβλεπα το αφιέρωμα στον λουκιανό.
αφιερωμένο το παρακάτω κομμάτι σε σένα φίλε. ξέρεις εσύ.
αφιερωμένο το παρακάτω κομμάτι σε σένα φίλε. ξέρεις εσύ.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,818 μηνύματα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,790 μηνύματα.
07-03-24
18:17
Όταν ο Νότης έβγαζε τραγουδάρες
dum dum boy
Διάσημο μέλος
07-03-24
23:50
Μια φωνή που τη γνωρίζω κάθε βράδυ στα όνειρά μου
Παραιτήσου μου φωνάζει παραιτήσου από παντού
Είναι τα ίδια μου τα λόγια που επιστρέφουν σε μένα
Έτσι καθώς σου τραγουδάω με το σφυγμό ενός νεκρού
Παραιτήσου μου φωνάζει παραιτήσου από παντού
Είναι τα ίδια μου τα λόγια που επιστρέφουν σε μένα
Έτσι καθώς σου τραγουδάω με το σφυγμό ενός νεκρού
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,222 μηνύματα.
08-03-24
03:03
Ascendit ad Paradisum
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,790 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,222 μηνύματα.
09-03-24
14:05
Καφεδάκι αραχτός και compilation απο Blizzard δυνατά στα ηχεία (και γατάκι δίπλα):
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1,491 μηνύματα.
09-03-24
22:36
Διαφήμιση Barbie..
Όταν παίζει τηλεόραση συνήθως απαγορευεται να ακουω εγώ μουσική γιατι απλά δε με αφηνουν
Καμμια φορά βάζω ακουστικά
Όταν παίζει τηλεόραση συνήθως απαγορευεται να ακουω εγώ μουσική γιατι απλά δε με αφηνουν
Καμμια φορά βάζω ακουστικά
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,120 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- nearos
- rafaela11
- Hased Babis
- Μήτσος10
- American Economist
- Fernando_A
- giannhs2001
- Joji
- jellojina
- jj!
- Memetchi
- charmander
- Libertus
- Scandal
- Wonderkid
- Luludaki
- Ariana2018
- Malenaa
- kamekiwii23
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- onion
- tasoooos
- Emmanouela.
- User2350
- GeorgePap2003
- Euge.loukia
- Dreamer_SW
- Isida
- Viedo
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- What
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- mathboi
- New member
- χρονοτριβη
- Mhtrogoal
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- SlimShady
- VasoGrimes
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.